Gratuit

KARTA GRAPHIC SRL

Descriere companie:

Karta-Graphic este o tipografie modernă, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul poligrafiei, cu personal în întregime calificat..
Bazându-ne pe experienţa echipei noastre în domeniul executării de lucrări tipografice, oferim clienţilor noştri servicii rapide şi de calitate, într-o ţinută grafică deosebită.
Gama de lucrări este destul de mare: de la cărţi de vizită, la plicuri, cărţi, manuale, reviste, afişe, cataloage, mape, albume, agende personalizate, calendare personalizate, ambalaje, etichete, formularistică etc.

Tiparul Offset satisface cele mai exigente cerinţe pentru lucrări în tiraje medii şi mari.
Echipamentele de Print Digital permit realizarea de tipar publicitar în tiraje mici. Tipărim pe suport de hârtie sau carton ofset, dublu şi triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate în masă, hîrtie specială pentru etichete, autocopiativă, autocolantă. Executăm, de asemenea, plastifiere, fălţuire, biguire, broşare cu termoclei, tăiere la ghilotină şi capsare.
Pentru informaţii legate de lucrări complexe, care necesită operaţiuni de finisare, vă rugăm să ne contactaţi.

Putem realiza orice material publicitar tipărit, cu grafică, în tirajul şi pe suportul pe care dumneavoastră vă doriţi. Apelaţi la serviciile noastre specializate pentru realizarea unor produse deosebite care să vă diferenţieze. Pentru ca reclamele sau produsele dumneavoastră să aibă impactul dorit, tehnoredactorii şi graficienii noştri vă stau la dispoziţie cu idei şi sfaturi bine fundamentate pentru a crea imaginea care să vă reprezinte.

Afise
Flyere si etichete
Brosuri
Calendare
Albume

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/2188/2006
CUI: 19093221
Adresă: STR. GHEORGHE DOJA 143, PRAHOVA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide