Gratuit

IMPRIMERIA BANCII NATIONALE A ROMANIEI RA

Descriere companie:

TRADITIE
Inceputurile imprimarii de bilete de banca si hartii de valoare in Romania sunt legate de infiintarea Imprimeriei Bancii Nationale a Romaniei. Regia Autonoma "Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei" este depozitara si continuatoarea acestei indelungate traditii.

EXPERIENTA
Experienta Imprimeriei se concretizeaza in imprimarea, de-a lungul a mai mult de 100 de ani de existenta, a peste 500 de modele diferite de bancnote, hartii de valoare si documente de securitate in tiraje anuale totale ce depasesc 400 milioane imprimate. Pozitia de lider pe piata romaneasca a imprimatelor securizate are ca fundament creativitatea si preocuparea noastra permanenta pentru a oferi fiecarui client, cele mai eficiente solutii de personalizare si securizare a documentelor pe care le emite.

KNOW-HOW
Regia Autonoma Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei este detinatoarea unei prioritati la nivel european in domeniul imprimarii biletelor de banca, fiind prima si singura tipografie din Europa care tipareste in mod curent bancnote pe suport polimeric.

SECURITATE
Fabricarea hartiilor de valoare - fie ca este vorba de bancnote, cecuri, actiuni, titluri de valoare, diplome si certificate de absolvire sau licentiere, documente de calatorie, etc - precum si a documentelor cu regim special inseriate si numerotate, se realizeaza in conditiile speciale de securitate.

CALITATE
Politica firmei in domeniul calitatii este aceea de a livra numai produse verificate 100% din punct de vedere calitativ.

Imprimeria Bancii Nationale este liderul de necontestat al pietii romanesti de imprimate de securitate.

Calitatea deosebita, nivelul ridicat de securizare si conditiile speciale de securitate care sunt asigurate la fabricarea bancnotelor - recunoscute la nivel mondial ca fiind imprimatele cu cel mai inalt grad de securizare posibil - sunt elemente care definesc si caracterizeaza toate produsele si serviciile oferite de Imprimerie.

Simpla enumerare a celor mai importanti clienti - Banca Nationala a Romaniei, Banca Nationala a Moldovei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul de Interne, Ministerul de Externe, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Transporturilor, Ministerul Muncii Protectiei Sociale si Familiei, Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, cvasi-totalitatea bancilor comerciale din Romania, multe institutii si societati comerciale importante - este graitoare pentru prestigiul de care se bucura societatea noastra in mediul de afaceri romanesc.

Gama de produse pe care Imprimeria le poate realiza pentru clientii sai include atat imprimate securizate impotriva incercarilor de contrafacere si falsificare imprimate de diferite tipuri de suport (hartie de securitate, polimer de fabricatie speciala) - bilete de banca, documente de calatorie, orice tip de hartie de valoare, document cu regim special, formular sau tipizat - cat si imprimate cu caracter comercial realizate in policromie.

Societatea noastra ofera de asemenea consultanta in domeniul securizarii diferitelor tipuri de imprimate care necesita protectie impotriva falsificarii si contrafacerii, servicii specializate in domeniul pre-press precum si facilitati de supraimprimare prin lacuire totala sau partiala cu uscare in UV.

  • Bancnote
  • Hartii de valoare
  • Documente de calatorie
  • Documente cu regim special
  • Formulare si tipizate
  • Imprimate in policromie
  • Servicii DTP si pre-press
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6677/1991
CUI: 361242
Adresă: STR. LUICA 198-202 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide