Gratuit

INCA TEHNIC GRUP SRL

Descriere companie:
  • Peste 14 ani de experiență în personalizări şi producție publicitară.
  • Producător şi importator direct pentru toată gama de produse de semnalistică şi premii.
  • Probabil locul în care găsiți cele mai multe metode de personalizare din București.
  • Capacitate bună de producție şi timp de realizare foarte scurt.
  • Calitate ridicată constantă bazată pe echipamente de ultimă generație şi pe o echipa dedicată şi echilibrată.

Suntem specializați în:
— Gravură mecanică
— Gravură laser CO2
— Gravură fiber laser
— Print UV
— Print ecosolvent
— Tipar digital laser
— Printare folio
— Embosare + folio
— Timbru sec
— Producție promoționale ambutisate
— Doming
— Stickere volumetrice
— Termotransfer

şi multe procedee de finisare.

Flexibilitatea ofertei, găsirea soluțiilor potrivite pentru fiecare caz în parte, punctualitatea şi raportul calitate / preț exprimă seriozitatea modului nostru de lucru. Experiența, resursele de care dispunem, dedicarea şi seriozitatea ne-au ajutat să ne formăm un portofoliu important de clienți care şi-au arătat aprecierea revenind pentru diverse proiecte.

CATALOG:

Insigne personalizate
Suntem producător direct pentru o gamă variată de insigne şi ecusoane personalizate. Realizăm la comandă insigne clasice ambutisate din componente metalice capsate, insigne de rever din metal economice sau Premium, insigne şi ecusoane din lemn, plastic şi alte materiale, făcute la comandă. Asigurăm consultanţă dacă doriți să realizați insigne personalizate în regie proprie. Importăm echipamente, accesorii şi materiale pentru producția insignelor şi a ecusoanelor personalizate, şi astfel reușim să menținem preţuri rezonabile. Avem pe stoc accesorii şi sisteme de prindere pentru insigne şi ecusoane.

— Insigne ambutisate cu ac tip button badge — 12 formate disponibile, peste 200.000 de componente pe stoc.
— Insigne cu pin de rever gravate cu pin de rever — produse la comandă din metal.
— Insigne de rever turnate sau ștanțate — produse la comandă din metal.
— Alte insigne făcute la comandă — aşa cum le doriți.

Asigurăm soluția potrivită pentru fiecare cerere în parte, în funcţie de cantitate, grafică, timpul de realizare dorit şi bugetul alocat. Vom propune varianta optimă pentru fiecare solicitare, astfel încât clienții noștri să fie mulţumiţi de alegerea făcută. Fiecare procedeu are anumite avantaje, dar şi limitări.
Insignele ambutisate clasice sunt potrivite pentru bugete mici, termene de realizare rapide cu aplicații în domenii variate. Sunt foarte populare pentru copii, şcoli, asociații sau ca insigne promoționale pentru diferite activități şi proiecte. Insignele ambutisate ieftine sunt rezistente şi durabile.

Ecusoane personalizate:
Producem toată gama de ecusoane, atât Premium, cât şi economice.

Ecusoane din metal, plastic sau lemn, gravate, printate, cu răşină, personalizate.

Realizăm ecusoane şi legitimații personalizate la comandă. Ecusoanele pot avea orice formă şi dimensiune şi se realizează din materiale disponibile în diferite combinații de culori. Lucrăm cu materiale plastice, lemn, metal, aluminiu, alamă, inox. Avem posibilități multiple de personalizare: gravură laser, gravură fiber, gravură mecanică, print UV, doming, email, rășină, etc.

Cu ajutorul tehnologiei laser, putem confecționa ecusoane de calitate, la preţuri competitive în cel mai scurt timp şi fără să fim condiționați de cantitate. Confecționăm ecusoane gravate laser sau mecanic, personalizate cu nume, logo, siglă sau alt text. Ecusoanele pot fi dreptunghiulare, rotunde, ovale, pătrate sau decupate după un contur special cerut de client. Dimensiunile le alegem împreună cu beneficiarii în funcţie de logo sau de informația ce urmează a fi înscrisă pe ecusoane.

Puteți opta şi pentru diferite sisteme de prindere a ecusonului. Astfel, puteţi alege ecusoane cu ac, ecusoane cu magnet, ecusoane cu clips sau ecusoane cu lănțișor. Producem ecusoane pentru personal hotelier, ecusoane pensiuni, ecusoane restaurante, ecusoane pentru personal, ecusoane pentru evenimente, legitimații de acces, ecusoane nominale, ecusoane pentru vânzători, ecusoane consultanți, ecusoane şi legitimații pentru conferințe, întruniri, etc.

Accesorii pentru insigne şi ecusoane
Pentru a putea oferi un preț competitiv, importăm şi menţinem pe stoc accesorii pentru insigne şi ecusoane. Dacă doriți să realizați în regie proprie insigne sau ecusoane, vă putem oferi separat doar sistemele de prindere sau cutiuțele din PVC pentru ambalare.

Accesorii pentru insigne:

— Cutiuțe din plastic sau pluşate tip casetă.
— Sisteme de prindere: ac simplu, ac şi sistem de siguranță, magnet pastilă, magnet mediu, magnet forte, pin, lănțișoare, cleme, etc.
— Săculețe din catifea sau pluş.

Unele sisteme de prindere sunt prevăzute cu bandă adezivă specială rezistentă.

Cocarde personalizate
Producem cocarde personalizate sau nepersonalizate pentru revânzători.

Producem accesorii şi bandă pliată şi cusută pentru cei care doresc să facă asamblarea în regie proprie.

Suntem producător direct de cocarde! Da! Le facem în atelierul propriu. Începem de la coaserea materialului textil şi parcurgem toate etapele intermediare pentru a obține cocarde deosebite, cocarde de calitate la preţuri corecte. Confecţionăm la comandă orice tip de cocardă dorit. Avem multiple posibilități de pliere. Producem cocarde multistrat de orice dimensiune. Putem printa direct pe banda cocardelor. Printarea se face cu ajutorul unor benzi speciale de tip folio.

Confecționăm cocarde pentru evenimente, cocarde colorate simple, cocarde cu elemente unice de lux pentru ocazii cu totul speciale, cocarde individualizate, aşa cum le doriți.

Toate cocardele personalizate realizate de noi se pot inscripționa cu orice culori, mesaje, fotografii, sigle, elemente grafice potrivite situației dvs.

Cocardele pot fi din panglici lucioase, de satin, disponibile într-o multitudine de culori şi combinații, precum şi din panglici de bumbac, țesute la comanda dvs. Pentru panglici apelăm la producătorii români de pasmanterie.
În cazul cocardelor personalizate confecționate de noi, posibilitățile sunt multiple şi chiar nenumărate.

Culori, texturi, combinații, adăugarea de straturi suplimentare, personalizare variată, toate acestea sunt la alegerea dvs. Personalizarea o facem în atelierul propriu şi utilizăm toate tehnicile disponibile la noi, învățate în ani de experiență, pentru a vă putea oferi cocarde şi servicii de calitate.

De la cusătură şi până la personalizarea cocardelor şi a rozetelor, totul este făcut în atelierul nostru.
Acest lucru înseamnă termen bun de realizare şi cocarde la preţuri bune, precum şi condiții flexibile de lucru, în funcţie de comenzile dvs.

1. Cocarde cu tricolorul României.
Printre cele mai populare, cocardele cu tricolorul României sunt în stoc pregătite pentru livrări rapide, iar inscripționarea acestora o facem repede. Așadar, la noi găsiți cocarde tricolore pentru serbări de importanţă națională. Fii mândru că eşti român şi poartă o cocardă de ziua României.

2. Cocarde de 1 decembrie cu roșu la exterior sau cu albastru la exterior.

3. Cocarde monocrome simple,
din panglici de o singură culoare, cum ar fi: albastru, roșu, roz, bleu, verde, portocaliu, galben, alb, grena, bleumarin, violet, mov, turcoaz şi cam orice culori la cerere. Acestea sunt cocarde pe stoc permanent disponibile în majoritatea culorilor.

4. Cocarde bicolore sau cu mai multe culori,
realizate din mai multe straturi sau combinații de două culori. În acest caz, de exemplu rozeta se poate face din o culoare, iar panglicile din alta culoare. Sau există posibilitatea de a folosi straturi suplimentare din altă culoare.

Aceste cocarde deosebite se fac la cerere din culorile alese de dvs.

5. Cocarde exclusiviste, speciale, modele unice, nu de serie.
Le confecționăm pe bază de comandă şi sunt cu totul deosebite.

Plierea panglicilor se poate face în moduri speciale, culorile şi combinațiile se aleg în funcţie de preferințele dvs. Panglicile se pot personaliza. Putem imprima pe panglicile cocardelor cu folio metalizat, cu text auriu sau argintiu sau din alte nuanțe metalice. O imprimare delicată, ca o foiţă de aur. Aceste cocarde deosebite sunt mai scumpe, dar ies din tipare.

În general, cocardele se fac cu două panglici în partea de jos. În funcţie de cum le doriți şi cum vă plac, putem face cocarde cu panglici lungi sau cocarde cu mai multe panglici.

Apelați cu încredere la noi şi vă oferim:
— Cocarde pentru elevi
— Cocarde absolviri
— Cocarde premiere
— Cocarde festivități
— Cocarde serbări
— Cocarde 1 Decembrie
— Cocarde pentru întâlniri de revedere
— Cocarde pentru marcarea oricăror momente

Posibilități de personalizări cocarde:
— Repede şi ieftin — cu autocolant sau cartonaș printat.
Doriţi cocarde ieftine şi cocarde personalizate rapid? Atunci personalizarea cu autocolant este soluţia practică. Autocolantul este de calitate din seria ORACAL şi se imprimă pe echipament nou obţinându-se culori vii si print de calitate foto.

— Cu aspect auriu / argintiu sau alte nuanțe metalizate — cu bănuț din metalex.
Facem bănuţii din material plastic şi îi gravăm laser sau îi imprimăm color, iar apoi îi ataşăm în locul disponibil pentru a obţine cocarde mai speciale cu centrul metalizat sau strălucitor.

— Cu bănuți metalici imprimați color cu ajutorul tehnologiei UV.
Pe bănuţii metalici facem un transfer de culoare de calitate. Rezultatul va fi o cocardă cu o personalizare premium, curată, elegantă.

— Personalizarea cu rășină volumetrică sau doming, aşa cum mai este cunoscută această tehnică.
Pentru un plus de valoare, la oricare din soluțiile de mai sus, putem adăuga rășină.
Cocardele cu doming ies în evidenţă. Personalizarea obținută este cu efect volumetric, super lucios iar printul este pus în valoare de această tehnică.

— Imprimarea panglicilor cu foiţe metalizate
Tehnică NOUĂ! Aspect luxos, curat, deosebit, pentru situații speciale şi bugete mai ridicate. Cocardele exclusiviste pot fi imprimate cu auriu, argintiu sau alte culori metalizate.
Aceste posibilități de personalizare prezentate mai sus sunt cele mai cerute, dar la cerere vă propunem şi alte soluții, în funcţie de rezultatul urmărit.

Trofee personalizate:
Trofee de import, modele tip, de serie cu preţuri mici din diferite materiale: sticlă, lemn, MDF, rășină, plastic, etc.

Trofeele sunt realizate la comandă, în funcţie buget şi cantitatea dorită. Folosim o gamă variată de materiale: lemn, corian, plastic, metal, plexiglas, marmură. Stăpânim mai multe metode de prelucrare şi personalizare. Alegem împreună produsul potrivit pentru fiecare caz în parte. Trofeele la comandă pot fi economice sau Premium

Plachete personalizate:
Plachetele personalizate au un aspect deosebit o personalizare de efect şi se pot executa rapid.
Producem şi personalizăm o gamă variată de plachete. Ne puteți solicita şi plachete atipice realizate după proiectul dvs.

Avem disponibile pe stoc plachete din lemn / MDF, plăcuțe din metal şi casete cu interior pluşat şi trepied pe mai multe formate şi dimensiuni. Însă putem fabrica şi la comandă modele speciale.

Personalizarea se poate face prin gravură laser, gravură mecanică, print UV, lăcuire selectivă, etc.

Medalii personalizate
Pentru cei ce le primesc, medaliile reprezintă o certificare şi recunoaştere a performanţelor obținute.
Vă oferim atât medalii pentru copii, elevi, școlari, cât şi medalii pentru competiții sportive sau pentru orice premiere.

În funcţie de evenimentul dvs., cantitatea dorită, aspectul urmărit sau bugetul alocat, vă îndrumăm pentru a alege variante potrivite de medalii ieftine sau medalii deosebite, unice.

Clasificăm în două mari categorii medaliile pe care le comercializăm:
— Medalii tip, disponibile în stoc, personalizabile rapid la preţuri mici.
— Medalii confecționate la comandă, personalizabile în totalitate după grafica stabilită, din diferite materiale, disponibile la preţuri mici, medii sau mai ridicate pentru modele complexe.

Cupe personalizate
Cupe TIP — produse de serie disponibile pe stoc, ieftine. Aceste produse sunt importate. La comandă, putem aduce în câteva zile şi cupe din gama de lux sau Premium, realizate integral din metal cu finisaje deosebite.

Vă oferim cupe personalizate pentru toate momentele speciale care trebuie sărbătorite.

Diversitatea de modele, dimensiuni şi materiale din care se fac cupele personalizate vă oferă posibilitatea de a comanda cupe în acord cu bugetul şi pretențiile dvs. Momentele importante din viaţa câștigătorilor merita marcate cu evenimente de premiere prin oferirea de cupe, care vor fi păstrate ca amintire.

Cupele, medaliile, premiile, trofeele sunt oferite în cadrul competițiilor sportive şi nu numai, ele putând fi înmânate ca semn de recunoștință celor care au anumite realizări. Sunt mai mult decât nişte obiecte pentru cei care le primesc; au o semnificație aparte, reprezentând o mulțumire, o apreciere deosebită din partea celor care le dăruiesc.

Performanţa trebuie să fie marcată şi prin dăruirea de cupe, trofee şi medalii.

Cupele sunt realizate din materiale de calitate, cu finisări atent realizate, pentru o rezistenţă foarte îndelungată. Alegeți cupe din metal, cupe din plastic, cupe ieftine sau cupe de lux, cupe sportive sau cupe cadou, cupe de premiere, cupe concursuri, cupe competiții sportive, cupe pentru toate ocaziile. Majoritatea modelelor sunt disponibile şi pe mai multe culori, adică puteți înmâna cupe de aur, cupe de argint sau cupe de bronz, în funcţie de modalitatea de premiere. Personalizarea se poate face prin atașarea unor plăcuțe gravate sau printate.

Promoţionale
Obiecte promoţionale — Suntem producător direct pentru o gamă variată de promoţionale şi importator pentru toată gama de promoționale. Comenzile de promoționale din extern se fac după consultarea unor cataloage care au mii de produse.
Timpul de import este de câteva zile de la comanda fermă. Asigurăm preţuri foarte bune, tehnologii şi soluții complete de personalizare. Vă putem oferta promoționale de import pentru proiectul dvs.

Va întâmpinăm cu obiecte promoționale personalizate, disponibile în cantități mari pe stoc.

Aveţi de unde alege! Avem în stoc promoționale ieftine, personalizate rapid, conform cerințelor dvs.
Vă putem oferi din stoc, cantități mari de:
— Brelocuri ieftine personalizate
— Magneți de frigider
— Oglinzi personalizate
— Agrafe pentru documente
— Insigne personalizate ieftine
— Pixuri imprimate
— Pin magnet
— Brățări
— Sacoşe textile imprimate şi multe ale produse la cerere.

Plăci / Etichete / Plăcuțe
Suntem specializați în producția de plăcuțe gravate, plăci printate, etichete inscripționate, etichete tehnice, plăcuțe aparate, etichete înseriate, placi echipamente, logo-uri din rășină şi alte soluții de inscripționare.
Găsiți la noi soluții variate pentru aplicația dvs.

Vă oferim posibilitatea de a alege materiale diverse, metal, plastic, autocolant sau altele.

În funcţie de proiectul dvs., alegem şi soluția de personalizare optimă.

Din oferta noastră fac parte:
— Plăcuțe din ABS gravate
— Plăcuțe din metalex printate color
— Etichete volumetrice cu rășină
— Plăci din aluminiu eloxat
— Plăci din alamă gravate
— Plăcuțe gravate cu freză diamantată
— Plăcuțe eloxate imprimate
— Autocolante
— Stickere
— Logo-uri volumetrice, plastice sau metalice.

Toate aceste produse sunt 100% personalizabile.

Afişaj
Producem, importăm şi distribuim sisteme de afișaj.
— Produse de tip roll-up, pop-up, spider, pop-up table, panouri cu rame click etc.
— Sisteme de prindere, distanțiere şi pense pentru publicitate confecționate pe strung CNC din aluminiu, alamă sau inox.
— Sisteme de sine pentru plăcuțe, tarifare, sisteme de direcționare.

Ştampile personalizate
Vă punem la dispoziție o gamă largă de ştampile TRODAT disponibile în diferite forme şi dimensiuni. Ştampilele pot fi rotunde, pătrate, dreptunghiulare, extralungi, ovale, sau orice altă formă dorită. Comercializăm:
— Ştampile ieftine pentru societăți comerciale
— Ştampile pentru întreprinderi familiale
— Ştampile pentru persoane fizice autorizate
— Ştampile pentru cabinete medicale
— Ştampile pentru avocați
— Ştampile pentru notari
— Ştampile pentru traducători
— Ştampile pentru consultanți etc.

Alegeți să vă ușurați munca cu o ştampilă cu semnătura sau datele dvs. şi evitați o munca repetitivă de notare a unor documente. Ştampilele sunt de mare folos pentru organizarea şi înregistrarea documentelor, emiterea facturilor, livrarea unor comenzi etc. Grafica poate conţine text şi /sau logo, mărimea acestora stabilindu-se în funcţie de tipul de ştampilă ales, ținând cont de dimensiunea amprentei. Ştampilele TRODAT au un design modern, sunt portabile şi au tușieră încorporată.

Felul ştampilei îl vom alege în funcţie de activitatea pentru care o achiziționăm. Pentru ştampilarea contului bancar, vom alege ştampila extralungă; pentru înregistrarea documentelor intrări / ieșiri se recomandă ştampila dreptunghiulară, ştampila rotundă fiind foarte folosită şi aproape obligatorie în orice societate comercială.
Dacă ştampila se va folosi şi în alte locaţii decât la birou, putem opta pentru o ștampilă de buzunar, foarte uşor de purtat.

Folosind tehnologii de ultimă oră, vă putem oferi o varietate nelimitată a formei amprentei ştampilei dvs., de la test până la orice formă grafică dorită: semnătură, imagine, forme geometrice.

Tipar digital
TIPAR DIGITAL A6, A5, A4, A3, SR A3, printuri de dimensiuni variabile pe hârtii şi cartoane de calitate.
Tiparul digital este ideal pentru comenzi mici şi mijlocii, executate rapid la o calitate ireproșabilă, oferind posibilitatea de a imprima chiar şi un singur exemplar. În cazul folosirii tiparului digital, ultimele ajustări se pot face, fără costuri suplimentare, înainte de a da bunul de tipar. Calitatea este impecabilă şi se potrivește tirajelor foarte mici, mici şi medii. Cel mai important avantaj este că scapi de stresul „cantității”, deoarece poți tipări chiar şi într-un singur exemplar.

Dimensiunile pe care putem tipări sunt de până la 32 x 140 cm. Hârtia folosită este ce cea mai bună calitate şi poate fi de 60 g/mp până la 350 g/mp (grosime), normală sau dublu cretată (lucios sau mat).

Putem tipări de la cărți de vizită, pliante, fluturași, mape de prezentare, până la rapoarte, cataloage, broșuri şi chiar formulare tipizate, anumite plicuri, etichete, etc. Echipamentele cu care lucrăm asigură aceleaşi culori reale şi consistente de la prima până la ultima pagină imprimată. După tipărire urmează finisarea produsului prin tăiere, biguire, ștanțare, perforare, rotunjire colţuri, capsare sau spiralare. Acestea se realizează tot în condiții profesionale şi tot cu multă atenţie pentru produsele finale.

Atenţie! Pentru comenzile mari, apelăm la tiparul offset! În acest caz, prețul pe bucată scade semnificativ o dată cu creșterea cantității. Tiparul offset se poate realiza pe hârtii, cartoane mate, lucioase, speciale, cu grosimi de până la 450 g/mp şi pe suprafețe de până la 70 / 100 cm.

În atelierul nostru efectuăm următoarele operații de finisare: ștanțare, tăiere la ghilotină, biguire, plastifiere, laminare groasă tip plic, îndosariere cu arc metalic, broșare, găurire, capsare, rotunjire colţuri, dar şi altele mai complexe.

Matriţe şi sigilii
Confecționăm matrițe şi piese personalizate în funcţie de necesitățile dvs., în limita posibilităților tehnice de care dispunem.

Vă putem oferi:
— Matrițe de alamă
— Matrițe gravate din aluminiu
— Clișee din magneziu
— Matrițe de embosare
— Sigilii gravate
— Ştampile diverse
— Poansoane
— Piese metalice pentru marcare
— Matrițe mamă-tată
— Matrițe din plastic special
— Ştampile din plexiglas
— Matrițe timbru sec
— Matrițe folio.

Confecționăm matrițe / ştampile / sigilii pentru nenumărate aplicații: aplicare pe carton, hârtie, piele, înlocuitor, săpun, ceară şi altele.

Vă stăm la dispoziție şi cu o gamă de clești de timbru sec, disponibili în stoc intern, la care putem adăuga rapid matrițe cu grafica dvs.

Aceste dispozitive de timbru sec manuale vă permit personalizarea prin embosare acasă sau la birou.

Apelați cu încredere pentru clești de timbru sec pentru notari sau folosiți în diferite aplicații de embosare pe carton sau hârtie.

Diplome folio
Vă oferim diplome personalizate, tipărite cu folio metalizat.

Imprimarea în culori metalice îi conferă diplomei un plus de autenticitate, o face unică, deosebită şi valoroasă. Premiantul va fi mândru când meritele sale vor fi marcate de o diplomă specială.

Diplome elegante, de lux cu finisaje Premium — producător direct

Realizăm la comandă diplome personalizate de calitate pentru ocazii speciale. Imprimarea se face cu folii metalizate de diverse culori. Putem folosi grafica dvs. sau vă putem realiza noi o grafică specială şi individuală. Putem imprima în peste 10 culori metalice. Imprimarea cu folio se realizează cu un echipament automat şi nu necesită pregătirea unor matrițe speciale. Astfel, putem realiza chiar şi un singur exemplar la costuri reduse. Puteți comanda acum diploma dvs. personalizată. În plus, diplomele pot conţine elemente embosate (în relief) sau decupate. Diplomele se pot înrăma, devenind astfel cadouri deosebite, personalizate, de efect la un preț foarte atractiv.

HoReCa
Oferim servicii de calitate şi produse destinate industriei HoReCa.

În oferta noastră găsiți: brelocuri pentru uși, plăcuțe pentru camere, tarifare, plăci şi sisteme de orientare, panouri modulare, aviziere, sigle, litere, semne, cuvinte volumetrice, toate personalizate cu datele dvs. Puteți alege variante de serie la preţuri mai mici, sau soluții propuse la comandă în funcţie de necesitățile dvs.

Vă stăm la dispoziție cu servicii de proiectare, machetare, găsirea de materiale şi soluții potrivite pentru unitatea dvs.

Confecţionăm produse de semnalistică pentru hoteluri, restaurante, cafenele, baruri şi toate unitățile de profil.
Clienții care aleg să lucreze cu noi întregul proiect de semnalistică beneficiază de proiectare, machetare gratuită cu mai multe modele şi de crearea unui mod unitar de confecționare pentru toate produsele dorite.

Volumetrie polistiren
Decupăm în atelierul propriu litere şi forme volumetrice din polistiren, plexiglas sau alte materiale. Realizăm sigle din polistiren dintr-un singur strat sau multistrat cu elemente vopsite sau printate. Siglele din polistiren sunt rezistente şi la exterior, dar nu sunt rezistente la acțiuni mecanice, loviri, etc.

Polistirenul extrudat de mare densitate prezintă mai multe avantaje, fiind un material uşor, poate fi vopsit într-o paletă largă de culori, iar cu ajutorul lui se poate realiza o reclamă de interior sau o reclamă de exterior ieftină şi usor de montat. Literele şi formele volumetrice sunt frecvent folosite în producția publicitară pentru realizarea de logo-uri, sigle şi sloganuri publicitare şi afișarea acestora atât la interior şi la exterior, dar pot fi folosite şi în alte domenii şi scopuri: ca material didactic, în scopuri educativ-creative, în scop decorativ, etc. Copiii pot face lucru manual, pictând, decorând fulgi de zăpadă, ouă de Paşte, frunze, flori, fluturi, animale şi alte forme volumetrice pe care le pot expune în camera lor, sau le pot atârna în brad, le pot oferi cadou, etc., iar creatorii de hand-made pot decora şi vinde forme volumetrice din polistiren sau alte materiale.

Realizăm decupaje din polistiren în București, dar livrăm în toată ţara, atât pentru utilizatorii finali, cât şi pentru revânzători. Cu decupajele din polistiren se pot realiza reclame pentru firme ce activează în toate domeniile, sigle saloane de înfrumusețare, sigle restaurante, logo-uri pizzerii, reclame firme catering, reclame magazine, decor studiouri, sigle agenții imobiliare, panouri, etc. În funcţie de preferințele clientului şi de locul în care urmează să fie aplicate literele din polistiren, acestea pot avea diferite grosimi.

Materiale didactice
Realizăm materiale didactice, în special pentru grădinițe şi şcoli.

Vă putem oferi soluții potrivite atunci când doriți să amenajați o clasă sau un laborator.

Putem realiza:
— Planșe didactice, afișe informative, printuri educaționale.
— Decupaje diverse din polistiren, carton sau alte materiale.
— Cartonaşe, jetoane.
— Orare copii, printuri A4 pentru clase.
— Alte materiale didactice personalizate, în funcţie de necesarul dvs.

Pachete promo
Va propunem câteva pachete de produse concepute în funcţie de categoriile de clienți identificate de noi. Aceste pachete vin în ajutorul dvs. atunci când nu știți exact ce căutați, când nu aveţi nişte dimensiuni, concepte sau cantități clare. Pachetele au un preț competitiv şi sunt formate astfel încât să se potrivească în cele mai frecvente cazuri. Pachetele de produse gata concepute ușurează partea de ofertare şi comunicare, iar în acest mod preţurile pot fi mai mici. Se pot suplimenta anumite produse din pachete, dar nu se pot reconfigura complet. Dacă se dorește o altă configurare, se va oferta separat, aşa cum procedăm în general.

Alegând dintre pachetele propuse, beneficiați de reduceri importante de preţuri faţă de costul produselor cumpărate separat.

Materiale prevenție şi informare COVID-19
Producem şi comercializam autocolante atenționare COVID-19.

Vă stăm la dispoziție cu toată gama de materiale tipărite de informare şi protecție împotriva Coronavirusului, foarte utile în limitarea răspândirii Coronavirusului.

În funcţie de modul în care doriți să le utilizați, puteți alege:
— Benzi inscripționate COVID
— Bandă limitare distanţă
— Buline autocolante distanţă COVID-19
— Etichete adezive COVID, etc.

Autocolante decorative
Autocolantele decorative pot avea orice formă sau culoare şi se pot folosi în diferite combinații. Producem autocolante pentru pereți, mașini, mobilier, etc. Totul ţine de imaginație.

Puteți să aduceți noutate, originalitate şi căldură întregii case. Puteți să înveseliți camera copilului dvs. sau să vă personalizați biroul. Pereții din casă pot fi accesorizați cu autocolante ce reproduc elemente din natură, forme moderne, grafici abstracte, litere, cuvinte, etc. Gândiți-vă ce bucuroși ar fi cei mici să aibă mereu cu ei în cameră personaje din desene animate sau din povesti, animăluțe, floricele, fluturași, avioane, mașinuțe, trenulețe etc. Dacă aveţi o afacere, decorați-vă cu autocolant recepția, biroul sau alte încăperi. Astfel de spaţii devin mai primitoare şi vor fi admirate de toţi clienții.

Alegeți această metoda simplă şi originală, curată, rapidă şi ieftină pentru decorarea pereților.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/1492/2005
CUI: 17834140
Adresă: Str. Alunişului nr. 142, Bucureşti, sector 4, cod 040747
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide