Gratuit

INKORPORATE PRINT SRL

Descriere companie:

De peste 15 de ani tipografia InkORPORATE PRINT este un reper major pe harta tipografiilor care ofera servicii integrate pentru o game larga de materiale tiparite.

Cu o experienta in zona tipografica de 25 de ani, materie prima de calitate si un personal experimentat si stabil putem executa o mare diversitate de lucrari de tipografie.

Ne recomanda tratarea cu seriozitate a peste 50 000 de comenzi plecand de la carti de vizita, albume de arta, pliante, brosuri, reviste, publicatii, jocuri, etichete, afise/postere, cutii, calendare, notes-uri si agende pana la imprimari digitale pe suport flexibil si suport rigid si decupari pe contur cu ajutorul router-ului.

Avem in prezent un portofoliu de peste 200 de clienti in fiecare an din toate segmentele de piata, in special din zona corporate (peste 50%) si domenii precum food, telecom, energie, retail (fmcg), cultura, financiar, banking.

Compania noastra detine certificari de calitate ISO9000, ISO14000 si certificat SMETA.

SERVICII TIPOGRAFICE

ALL IN ONE

 • EDITARE GRAFICA
 • PREPRESS
 • TIPARIRE
 • LACUIRE PLASTIFIERE
 • STANTARE
 • LEGATORIE
 • FINISARE*
 • TRANSPORT
 • APLICARE FOLIO
 • PRINT DIGITALPE SUPORT FLEXIBIL SI RIGID
 • DECUPARE SUPORT RIGID

GAMA COMPLETA DE SERVICII
InkORPORATE PRINT ofera servicii integrate pentru o game larga de materiale tiparite. De la editare grafica - DTP si PrePress la tiparire offset, legatorie si finisare avem in portofoliu peste 50 000 de comenzi plecand de la carti de vizita, albume de arta, pliante, brosuri, reviste, publicatii, jocuri, etichete, afise/postere, cutii, calendare, notes-uri si agende pana la imprimari digitale pe suport flexibil si suport rigid sai decupari pe contur cu ajutorul router-ului.

CALITATE EXCEPTIONALA
InkORPORATE PRINT a ales tehnologia germana. Sinonima intotdeauna cu performanta si calitatea.
Utilaje precum masinile de tiparit Heidelberg, Speedmaster sau DI, sau cele de intercalare si brosare, lucreaza cu mare productivitate in parametrii stabiliti. Pentru a se asigura respectarea acestor parametrii pana in stadiul final, fiecarei lucrari i se aplica un riguros control de calitate InkORPORATE PRINT este certificata ca indeplinind cerintele ISO 9001:2008 conform certificatului 3396 C.

ATENTIE LA DETALII
Fiecare detaliu conteaza. De la respectarea codurilor de culoare la acuratetea imprimarii, de la respectarea dimensiunilor finite la grija cu care sunt manevrate si ambalate lucrarile. La InkORPORATE PRINT, pentru cei peste 80 de angajati cu experienta, acestea sunt lucruri firesti.

TERMENE RAPIDE DE EXECUTIE
Experienta de peste 25 de ani in domeniul tipografic alaturi de un proces de productie asezat, cu personal stabil si calificat si dotari tehnice de ultima generatie ne permit sa exectuam rapid lucrari complexe si urgente la preturi corecte.

STABILITATE SI PREDICTIBILITATE
Alegand inkORPORATE, alegeti sa lucrati cu o companie puternica si stabila. Ne recomanda prezenta de peste 15 ani pe piata si tiraje de milioane de produse pentru clienti din mediul corporatiilor internationale.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6161/2003
CUI: 15417635
Adresă: Str. Esarfei 64-66 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide