Gratuit

MAROLI REPRO SRL

Descriere companie:

Încă de la fondare, în anul 2000, compania MAROLI REPRO s-a specializat în realizarea plăcilor de fotopolimer pentru imprimarea etichetelor destinate produselor din industria alimentară, cea farmaceutică, imprimarea ambalajelor flexibile (BOPP, HDPE, LDPE, CPP, carton ondulat etc.)

Cum a început totul? De la importul de folie BOPP (polipropilenă) destinată ambalajelor flexibile, care deține avantajul de a nu fi toxică pentru alimente. Ca orice ambalaj care trebuie sa vândă produsul din interiorul său, folia se imprimă. Astfel, am descoperit plăcile fotopolimerice și ne-am familiarizat cu procesul de imprimare, începând cu imaginea grafică din calculator care se convertește pentru imprimare flexografică urmată de gravare cu fascicul laser şi spălare cu solvent a plăcii fotopolimerice.

MAROLI REPRO este o echipă de profesioniști sudată în mai bine de 18 ani de activitate. Este o echipă compactă, rodată şi responsabilă. În prezent, compania deține unele dintre cele mai performante utilaje din segmentul de pre-press și procesare, utilaje echipate cu softuri de ultimă generație.

 

SERVICII:

Design
MAROLI REPRO este soluția completă pentru a va oferi şi a vă produce simfonia culorilor. Procesul de producție a formelor de tipar pornește de la un design profesional, design care are rolul de a determina clientul final să aleagă produsul din raft, de a capta atenţia acestuia, şi de a-l loializa şi fideliza. Prin intermediul departamentului de creație grafică, suntem în măsura sa creăm imaginea prin punerea în evidenţă a avantajelor produsului comercializat.

Pre-press
Imaginația şi viziunea fără frontiere ale artiștilor graficieni sunt transpuse cel mai adesea într-un design atractiv şi cu impact asupra privitorului. Serviciul de pre-press înseamnă pregătirea pentru tipar, prin prelucrarea şi adaptarea fotografiilor, prin efectuarea ajustărilor şi corecțiilor impuse de tehnologia de tipar.

Managementul culorilor
Reproducerea unor imagini color aproape identice cu imaginile originale necesită cunoaşterea managementului de culoare şi aplicarea sa de-a lungul întregului flux de lucru. În acest scop, specialiștii noștri au înțeles:
— Procesele de reproducere a culorilor;
— Modul în care funcționează şi descriu culoarea echipamentele de reproducere;
— Redarea şi modul în care se acoperă diversele medii de reproducere a culorii în raport cu aceasta;
— Conceptul de lumină şi teoria de bază a culorii;
— Modul de pregătire a culorii la nivelul sistemului vizual uman;
— Modul de descriere şi de măsurare a culorilor.
Totul pentru atingerea scopului propus: obţinerea imaginilor color reale folosind tehnologia digitală.

Proof
Proof-ul a început să dețină o funcţie tot mai importanta în industria tiparului. El are un rol decisiv pentru corecțiile de culoare şi reprezintă referința pentru obţinerea BT (bun de tipar). Soluțiile de proofing de la GMG sunt garanția potrivirii proof-ului cu tiparul.

 

Etapele fluxului tehnologic:

1. Imaginea grafică ce trebuie imprimată se descompune în culori. Pentru fiecare culoare este necesar un clișeu fotopolimeric.

2. Imaginile descompuse se rasterizează cu ajutorul unui software RIP (Rasterizing Image Processor).

3. Placa digitală se montează pe CDI. Masca neagră este gravată la capul laser al CDI-ului, la o rezoluție de 4000 dpi.

4. Urmează expunerea principală cu raze UV-A, care asigură fotopolimerizarea reliefului şi a celor mai fine elemente grafice.

5. Următoarea operațiune este expunerea UV pe spate a plăcii fotopolimerice, care asigura înălțimea reliefului şi ancorarea acestuia.

6. Procesare (spălare).

7. Uscare.

8. Post-expunere la UV-A şi finisare UV-C.

9. Clișeele procesate se lasă timp de 24 de ore la „odihnă şi îmbătrânire”.

10. Ultima operațiune este de debitare la semne şi ambalare în vederea expedierii către client.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/4569/2017
CUI: 43109
Adresă: Str. Sf. Gheorghe nr. 20, Hala 2 (Salina Pantelimon), Pantelimon, jud. ILFOV, cod 077145
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide