Gratuit

GRAFOPRESS SRL

Descriere companie:

Societate comerciala fondata in anul 1995, are ca obiect principal de acitivitate productie, editura, servicii tipografice. Bazandu-ne pe experienta echipei noastre in domeniul executarii de lucrari tipografice oferim clientilor nostri lucrari de calitate.

Avem capacitatea de a asigura tot lantul de operatiuni necesare realizarii lucrarilor, incepand de la realizarea graficii pana la finalizarea acestora, indiferent de categoriile de finisari solicitate

PRODUSE

Cataloage
Aceste produse tipografice, cataloagele de prezentare a diverse produse si servicii, sunt articole deosebit de complexe, care necesita o conceptie grafica de exceptie. Grafopress iti va crea exact cataloagele de prezentare de care ai nevoie!

Foi cu antet
Orice firma care se respecta si care tine foarte mult la imaginea sa in lume are nevoie si de renumitele foi cu antet. Acestea trebuie sa contina sigla firmei tale pentru ca orice document oficial sa fie realizat ca la carte.

Etichete autocolante
Etichetele autocolante isi gasesc aplicabilitate in diverse domenii de activitate si se utilizeaza pentru etichetarea manuala sau automata.

Flyere
Flyere sau fluturasi sunt produse tipografice care au rolul de a-ti promova rapid, eficient si ieftin produsele sau serviciile firmei tale. Sunt special create pentru distributie din mana in mana.

Mape
Mapele de prezentare a produselor si serviciilor unei firme trebuie sa arate impecabil si tocmai de aceea poti opta intre grosimi diferite ale mapelor si texturi diferite.

Tipizate
Tipizatele sunt solutii tipografice care se realizeaza pe un suport de hartie offset sau hartie autocopiativa, gradul de calitate al acestora primand.

Imprimate medicale
Pentru a-ti promova cat mai bine serviciile medicale pe care le prestezi, imprimatele medicale de la Grafopress iti sunt de mare ajutor.

Tipizate comune nepersonalizate
Se mai numesc si tipizate uzuale si-ti sunt oferite la preturi excelente de catre Grafopress. Le avem mereu pe stoc si-ti stam la dispozitie pentru orice comanda.

Formulare tipizate specifice
Se mai numesc si imprimate si le gasesti la Grafopress. Carnete, volante sau registre, toate aceste tipizate le gasesti la noi, Grafopress, la cele mai bune preturi de pe piata.

Formulare financiar-contabile personalizate
Ai nevoie de formulare financiar-contabile personalizate pentru afacerea ta? Nimic mai simplu! Grafopress iti vine in ajutor cu produse de calitate superioara.

Prospect
Prospectul este o tiparitura, un tipizat, in care-ti expui planul de bataie al companiei. Este vorba despre informatii importante pentru toti utilizatorii.

Materiale tiparite
De la afise si postere pana la carti si agende, Grafopress iti ofera varietate si preturi atragatoare.

Afise/Postere
Impactul vizual al afiselor si al posterelor este deosebit de eficient simuland vanzarea intr-un mod direct. Aceste materiale sunt tiparite pe vitrine sau in spatiile publice pentru vizibilitate maxima

Agende/Brosuri
sunt materiale tiparite deosebit de complexe care-ti permit tiparirea tuturor produselor sau serviciilor tale la un loc. Grafopress are grija la conceptia grafica a brosurilor tale pentru ca ele te reprezinta in fata clientilor tai.

Calendare
Calendarele Grafopress iti sunt puse la dispozitie avand dimensiuni si modele diferite, personalizate sau formate standard, astfel incat sa gasesti exact modelul care ti se potriveste cel mai bine.

Pliante
Aceste materiale tiparite, pliantele, au rolul de te promova eficient. Tocmai de aceea, Grafopress acorda o atentie deosebita conceptiei pliantelor publicitare, profesionalismul fiind la rang de cinste.

Reviste/Carti
O revista este acel material publicitar, o publicatie care apare in mod periodic. Ce contine aceasta? Diverse articole de interes, subiectele fiind diferite in functie de activitatea companiei tale.

Serviciile

Editura
Permanent, in pas cu modernizarea tehnicii editoriale, editura noastra este o componenta importanta a procesului de tiparire garantand rezultate de exceptie.

Pre Press
Firma noastra va poate pune la dispozitie, intr-o maniera profesionista servicii de creatie, machetare si tot ceea ce cuprinde serviciul PrePress, pentru a da cel mai reusit contur ideii dumneavoastra, legata de "imaginea care va reprezinta".

Tipar Offset
Heidelberg GmbH este garantul calitatii noastre. Oferim lucrari tiparite pe suport intre 50 si 300 gr/mp. Hartie si carton offset, dublu si triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate in masa, hartie speciala pentru etichete, hartie autocopiativa, autocolanta, hartie si cartoane transparente, toate la format maxim de 297x420 mm. Mai mult, raportul pret-calitate oferit depaseste adeseori asteptarile clientilor nostri. Putem realiza pliante, cataloage si orice alte materiale tiparite in orice tiraj si mai ales la preturi deosebit de avantajoase.

Legatorie
Existenta unui spatiu special destinat acestei activitati, precum si utilajele cu productivitate ridicata, pun in valoare activitatea celorlalte departamente dand viata proiectelor clientilor nostrii. Se asigura intreaga gama de operatii specifice domeniului: inseriere, perforare, lacuire de masina , faltuire, biguire, capsare, brosare.

Tipar Digital
Tiparul digital are la baza imaginea digitala si este o metoda eficienta de a tipari diverse materiale, mediile de tiparire fiind si ele variate. Tiparul digital este pana la urma o tiparire profesionala care utilizeaza imprimantele specializate ce functioneaza pe baza tehnologiei cu jet de cerneala sau imprimantele laser. Tiparul digital este un proces rapid, oferindu-ti flexibilitate sporita.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J51/278/1995
CUI: 7310521
Adresă: Str. Scolii 1 Calarasi
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide