Gratuit

GUTENBERG SRL

Descriere companie:

EDITURA

Viziunea modernă a editurii GUTENBERG BOOKS se manifestă prin dorința de a promova în rândul cititorilor opere și personalități reprezentative, cu un conținut cultural autentic, reflectând valori fundamentale. Toate acestea explică diversitatea portofoliului editurii, închegat în decursul a aproape zece ani. Ne angajăm fără ezitare în proiecte mari, cuprinzătoare, atunci când acestea vin în întâmpinarea nevoilor cititorilor. Drept dovadă a acestui lucru, multe din publicațiile noastre au fost puse la dispoziția iubitorilor de carte prin ediții noi și în număr mare de exemplare.

Încă de la început editura a manifestat o afinitate aparte pentru cărțile destinate copiilor, cărți care presupun o exigență crescută sub toate aspectele: conținut, estetică și realizare tehnică. Am menținut entuziasmul începuturilor, și mai mult, am sporit atenția la preferințele de lectură ale copiilor de toate vârstele. Toate acestea au devenit în ochii cititorilor un semn distinctiv al editurii noastre, iar noi am făcut din realizarea cărților un mijloc prin care să oferim în permanență noi experiențe. Pentru noi toate acestea reprezintă în același timp o datorie, o provocare și un joc.

Este o datorie, întrucât suntem convinși că în zilele noastre, momentul potrivit pentru a deveni cititor este la o vârstă cât mai fragedă. Ritualul citirii poveștilor și al povestirii contribuie într-o mare măsură la dezvoltarea personală și emoțională chiar și a celor mai mici copii, la dezvoltarea abilităților lingvistice și a imaginației. În copilărie fiecare carte bună, prin text și vizualitate deschide o fereastră spre lume, îmbogățindu-i pe cei mici într-un mod care ulterior ar fi greu de compensat.

Este o provocare, deoarece dorim să oferim copiilor accesul la valori autentice. Suntem pe deplin conștienți de tendințele marginalizării lecturii, însă, în același timp, nu împărtășim ideea unei crize a cititului. Credem mai degrabă că aceste cărți pentru copii trebuie să fie centrate pe experiențele și interesele lor, să fie creative, inovative, artistice, cu un impact vizual impresionant. În acest fel se realizează conexiunea. Din aceste considerente colaborăm deseori cu autori și artiști tineri. Observând cu regret cât de ușor cărțile de slabă calitate pot deveni o afacere profitabilă, ne considerăm aliați ai editorilor și atelierelor de carte care, asemenea nouă, încearcă să aducă mai multă culoare în lumea copiilor.

Este un joc, întrucât fără a fi jucăuș nu poți pătrunde în sufletul cărților pentru copii, nici în cel al cititorilor. Ne dăm silința ca publicațiile noastre să ofere spațiul ideal al întâlnirii textului cu imaginea, adesea chiar și cu muzica. Printr-un conținut de calitate și o prezentare exigentă putem orienta gusturile și preferințele copiilor în direcția potrivită.

 

LIBRĂRIA

Librăriile GUTENBERG în acest moment sunt prezente în trei orașe. Ne-am extins domeniul de activitate dincolo de publicare și tipărire deoarece noi înșine am realizat și am publicat cărți, astfel încât știm ce dorim să oferim cititorilor noștri. Filozofia librăriei noastre este să ofere cititorilor colecții de cărți reprezentative, alcătuite în urma unei selecții riguroase bazate pe criterii profesionale și estetice. Punem la dispoziția iubitorilor de cărți cele mai recente titluri și bestsellere ale unor renumite edituri de limbă maghiară, oferind o gamă largă de cărți de beletristică, cărți tehnice, albume de artă, dicționare, manuale. Ca element distinctiv librăria promovează în mod deosebit literatură de calitate pentru copii, oferind o gamă largă de cărți pentru cei mici.

De aceea organizăm săptămânal în librăriile noastre o serie de activități atractive pentru copii, precum lecturi publice, proiecții de diapozitive etc. Deseori vin autori, ilustratori, dar și actori care recită, stau de vorbă cu părinții și copiii, încercând să-i responsabilizeze pe aceștia din urmă și să-i orienteze către literatura bună. În aceste activități tematice jocul se îmbină armonios cu poezia și muzica, iar această întâlnire are loc de fiecare dată prin intermediul cărților.

 

TIPOGRAFIA

Tipografia GUTENBERG este unul dintre atelierele cele mai moderne ale regiunii, oferind o gamă largă de servicii, soluții inovatoare în domeniul graficii și un proces de multiplicare la standarde crescute. În obținerea produselor de înaltă calitate aceasta utilizează tehnologie de ultimă oră și are o abordare profesională susținută de o echipă de specialiști desăvârșiți. Totodată dispune de o strategie de dezvoltare continuă bine elaborată.

Pe lângă materialele de natură publicitară (cataloage de produse, broșuri, pliante, afișe etc.) de-a lungul timpului au văzut lumina tiparului sute de titluri. O mică parte dintre acestea sunt cărțile editurii GUTENBERG KIADÓ, restul fiind rezultatul colaborării cu alte edituri și diferite instituții culturale. Ne bucură parteneriatul cu alte edituri și de asemenea faptul că putem valorifica expertiza noastră, dând un plus de valoare proiectelor acestora.

Considerăm că atenția deosebită acordată dimensiunii tipografice și refuzul oricărui compromis în ceea ce privește calitatea sunt elemente care nu pot lipsi unei cărți valoroase.

 

PRODUSE:

  • Cărţi
  • Agende
  • Caiete
  • Carneţele
  • Cărţi de memorie
  • Cărţi poştale
  • Hârtie de împachetat
  • Mape
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/313/1998
CUI: 10991571
Adresă: Str. Jigodin nr. 49, Miercurea Ciuc, jud. HARGHITA, cod 530123
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide