Gratuit

LEMMACO FOLIS SRL

Descriere companie:

LEMMACO este unul din marii distribuitori de riboane termotransfer, folii de poleire la cald și la rece, etichete autoadezive, lacuri UV EDEL, adezivi vinilici pe bază de apă și folii pentru ferestre cutii. Cu sediul central în Zsámbék cu hale de producție și depozitare, cu colaboratori și distribuitori în multe din țările Europei, compania este în continuă dezvoltare a rețelei de distribuție.

ISTORICUL FIRMEI
Prima firma din cadrul holdingului “Golden Company”, Lemmaco kft a fost fondată în 1999. În ziua de azi este unul din liderii europeni în distribuirea de folii de poleire la cald și la rece, riboane termotransfer și etichete autoadezive. Aceste produse sunt folosite atât în industria de marcare și codificare cât și în industria tipografică și a ambalajelor. Holdingul “Golden Company”, care are o ambianță familiară, și-a largit gama de produse în decursul anilor cu lacuri UV, adezivi vinilici pe bază de apă , folii pentru ferestre cutii. Activitate de export se bazează pe echipa noastră de colegi care vorbesc în 5 limbi străine și sunt în continuă dezvoltare a cunoștintelor. Prezența internațională se datorează faptului că participăm regulat la diferite Târguri și Expoziții din domeniu. Compania este în continuă dezvoltare generată de aplicații tehnologice inovative și folosind cele mai noi programe IMP3rove actualizată la zi. Ca urmare a evoluțiilor anterior menționate, calitatea serviciului de relații cu clienții noștri prezintă progresie permanentă și pozitivă. Datorită producției flexibile și respectarea standardelor ISO 9001 si 14001, compania este în măsură să asigure partenerilor săi produse de înaltă calitate la un preț competitiv, ori de la sediul central sau prin distribuitorii săi.

PRODUSE
FOLII DE POLEIT LA CALD SI LA RECE
RIBOANE TERMOTRANSFER
HÂRTII ȘI ETICHETE AUTOCOLANTE
FOLII BOPP ȘI PENTRU FERESTRE
LACURI UV EDEL
PRODUSE PULSE ROLL LABEL

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/402/2004
CUI: 16364644
Adresă: STR. BECLEAN 222 C HARGHITA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide