Gratuit

GRAPHICS FOR ALL SRL

Descriere companie:

Proiecte complete / Soluţii inovatoare

Cu o gamă largă de produse în domeniul producției publicitare, vă punem la dispoziție experiența acumulată în peste zece ani de activitate în domeniul advertising-ului.

Fiţi unici! Niciodată nevoia de a vă deosebi faţă de ceilalți nu a fost mai necesară ca acum. Noi avem grijă ca ideile dumneavoastră, brandul dumneavoastră, să fie reprezentate cât mai bine în formele cele mai atractive şi inovatoare.

Vă oferim servicii complete de producție publicitară, avem angajaţi specializați care vă pot ajuta în luarea unor decizii optime cu efect maxim în soluțiile pe care le alegeţi. Oferim produse standardizate sau atipice, de orice dimensiuni, începând de la concepția grafică, continuând cu alegerea materialelor şi până la execuția produselor de care afacerea dumneavoastră are nevoie pentru a fi mai profitabilă.

La noi găsiţi cu siguranță ceva care să corespundă gusturilor dumneavoastră, deşi în ziua de astăzi nu se mai pune problema felului sau modalității în care vă faceţi publicitate; se pune foarte mult accentul pe ideile noi, pe concepția grafică cât mai originală, cu impact cât mai mare asupra publicului.

Orice idei aţi avea, cereţi-ne şi nouă o părere telefonic şi vă putem ajuta să le puneţi în practică! La noi găsiţi cele mai flexibile condiții de plată în situaţii de „CRIZĂ”.

De ce avem preţuri atât de mici?
Pentru că noi NU PLĂTIM CHIRII!

 

 

PRINT INDOOR

PRINTURI MARI:

Folii PVC autoadezive
Foliile PVC autoadezive sunt cel mai des întâlnite în cele mai răspândite domenii de activitate, având o rezistenţă mărită în faţa intemperiilor, fiind versatile şi foarte uşor de folosit; vă pot reprezenta ideile în cel mai uşor mod. Cu diferite grosimi, aceste folii sunt imprimate cu cerneluri pe bază de solvent, ceea ce le oferă rezistenţă şi durabilitate mare în timp.

Faptul că folosim doar folii speciale pentru solvent / eco-solvent se reflectă în gradul mare de acoperire al cernelii, ceea ce duce la o imagine de înaltă calitate, cu o expresivitate bine definită și culori vii.

Domeniile în care se pot folosi aceste folii sunt:
— Colantări auto.
— Înfoliere plăci metalice.
— Înfoliere plăci TROVITEX (FOREX).
— Etichete autoadezive.
— Inscripţionări geam.

Floor graphics
Pentru decor podele, marmură, granit, gresie, parchet, o folie foarte rezistentă se aplică direct pe suprafața curățată în prealabil, după care se încălzește cu o suflantă de aer cald pentru a activa adezivul.

Se utilizează o folie adezivă din PVC (amestec monomer / polimer), albă lucioasă, cu o mare densitate a pigmentului, opacă, având grosimea de 110 microni şi suport din hârtie cu greutatea de 135 g/mp.

Adezivul este poliacrilic pe bază de solvent, removabil şi permite dezlipirea foliei fără a lăsa reziduuri pe suprafețele pe care a fost aplicată. Datorită opacității mari, folia acoperă bine suprafețele, nelăsând să se vadă ceea ce este dedesubt. Preț: începând de la 11 EUR/mp.

Wall-graphics
Folii ornamentale pentru decorarea pereților, geamurilor şi folii pentru protecție solară.

Wall-Art — Folii adezive pentru decorarea pereților.

Se utilizează o folie adezivă din PVC, monomerică, cu grosimea de 80 microni, disponibilă cu suprafață mată, special creată pentru decorarea pereților interiori.

Adezivul este poliacrilic pe bază de apă, removabil (folia se poate dezlipi şi aplica de mai multe ori).
Paleta coloristică cuprinde 55 de culori mate.

Folia se aplică numai la interior.

Preț de pornire: 10 EUR/mp.

Nu sunt incluse folii de transfer sau alte prelucrări.

Notă: Aplicarea pe perete se realizează print-un kit format din două componente: folia de cutter-plotter şi folia de transfer cu adeziv cu putere mică.

IMPORTANT!
Datorită varietății de vopseluri de pe piaţă, înainte de aplicarea foliei „Wall-Art” pe perete se recomandă testarea în prealabil a compatibilității dintre adezivul foliei şi suprafața peretelui pe care doriți să o aplicați.

Foliile Wall-Art nu se aplică pe pereții care au fost vopsiți cu vopseluri pe bază de silicon sau pe bază de teflon!

Pentru decorarea pereților cu imagini grafice deosebite.

Folia este destinată doar pentru aplicații de interior. Poate fi aplicată doar pe pereții care au suprafață netedă (vopsiți, peste tapet) şi nu pe pereți rugoși sau deformați.

Window-graphics.

Canvas / pânză
Material textil special, cu coating inkjet alb pe partea imprimabilă, cu greutatea de 300 g/mp şi o excelentă stabilitate dimensională. Coating-ul special asigură o imprimare de calitate, în culori vii şi o uscare rapidă a cernelurilor. Țesătura materialului este 67% poliester, 33% bumbac (longitudinal) şi 100% bumbac (transversal).

Se imprimă cu majoritatea plotterelor inkjet care folosesc cerneluri dye şi pigmentate, pe bază de apă. Nu poate fi imprimat cu cerneluri pe bază de ulei sau solvent.

Lățimi material: 610, 914, 1067, 1270, 1370 şi 1524 mm.

Preţuri:
Format A4:
— 1,80 EUR/coală.
Rolă:
— 24 EUR/mp.

Steaguri
Poliester 100% cu greutatea de circa 110 g/mp. Are o bună rezistenţă în orice condiții atmosferice şi este stabil UV. Tensiunea la rafalele de vânt: aprox. 1042 kN/mp.

Permeabilitatea aerului: 950 l/min pe dmp.

Tensiunea fibrelor:
— Pe lungime — aprox. 400 N;
— Pe lățime — aprox. 700 N.

Deformarea la căldură (la 195° Celsius/2 min):
— Pe lungime — max. 2%;
— Pe lățime — max. 2%.

Se spală la temperatura de maximum 40° C, se calcă la rece, nu se stoarce şi nu se folosesc înălbitori la spălare.

Poate fi inscripționat serigrafic, cu cerneluri solide (subliplot) şi cu printere digitale de format mare care imprimă cu cerneluri pe bază de solvent (VUTEK, NUR, ARIZONA, SCITEX, MUTOH, MIMAKI etc.).

Lățimi: 1030, 1230, 1400, 1530, 1830, 2030 şi 3100 mm.

Preț de pornire print + material: 9 EUR/mp.

Nu sunt incluse alte operațiuni.

Pentru finisarea marginilor, se folosește bandă pentru steag, iar pentru prindere, carabinieră.

Hârtie
Printuri pe hârtie cu cerneluri eco-solvent:
Planuri arhitectură, postere, imagini cu rezoluții mari.

Preţ: începând de la 5 EUR/mp.

Printuri foto
Se utilizează hârtie foto universală, albă, lucioasă, cu greutatea de 210 g/mp şi coating inkjet microporos pe o singură parte, fapt ce permite o uscare rapidă a cernelurilor. Pe perioade scurte de timp, hârtia este rezistentă la ultraviolete, iar pentru a mări aceasta rezistenţă, se recomandă laminarea la cald sau la rece. Se imprimă cu majoritatea plotterelor inkjet care folosesc cerneluri dye, pe bază de apă sau pigmentate, însă înainte de folosire se recomandă o testare prealabilă. Cernelurile pe bază de apă se usucă instantaneu, iar cele pigmentate, în câteva minute, în funcţie de densitatea acestora. Nu poate fi imprimată cu cerneluri pe bază de ulei sau solvent.

Preț: începând cu 9 EUR/mp.

Folii speciale
Film din polipropilenă, alb, opac, cu grosimea de 215 microni şi coating mat special, ce permite o uscare rapidă a cernelurilor. Are o bună stabilitate la lumină şi este rezistent la apă şi murdărie. Este special creat pentru imprimări cu cerneluri pigmentate (pentru expunerea în exterior), dar se poate printa şi cu plottere inkjet care folosesc cerneluri dye, pe bază de apă (pentru aplicații de interior).

Sunt folosite pentru imprimări de înaltă calitate de exterior, diverse display-uri, postere, panouri de prezentare sau expoziționale etc.

Se recomandă laminarea la rece pentru expuneri în exterior, pe perioade mai mari de 3 luni.

Preț: începând de la 9 EUR/mp

Panouri şi sisteme expoziționale.

PRINT DIGITAL:
— Broşuri / flyere.
— Cărţi de vizită.
— Calendare.
— Etichete.

TIPOGRAFIE:
— Printuri offset.
— Cărţi şi agende.

IMPRIMĂRI TEXTILE:
— Tricouri.
— Tablouri.
— Șepci.
— Salopete.
— Steaguri.

SEMNE ŞI INDICATOARE:
— Indicatoare de avertizare.
— Indicatoare combinate.
— Indicatoare fotoluminescente.
— Indicatoare de interzicere.
— Indicatoare de informare generală.
— Indicatoare de obligativitate.
— Indicatoare de prim ajutor şi salvare.
— Indicatoare P.S.I.
— Indicatoare substanțe periculoase.

COLAJE:
— Camere de copii.
— Living.
— Abstract.
— Animale.

 

PRINT OUTDOOR:

— Structuri metalice.
— Bannere.
— Colări auto.
— Inscripţionari vitrine.
— Mesh.
— Steaguri.
— Casete luminoase.
— Litere volumetrice.
— Lucrări speciale.
— Totemuri.
— Stencils / șabloane.

 

GRAVURĂ LASER:

Oferim servicii superioare de gravură laser computerizată la comandă, personalizări cadouri prin gravură, obiecte promoţionale, sticle, pahare, ştampile, plachete şi multe altele. Dacă doriți să vă promovați firma sau un anumit produs, pentru a ieși în evidenţă sau pentru a adăuga o notă de stil, noi vă oferim ceea ce vă doriți — gravura laser.

Gravura laser produce o imagine permanentă, extrem de detaliată şi fină, cu o rezoluție de până la 1200 dpi. Calitatea gravării la această rezoluție este de neînlocuit atunci când ne referim la reproducerea grafică. De asemenea, laserul este o modalitate foarte rapidă de a crea produsele.

— Executăm gravură laser YAG, personalizare pixuri în Timișoara, cu livrare în toată ţara.

— Executăm trofee, plăci comemorative şi diplome: se pot grava şi marca o varietate mare de materiale şi obiecte. Este posibilă personalizarea de: cupe, trofee, diplome de merit din diferite materiale (acrilic, sticlă, lemn, metal şi altele).

— Executăm personalizare pietre comemorative, marmură: gravare plăci funerare pentru morminte, plăci comemorative, elemente unicate. Nu numai că se pot tăia sau grava elemente vector, dar se poate face şi fotogravură pe aceste materiale.

— Executăm personalizare birotică: brelocuri, pixuri, stilouri, elemente de birotică, suporturi şi diverse alte obiecte şi materiale.

— Executăm gravură metal, marcare / gravură elemente şi obiecte industriale: producție plăci identificare, accesorii industriale, marcarea plăcilor de circuit, a sculelor şi a panourilor industriale, producție matrițe alamă.
— Executăm etichete din metal pentru cabluri şi alte echipamente industriale, rezistente la căldură, acizi, coroziune.

— Executăm gravură elemente circulare: pahare, căni, bâte de baseball, ornamente de Crăciun, elemente circulare industriale.

— Executăm fotogravură: se pot realiza fotografii reale pe materiale precum: acrilic, ABS şi alte materiale plastice.
— Executăm elemente din hârtie: cărți de vizită, invitații de nuntă, invitații zi de naștere, felicitări pentru ocazii speciale.

— Executăm gravură laser industrială, inscripționare plăcuțe inox, aluminiu, alamă, argint, aur şi alte metale prețioase şi neprețioase.

— Executăm plăci gravate, semne / inscripționări plăcuțe: semne / plăcuțe gravate pentru birou, plăcuțe gravate pentru hotel şi restaurant, plăcuțe cu nume, orare, plăcuțe pentru obiecte industriale, plăcuțe cu serii şi cod de bare, plăcuţe semnalistică direcțională, indicatoare etc.

— Executăm elemente / obiecte animale: obiecte pentru animale şi plăcuţe de zgardă; se poate grava zgarda şi obiectele preferate ale animalului de companie.

— Executăm materiale textile şi îmbrăcăminte: materiale textile din mai multe straturi, broderii, marcare textile.

— Executăm obiecte de decor din diferite materiale precum lemn, plastic şi materiale textile.

— Personalizări obiecte.
— Ecusoane.
— Debitări computerizate laser.
— Debitări computerizate.

 

SERVICII:

— Identitate vizuală.
— Web design.
— Concepție grafică.
— Colări/decolări folii.
— Foto.
— Video.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/706/2011
CUI: 28380350
Adresă: Str. 13 Decembrie nr. 135, Brașov, jud. BRAŞOV, cod 500164
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide