Gratuit

LIDER PRINT & PROMOTION SRL

Descriere companie:

Compania Lider Print, cu o experienta vasta in domeniul publicitatii, in special in productia publicitara, se detaseaza prin calitatile profesionale dobandite pe piata de profil, ca un adevarat lider BTL, bazandu-se in primul rand pe respectarea riguroasa a termenelor si conditiilor impuse de beneficiari.

Inca de la inceput, ne-am propus sa devenim numarul 1 in Romania, nu doar sub aspectul capacitatii de productie, ci si din punct de vedere al calitatii.

Import Si Distributie
Import si distributie de materiale promotionale diverse.

Productie Publicitara
Personalizarea materialelor pe diverse tipuri de suporturi, prin diferite metode, tipar de inalta calitate, print digital pe orice tip de suport: mash, poliplan, hartie, etc.

Creatie Publicitara
Conceperea, crearea, promovarea si implementarea brand-urilor.

 

Serigrafia
Procedeu de imprimare pe orice suprafata plana: PVC, hartie, PP, textil, sticla portelan, lemn, piele etc.

Procedeu mixt: serigrafie si transfer termic. Pentru materialele textile se utilizeaza diferite tipuri de cerneluri de provenienta Germania, Franta si Elvetia, fixandu-se termic sau la rece cu ajutorul unor fixatori speciali. Cernelurile sunt garantate de producatori la un numar mare de spalari.

Tampografia
Procedeu de imprimare pe diferite suprafete neregulate(cilindrice sau plane).

Este o metoda de imprimare avantajoasa si foarte economica, fiind folosita pentru personalizarea materialelor din diverse domenii de activitate: publicitate, industria auto, industria articolelor sportive, industria farmaceutica, industria electronica si electrotehnica.

Cutter - Plotter
Procedura prin care se decupeaza autocolant din PVC, pentru casete luminoase, autocolant cutterat, standuri plexiglas, standuri personalizate,router plexiglas, stiplex, forex, pvc, inscriptionari auto, inscriptionari vitrine, inscriptionari textile, bannere, steaguri, litere volumetrice, panouri publicitare, etc.

Transferul Termic
Procedeu folosit pentru personalizarea obiectelor textile si nu numai, in special cele care nu pot fi realizate prin serigrafie, datorita materialului din care sunt confectionate sau a complexitatii graficii care trebuie transpusa pe obiect. Consta in tranferare prin presare la cald a unei imagini realizate pe o folie speciala, prin cutterare, imprimare ink-jet, laser sau serigrafie.

Este foarte avantajos la personalizarea unei cantitati mici de obiecte, fiind inlaturate costurile cu sitele si materialele folosite ĂŽn alte procedee.

Tipar De Inalta Calitate
Flyere, diverse cataloage, calendare, agende, afise, etc.

Tiparul a fost si ramane unul din cele mai puternice modalitati de promovare a produselor si imaginii companiei tale. Fie ca este vorba despre tipar digital sau tipar offset, suportul scris este cel mai accesibil mijloc prin care poti atinge publicul-tinta prin intermediul materialelor publicitare.

Caracteristicile unui tipar de calitate Un tipar de calitate este o imprimare clara si stralucitoare, fara deplasari, dilutii sau viraje de culoare. Un tipar de calitate are standarde ferme in ceea ce priveste acuratetea imaginilor, culoarea uniforma a suprafetelor tiparite. Un tipar de calitate respecta codul Pantone si identitatea cromatica a Brandului sau Logo-ului companiei tale.

Folio
Personalizarea folio este realizata prin depunerea unor folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita.

Calitatea imprimarii folio depinde foarte mult de calitatea materialului pe care se aplica. Cu cat pielea sau imitatia este mai neteda, cu atat imprimarea este mai buna din punct de vedere calitativ. Sigla este prelucrata pe calculator, se realizeaza apoi o matrita, care, la o anumita temperatura imprima forma pe agenda.

Folia speciala pentru acest procedeu poate avea diverse culori: auriu, argintiu, rosu, verde etc.

Timbru Sec
Aceasta tehnoligie permite imprimarea materialelor precum pielea, imitatiilor din piele sau hartia.

Siglele astfel realizate au un aspect reliefat si prezinta avantajul unei rezistente foarte bune in timp. Timbrul sec ofera produselor promotionale imprimate o nota de distinctie si eleganta. Este acelasi procedeu ca si la folio, numai ca imprimarea timbru sec se realizeaza fara folia speciala.

Avantajul imprimarii timbru sec este ca se poate executa pe orice tip de piele sau imitatie de piele

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2946/2010
CUI: 24473502
Adresă: BDUL. GHENCEA 134 C BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide