Gratuit

INFOTEC SRL

Descriere companie:

Astazi, cand echipamentele de imprimare, multiplicare, scanare, transmisie si receptie fax s-au dezvoltat si raspandit spectaculos in Romania, Infotec isi reconfirma orientarea strategiei sale catre lucrul bine facut.

Angajandu-se pe linia calitatii fara compromis, Infotec ofera nu numai produse de marca, recunoscute pe plan mondial, dar si servicii complete de asistenta clientilor sai.

Extinzandu-si permanent gama de produse cu aparitie de ultima generatie in domeniu, cu intentia de a acoperi cerinte cat mai variate si de a oferi solutii complete clientilor sai, Infotec s-a dovedit in ultimii ani o societate dinamica si flexibila ceea ce i-a conferit reputatia unei firme solide in distributia echipamentelor si serviciilor cu valoare adaugata Xerox.

Din iulie 2000, data la care a primit statutul de Xerox Authorised Dealer, Infotec furnizeaza produse si solutii pentru gestiunea si managementul documentelor, solutii care duc la cresterea productivitatii si îmbunatatirea procesului de colaborare specific mediilor de lucru interactive.

Activitatea Infotec acopera domenii variate, de la telecomunicatii, industrie si educatie, pana la arte grafice si media, utilitati si comertul cu amanuntul. Produsele si solutiile Xerox, oferite de firma noastra acopera o varietate foarte larga de utilizatori, de la utilizatori individuali, pana la marile companii .

Continuandu-si strategia, Infotec, va continua sa ofere solutii complexe destinate birourilor conectate in retea. Serviciile si software-ul cu valoare adaugata, le vom dezvolta in continuare, utilizand echipamentele Infotec pentru integrarea in retelele de calculatoare, a aplicatiilor de scanare si document management.

Apelati la serviciile noastre si va veti convinge ca suntem un partener ireprosabil.

Produse

Xerox

 • Imprimante
 • Copiatoare
 • Multifunctionale
 • Echipamente de productie
 • Echipamente pentru formate mari
 • Scannere

Brother

 • Brother
 • Fax
 • Imprimante laser
 • Multifunctionale laser
 • Multifunctionale inkjet

DTP

In domeniul DTP colaboram cu o firma de grafic design, Digital Team Solutions.

Xerocopii color
Calitatea copiilor este ireprosabila, existand cazuri in care copia este mai buna decat originalul. Alte facilitati sunt marirea imaginilor prin intermediul copiatorului, copiile pot fi fata sau fata-verso, orice marime.

Tehnoredactare computerizata

Profesionistii nostri va pot ajuta in realizarea materialelor promotionale. Tot ce aveti nevoie se poate realiza la noi : cataloage de prezentare, calendare, carti de vizita, pliante, oferte, invitatii la o calitate deosebita.

Listari

La noi puteti lista orice la o calitate ireprosabila, foarte rapid, puteti realiza colaje color de marime maxim A0 din formate A3, listari fotografice pe orice tip de carton

Scanari 400x400dpi full-color

Puteti scana imagini color, fotografii. Puteti pastra fotografiile dvs. pe suport magnetic (hard-disk, floppy-disk).

Laminari in plastic si legari cu arc

Cataloagul dvs. de prezentare, lucrarea de diploma poate capata un aspect profesional la un pret mult mai mic decat alte metode clasice, utilizand legarea cu arc sau laminarea in plastic.

SOFTWARE

Xerox DocuShare

DocuShare favorizeaza managementul , colaborarea, revizuirea si aprobabrea documentelor, si publicarea Web pentru a sustine impartirea informatiei din toate punctele de vedere ale companiei catre fiecare angajat.

Xerox FlowPort

Aplicatia server software FlowPort este o solutie software inteligenta si puternica creata pentru a ajuta managementul documentelor digitale si de hartie.

Xerox CentreWare

Software CentreWare aduce puterea Xerox Document Centre pe desktop-ul dumneavoastra.

Xerox CentreWare Internet Services

Extinde capacitatea CentreWare la mediul Intranet si Internet.

Xerox CentreWare Admin Services

Xerox CentreWare Admin Services ofera administratorilor de sistem abilitatea de a imbunatati managementul si controlul produselor in retea Document Centre.

Xerox CentreWare Network Scanning Services

Combinand Document Centre cu Xerox CentreWare Network Scanning Services veti obtine puterea si flexibilitatea necesara pentru a tine pasul cu cererile in crestere a spatiului dumneavoastra de lucru digital.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J27/1898/1994
CUI: 6501825
Adresă: Str. Privighetorii Piatra Neamt
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide