Gratuit

HT DESIGN STAND BUILDERS SRL

Descriere companie:

Ce ne motiveaza?

Traim intr-o lume in continua si rapida schimbare, in care prezenta constanta a brandului si imaginea sunt cruciale in atragerea de noi clienti.
Acest mix reprezinta motivatia noastra.

“Altfel” si “Repede” sunt doua notiuni auzite des, atunci cand vorbim despre crearea unui concept vizual, indiferent de natura lui. Completate de informatii relevante si insotite de o comunicare transparenta de ambele parti, reusim sa transformam motivatia noastra in succesul tau.
Keep Exhibiting.

Peste 500 de standuri expozitionale livrate de HT Design.

Avem solutii pentru orice buget: de la standuri modulare realizate din structura mezzo pana la cele mai complexe forme arhitecturale realizate din pal, MDF, lemn.

STANDURI EXPOZITIONALE IN ROMANIA

Cele doua centre de productie pozitionate strategic in Bucuresti si Arad, impreuna cu echipa proprie de montaj, aduc un plus de rapiditate si siguranta care se reflecta asupra tuturor aspectelor care tin de desfasurarea unui eveniment, oriunde pe teritoriul Romaniei.

STANDURI EXPOZITIONALE IN EUROPA

Avem experinta de 10 ani in targuri si expozitii, timp in care am fost vizitatori, dar si participanti prin clientii nostri la importante evenimente organizate in Europa. In acest timp, am invatat regulile stricte ale organizatorilor, am dezvoltat parteneriate sigure cu furnizori din zona expozitionala pentru a oferi un portofoliu de servicii integrate si complete.

STANDURI EXPOZITIONALE LA NIVEL GLOBAL

In anul 2016, am deschis prima filiala in Miami Beach, Florida. Acesta reprezinta primul pas pe care l-am demarat cu scopul de a ne extinde serviciile la nivel global.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J02/1752/2006
CUI: 19049234
Adresă: Aleea Borsec 3 Arad
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide