Gratuit

Kolos Group SRL

Descriere companie:

Începând cu anul 2001 ne perfecţionăm în continuu din punct de vedere al serviciilor tipografice, încercând din răsputeri să aducem pe buzele clienţilor un cuvânt preţios: CALITATE. Acesta este un principiu esenţial al companiei Kolos Group, care guvernează relaţia cu clientul, relaţie bazată pe respect onestitate şi corectitudine.

Obiectul principal de activitate îl constituie serviciile şi producţia tipografică. Oferim clienţilor produse care să le extindă şi să completeze imaginea dincolo de graniţele internetului, atingând standardele de calitate europeană la costuri scăzute.
Înţelegem importanţa deciziei în alegerea tipografiei care să vă realizeze materialele tipărite şi de aceea suntem pregătiţi în permanenţă să vă satisfacem cerinţele pentru cărţi de vizită, flyere, postere, mape, broşuri, afişe, reviste, foi cu antet, calendare, agende şi nu numai.
Ne definim şi ne confundăm cu trei principii de bază:

1. CALITATEA - Serviciile de calitate se reflectă în clienţii cu care colaborăm cu succes. Prepress-ul este lucrat cu atenţie şi optimizat de fiecare dată, echipamentele folosite conferind o siguranţă mare la fidelitatate culorilor acordând atenţie deosebită fiecărei lucrări.
2. RESPONSABILITATEA - Recomandăm întotdeauna soluţia corectă, tipar offset sau tipar digital, pentru diversele lucrări solicitate de client, încercând să optimizăm cantitatea de consumabile necesară pentru a obţine raportul preţ / calitate cel mai bun..
3. PROMPTITUDINEA - Fiecare client este tratat ca fiind la fel de important, iar durata de realizare a lucrărilor nu depinde de tiraj, ci doar de complexitate. Întotdeauna ne luam o marjă de eroare pentru cele neprevăzute, astfel încât lucrarea să fie gata la timp.
Avem o echipă de profesionişti, dinamică, pregatită, ne adaptăm la schimbări şi am înteles esenţialul: "clientul nostru stăpânul nostru".

Tipografia
Tiparul offset este cea mai veche şi cea mai răspandită metodă de multiplicare a informatiei scrise.

Tehnica prin care cerneala este suflata pe o suprafata metalica, transferata apoi pe o alta suprafata intermediara din cauciuc, care se preseaza in final pe hartie, a fost patentată în Germania în 1450 de către gravorul Johann Gutenberg şi constant perfecţionată până în zilele noastre Metoda stă la baza tiparului de tiraj mediu şi mare, ajungând la performanţe impresionante de acurateţe, precizie, format şi viteză de imprimare.

Principalul suport al tiparului este hârtia, care este obţinută dintr-un material compozit natural foarte preţios - lemnul. Grosimea hartiei variaza de la 60g/mp - hârtie folosită la interiorul revistelor, până la carton de 400 g/mp - pentru mape de prezentare sau cărţi. In offset se pot tipari: cărţi, reviste, pliante, vouchere, calendare, broşuri, cataloage, afişe, foi cu antent, tipizate autocopiative, mape de prezentare, cărţi de vizită etc.

Tehnica obţinerii unei palete variate este simpla, procesul porneste de la amestecul prin suprapunere a 2, 3 sau 4 cerneluri pe baza de alcool (cyan , magenta , yellow , black ) si se poate obţine orice culoare şi orice intensitate a ei.

Exista 4 culori de bază plus culorile speciale - pantone, argintiu, bronz si auriu.

Editura
Editura este o instituţie care editează cărţi, publicaţii periodice, plăci muzicale, sau alte opere de artă.

Prin editare se înţelege organizarea tipăririi acelor opere care asigură succesul editurii prin activitatea de:

- contact cu scriitorul sau artistul, autorul operei, sau iniţiază în unele teme autorul;

- lectoratul (prelucrarea manuscriptului printr-un lector sau redactor);

- organizarea expoziţiei pentru prezentarea operei literare sau artistice în vederea vânzării;

- stabilirea numărului de exemplare ce vor fi tipărite (tirajul publicaţiilor);

- gruparea tematică a operelor expuse;

- organizarea unei critici literare, unde se va menţiona şi ce izvoare (surse) a folosit autorul;

În opere care au un caracter istoric-ştiinţific, prezentarea surselor are o importanţă deosebită pentru posibilitatea verificării ulterioare a datelor prezentate de autor; în cazul unei reeditări, de a ţine cont de recomandările făcute de critici.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/428/2001
CUI: RO 13863500
Adresă: B-dul Dacia nr. 16, Iaşi
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide