Gratuit

MARA DESIGN SRL

Descriere companie:

Mara Design ofera conceptie grafica si productie publicitara in Bacau

Conceptie grafica
Va stam la dispozitie cu crearea oricaror elemente grafice care sa ajute la cresterea impactului vizual al companiei si produselor Dumneavoastra
- sigle, logo-uri, design de produs, vectorizari, design de ambalaje pentru industria alimentara, grafica tipar offset si flexografie, identitate de companie, carti de vizita, pliante, flyer-e, afise, mape si cataloatage de prezentare, brosuri, agende, invitatii, felicitari, etichete, reviste, calendare personalizate, tehnoredactare, machetare si editare, prelucrare foto.

Tipar Digital
Tiparul digital va creeaza un avantaj net atunci cand doriti sa aveti un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in ce cantitate doriti. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putandu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapati de stresul „cantitatii”, deoarece puteti tipari chiar si într-un exemplar.

Hârtia si cartoanele folosite, pot varia de la gramajul de 60 g/m2, pâna la 300 g/m2, normala sau dublu cretata (lucioasa sau mata). Rezolutia este cea mai buna, pentru ca lucram cu un partener de calitate: Konica Minolta. Împreuna producem documente de calitate, cu aspect profesional, documente de înalta calitate pentru toate scopurile si ocaziile. Nu exista limita pentru producerea de documente. Putem tipari de la carti de vizita la rapoarte financiare, documente de marketing, pliante, fluturasi, afise, mape de prezentare, etc.. Imprimantele cu care lucram asigura culori reale si consistente pentru toate tipurile de documente printate. Tehnologia de înalta calitate permite realizarea unei calitati constante, de la prima la ultima pagina printata.
La tiparire se adauga finisarea produsului, respectiv taierea, biguirea, capsarea sau spiralarea.
De fiecare data vom gasi cea mai buna solutie si cel mai bun raport pret-calitate.

Serigrafie Tampografie
MARA DESIGN va sta la dispozitie cu servicii de personalizare sacose din hartie, intr-o variata gama dimensionala.
Sacosele pot fi cu maner rasucit din hartie, cu maner interior plat sau fara maner, pe hartie alba, colorata sau naturala.
Pentru o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati.
Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare neconventional pe orice suprafata plana. Serigrafia este folosita pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii, agende, calendare, etc.
Textilele, lemnul, metalul, plasticul, pielea, hartia si sticla sunt numai cateva dintre suporturile posibile pentru imprimat.
Avantajele imprimarii serigrafice sunt urmatoarele: imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.
De la imprimarea unui simplu rand de text pe o bricheta, pix sau srumiera pana la reproducerea in policromie a unor lucrari de arta, serigrafia acopera o gama foarte larga de aplicatii; avantajul major, fata de metodele traditionale de imprimare, il constituie posibilitatea imprimarii (cu usurinta) pe suporturi extrem de diverse: hartie, PVC, nylon, textile, sticla-portelan, metal, lemn, cauciuc, piele, s.a.m.d.
Se pot personaliza diverse obiecte promotionale: pixuri, brichete, agende, calendare, sacose din hartie, tricouri si materiale textile.

Tampografia se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse, obiecte neregulate cu suprafata cilindrica sau plana. Metoda se foloseste pentru imprimarea pe pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton- procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate Tehnologia imprimarii prin tampografie in principiu este un proces foarte simplu. Ea este conceputa in special pentru imprimarea si a suprafetelor plane. Elementele cheie ale acestui proces le constituie cliseul, vopseaua si tamponul. De calitatea acestor elemente depinde in foarte mare masura si calitatea imprimarii.
Pentru a putea intelege mai usor principiul de imprimare prin tampografie va vom explica pe scurt pe ce principiu se bazeaza imprimarea prin tampografie.Imaginea pe care doriti sa o imprimati trebuie redactata la un computer sau poate fi copiata si direct de pe o mostra pe care o aveti la dispozitie. Dupa redactarea la computer, imaginea se imprima pe o imprimanta cu laser sau jet de cerneala de calitate buna.Pentru ca imaginea de imprimat sa poata fi transmisa pe obiectul de imprimat trebuie executat in primul rand un film care sã corespunda cu imaginea pe care doriti sa o imprimati.Urmeaza transferarea imaginii pe un cliseu. Cliseul se expune la raze ultraviolete dupa care urmeaza developarea, in functie de tipul cliseului si fixarea.Cliseul montat in masina de imprimat este inundat cu vopsea, apoi surplusul de vopsea este racluit de un cutit. In adanciturile cliseului corodat ramane vopseaua, care va fi luata cu tamponul siliconic si apoi depusa pe obiectul de imprimat. Prin faptul ca la suprafata vopselei se evapora diluantul, aceasta devine lipicioasa, ceea ce inlesneste transferul vopselei de pe tampon spre obiectul de imprimat.
Diversitatea aplicatiilor face ca tampografia sa reprezinte o metoda de imprimare avantajoasa, foarte economica si versatila pentru multe domenii de activitate ca industria articolelor sportive, industria auto, industria electronica si electrotehnica, industria farmaceutica.

Productie publicitara
Inscriptionam cu autocolant orice suprafata ce permite aplicarea acestuia: inscriptionari cu autocolant, auto si vitrine, panouri publicitare, firme si casete luminoase, banner-e, mesh-uri, afise si postere de mari dimensiuni, servicii de tipar digital pentru tiraje mici si medii, personalizare obiecte promotionale, pixuri, brichete, agende, etc.

Inscriptionari cu autocolant
Inscriptionam cu autocolant orice suprafata ce permite aplicarea acestuia (auto, moto, copertine, vitrine, standuri, panouri publicitare, usi, placute, semne de directionare, interzicere si informare, etc.Masina firmei dumneavoastra poate lua aspectul dorit si afacerea dvs sa fie pusa intr-o lumina remarcabila si usor de recunoscut de catre actualii si potentialii clienti din traficul tumultuos!Decorari grafice si inscriptii specifice domeniului de activitate a magazinului dumneavoastra. Nu lasati clientii interesati de serviciile dumneavoastra sa va depaseasca!

Panouri si casete luminoase
Publicitatea outdoor este printre cele mai avantajoase moduri de a promova un produs sau un serviciu.
Publicitatea Outdoor are cel mai bun raport pret/randament si alte avantaje dintre care amintim cateva:

  • costuri reduse in raport cu durata expunerii
  • expunere 24/24
  • adresare directa catre conducatorii auto si pentru pietoni
  • adresare foarte buna in functie de obiectivele firmai
  • suprafata mare de afisare etc.

Pe scurt, orice, in afara de tiparit bani !

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/690/2005
CUI: 17432437
Adresă: STR. NARCISELOR 13 BACAU
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide