Gratuit

LAIC PROD SRL

Descriere companie:

LAIC PROD înseamnă echipă, pasiune pentru lucrul bine făcut și respect pentru fiecare dintre partenerii noștri cărora le garantăm calitatea produselor executate de noi. De la înființare, în 1998, LAIC PROD a adunat în jurul nucleului de fondatori, 15 persoane care lucrează cu responsabilitate pentru a oferi cu promptitudine produse de calitate, iar deviza echipei este ”calitate mai presus de orice”. LAIC PROD depune eforturi conștiente pentru a proteja mediul pe întreg procesul de producție și distribuție și a lăsa o amprentă de carbon, cât mai mică asupra mediului. Tratăm cu responsabilitate alegerea materiei prime și a producătorilor/furnizorilor cu care lucrăm (ex. utilizăm doar placaj cu certificat FSC).

În cei peste 18 ani de activitate (prin realizarea a peste 5.500 de ștanțe doar în 2015), LAIC PROD s-a dezvoltat continuu. Experiența acumulată în cei 18 ani și colaborarea strânsă cu partenerii noștrii, a dus mereu la diversificarea gamei de produse și servicii oferite. De asemenea, pentru a putea micșora perturbările apărute în procesul de producție, LAIC PROD a deschis un punct de lucru în Mihăilești, care are scopul de a susține și complementa punctul principal de lucru, din București.

Astfel, pe lângă nucleul producției de ștanțe (plane și ”sandwich”), decupatoare, contra-decupatoare și decupatoare frontale, a adăugat ofertei sale: modele de carton realizate pe cutter-plotter, plăci de pertinax ce înlocuiesc contra-bigurile, desene tehnice pe hârtie de calc de format mare, precum și debitarea acrilicelor. Mai mult, începând cu luna martie 2016, oferta noastră va cuprinde și ștanțe curbe datorită parteneriatului încheiat cu Ozkardeșler, Istanbul.

Este de menționat faptul că debitarea se face, în ton cu tehnologia actuală, cu ajutorul unui utilaj-laser de precizie ridicată (0.01 mm), iar pentru profilarea cuțitelor se utilizează mașini de îndoit automate.
În 18 ani, am învățat că avem mereu ceva nou de învățat.

LAIC PROD produce ștanțe din 1998 fiind o companie cu capital românesc.
LAIC PROD oferă clienților săi servicii de:

Realizarea ștanțelor plane, ștanțe-set (cu decupator, contra-decupator și decupator frontal) și ștanțe ”sandwich” pentru mașini automate care lucrează cu: carton ondulat, duplex, mucava, autocolant, pungi în top, mus, PVC și alte materiale de plastic și textile;
Realizarea de modele 3D, din carton și ajutorul cutter-plotter-ului;
Realizarea de clișee flexografice;
Recondiționarea de ștanțe;
Desene în format mare pe calc;
Servicii de curierat pentru livrarea lucrărilor executate către sediul clientului (cu curierul propriu sau prin servicii de curierat externe).
Începând cu luna martie 2016, LAIC PROD oferă clienților săi posibilitatea realizării de ștanțe curbe, ca urmare a parteneriatului încheiat cu compania OZKARDEȘLER. Aceasta este o companie turcească, cu experiență în producerea de ștanțe plane și curbe de peste 45 de ani. Timpul de livrare al acestor lucrări se discută și stabilește cu clientul în funcție de complexitatea lucrării, volumul de muncă al companiei și urgența lucrării (transmiterea produselor către clienți se face în fiecare seară de luni – la maxim 1 săptămână de la depunerea comenzii).

În realizarea ștanțelor plane, LAIC PROD utilizează materiale de cea mai înaltă calitate și oferă clienților noștri prețuri competitive pentru produsele realizate de noi. LAIC PROD se asigură că aceleași standarde de calitate atât pentru materialele folosite, cât și pentru manopera de realizare a ștanțelor curbe, comandate prin intermediul LAIC PROD, sunt respectate și de către partenerii noștri – echipa OZKARDEȘLER.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2282/1998
CUI: 10306610
Adresă: SOS. ALEXANDRIA 151 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide