Gratuit

MEDIA IMPACT SRL

Descriere companie:

Tipar digital, tipar offset, serigrafie, tampografie, bannere, prelate, firme luminoase, imprimări cu autocolant, materiale promoționale, flori personalizate, suntem pregătiți să onorăm prompt orice comandă din domeniul materialelor publicitare, tipăriturilor şi personalizărilor.

Experiența acumulată în cei peste 10 ani de activitate e garanţia calităţii produselor livrate clienţilor noştri.

Înființată în anul 2001, MEDIA IMPACT S.R.L îşi propune să le ofere potențialilor clienți achiziționarea unor produse de calitate la cele mai bune preţuri.

Compania noastră vă pune la dispoziție servicii publicitare, panouri, serigrafie, pliante. Firma noastră are un personal de 5 angajaţi. Prin serviciile pe care le oferim, dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri din Romania, astfel încât să devenim un partener de încredere în colaborările viitoare.

Una dintre principalele misiuni ale companiei este de a îndeplini obiectivele clienților noștri prin calitatea superioară oferită la preţuri minime. Acordăm o atenţie deosebită instruirii personalului nostru pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor MEDIA IMPACT S.R.L.

Ca urmare a vânzărilor mereu în creştere având la bază produse şi servicii extrem de variate, putem spune că suntem un viitor partener de încredere pentru dumneavoastră.

MEDIA IMPACT S.R.L. este onorată să răspundă oricărei solicitări din partea dumneavoastră referitoare la oferta noastră de produse şi servicii, care în mod cert vă va aduce reale satisfacții.
Pentru fiecare dintre produsele noastre, ne puteți solicita informații pe care vi le vom oferi cu promptitudine.

SERVICII:

SERIGRAFIE
Serigrafia este folosită pentru imprimarea unor imagini ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, pălării etc. Serigrafia este procedeul prin care se imprimă pe suporți din cele mai diferite materiale, începând cu hârtie, ceramică, materiale plastice şi terminând cu textilele sau metalele. Pe scară largă, astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucării, diverşi recipienţi, hârtie şi carton, agende, carcase, produse industriale, textile, etc.

Obiecte promoționale
Obiectele promoționale pot valorifica imaginea brandului sau organizației dumneavoastră, pot fi folosite pentru promovarea unor evenimente sau realizarea unor campanii. Pot fi imprimate cu imagini şi texte la rezoluții înalte, cu detalii ce pot fi redate cu precizie.

Textile
Folie ecologică pentru transfer termic pe materiale textile
Folie strălucitoare pentru termotransfer
Folie PVC pentru imprimarea prin termotransfer
Folie din poliuretan pentru termotransfer
Folie printabilă, de înaltă densitate, pentru termotransfer
Folie poliuretanică şi colorată pentru transfer termic
Folie albă şi netedă pentru termotransfer
Folie colorată şi catifelată pentru termotransfer
Folie cu model în relief pentru transfer termic

Serigrafie pe metale
Imprimarea prin serigrafie permite aplicarea de vopseluri speciale pe diverse suporturi: plastic, sticlă, plexiglas, PVC, polipropilenă, metal, textile, hârtie, piele. Imprimarea obiectelor promoționale prin serigrafie conduce la costuri reduse fără a reduce calitatea şi durabilitatea mesajelor publicitare aplicate.

 

TIPAR DIGITAL
Producem semnalistică pentru exterior de durabilitate comparabilă cu cea a cernelurilor eco-solvent. Obținem rezultate de calitate ridicată — care întrunesc toate cerințele clienților pentru branding — pentru toate aplicațiile de semnalistică de interior, de la grafică de expoziție până la decorații interioare.

Imprimăm pe o gamă largă de media, incluzând media tratată sau material poliester şi hârtii cu preţuri mici, fără tratament. Producem materiale pentru colantarea vehiculelor cu cernelurile HP LATEX care depășesc performanţele cernelurilor de eco-solvent.

Materiale: hârtie, material de mesh (material textil cu găurele, aplicabil pe fațadele clădirilor), poliplan (material de banner cu o textură cauciucată), pânză, autocolant, sablat sau window graphic.

Cărți de vizită
Cărțile de vizită reprezintă nişte vectori de imagine foarte importanți, având în vedere că acestea se înmânează de regulă personal de către deținătorul acestora.

Autocolante
Autocolantele pot avea diferite forme şi diferite dimensiuni, plecând de la cele de dimensiuni reduse (office) pentru utilizare indoor până la cele de dimensiuni mari, ce pot fi utilizate outdoor: colare vitrine, decorare panouri etc.

Afișe
Afișele sunt produse tipărite pe o singură faţă deoarece acestea se plasează de regulă pe un material suport rigid (perete, panou).

Pliante
Pliantele sunt materiale publicitare tipărite, folosite de regulă pentru comunicarea unor promoții sau descrierea unor produse sau procese tehnologice.

Tapet
Tapetul este un produs pe care MEDIA IMPACT îl recomandă în special la amenajările de interior.

Tapetul personalizat reprezintă o alternativă ieftină, practică şi extrem de uşor de implementat pentru decorarea pereților de interior ai încăperilor birourilor, apartamentelor, restaurantelor, sălilor de conferință sau magazinelor.

Aplicarea tapetului personalizat pe pereții interiori ai camerelor nu necesită efort şi se poate realiza printr-o procedură extrem de simplă, într-un interval de timp relativ redus în comparație cu alte tipuri de material.

Sisteme de afișaj
— Sisteme de afișaj led
— Roll up-uri
— Pop-up-uri
— Display meniu
— Display totem
— Display tolder
— Display broșuri
— Rame click

Inscripționări auto
Inscripționările auto îți oferă posibilitatea personalizării parcului auto al firmei tale conform identității vizuale a acesteia. Sub aspect publicitar, tocmai mobilitatea vehiculelor inscripționate face ca mesajul publicitar să ajungă la un public cât mai larg şi divers. Vehiculele inscripționate pot fi autoturisme, autocamioane, tramvaie, autobuze, etc.

Inscripționările se realizează cu folie autocolantă de exterior decorată cutter plotter (culoare plină) sau print digital (poze).

Coli cu antet
Folosirea colilor cu antet în cadrul unei firme oferă marele avantaj că practic orice acţiune sau activitate ce presupune comunicare scrisă sau tipărită transmite continuu informații despre respectiva unitate economică.

Print UV
Print UV direct pe material rigid

Putem printa orice grafică pe suport rigid: print UV pe forex, print UV pe plexiglas, print UV pe policarbonat, print UV pe kappa, print UV pe foam, print UV pe ALUCOBOND, print UV pe gresie / faianță, print UV pe sticlă, print UV pe panouri sandwich, print UV pe materiale flexibile (banner, mesh, blueback, autocolant, steag, canvas) etc.

 

PROMOŢIONALE
Personalizarea prin serigrafie sau tampografie este o procedură de personalizare prin culoare, fiind folosite vopseluri serigrafice.
Acest procedeu se poate aplica pe o varietate largă de materiale: plastic, textile, metal, ceramică, lemn, papetărie, sticlă etc.

Folii termotransfer:
— Folie ecologică pentru transfer termic pe materiale textile
— Folie strălucitoare pentru termotransfer
— Folie PVC pentru imprimarea prin termotransfer
— Folie din poliuretan pentru termotransfer
— Folie printabilă, de înaltă densitate, pentru termotransfer
— Folie poliuretanică şi colorată pentru transfer termic
— Folie albă şi netedă pentru termotransfer
— Folie colorată şi catifelată pentru termotransfer
— Folie cu model în relief pentru transfer termic

Gravare:
Echipamentele de gravat şi routat cu freză au o gamă foarte variată de aplicații, de la producția publicitară şi până la industria mobilei, prelucrarea marmurei, etc. Această serie este destinată lucrărilor de dimensiuni mici şi medii, transmisia pe sistem de șurub cu bile permițând o precizie ridicată în execuție. Toate modelele sunt echipate cu sistem de control DSP, putând fi comandate independent de PC. Freza este acționată de un motor de mare putere, cu sistem de răcire cu apă, fără perii, cu o durată mare de viaţă.

 

TIPAR OFFSET
Tiparul offset oferă preţuri foarte scăzute, însă doar în tiraje mari. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este că pentru tiparul offset se realizează nişte filme tipografice, a căror cost se împarte la numărul de bucăţi. În tiraje mici, costul pe unitatea tipărită este mai mare datorită amortizării costului filmelor tipografice, care nu este suficient diminuat într-o cantitate prea mică.

Tiparul offset este executat în tipografii în tiraje mai mari decât 1000 de bucăţi. Este tiparul pentru care se face un film sau o matriță şi a cărui costuri sunt justificabile (sau rentabile) doar dacă tirajul este voluminos.

La această categorie de tipar offset putem avea produse precum (şi nu doar):
Broșuri
— Cataloage
— Certificate
— Fluturași
— Flyere
— Ghiduri
— Mape de prezentare
— Pliante
— Postere
— Reviste
— Tipizate

Un mare avantaj al tiparului offset este că acesta lucrează cu culorile de tip PANTONE şi nu doar în 4 culori (CMYK) precum imprimantele digitale.

 

TAMPOGRAFIE
Aceste echipamente sunt utilizate pentru imprimarea în una sau mai multe culori, în regim manual, semiautomat sau automat, a diferite produse cu suprafață cilindrică, plană sau neregulată. Pe scară largă, astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucării, diverși recipienţi, hârtie şi carton, agende, măști de aparate, produse industriale, etc.

Personalizarea prin tampografie este o procedură de imprimare prin vopseluri serigrafice aplicabile pe orice material, indiferent de forma acestuia. Cu alte cuvinte, revelația acestui procedeu este că nu este limitat la suprafețe plane, ci şi cu alte forme: concave, convexe, curbate, etc.

 

BANNERE
Bannerele se realizează dintr-un material numit poliplan, cu o consistenţă textilă cauciucată.

Acestea pot fi simple-faţă sau duble-faţă.

Cele simple-faţă sunt aplicate pe anumite suporturi, cum ar fi corpurile de clădiri, iar cele duble-faţă sunt de regulă suspendate în zone pietonale sau rutiere.

 

RECLAME LUMINOASE

Firme
Panourile reclamă sunt o alternativă mai ieftină pentru înlocuirea altor forme de semnalizare cum sunt casetele luminoase sau volumetriile.

Cele mai des întâlnite astfel de panouri sunt panourile din poliplan (material de banner) pretensionat pe o structura metalică şi panourile din ALUCOBOND. Acestea mai pot fi realizate şi din alte materiale plastice, derivate de PVC, cum este KOMATEX-ul, sau chiar tablă.

Litere volumetrice
Se pot realiza litere volumetrice, sigle, semne, mascote, etc. şi se pot folosi atât la exterior cât şi la interior. Acestea pot fi realizate din polistiren extrudat (XPS) având diferite grosimi şi fiind protejate cu vopsea lavabilă de exterior şi interior. Au o greutate redusă, se montează uşor fără fixări mecanice şi sunt rezistente atât la intemperii, cât şi la radiațiile UV. Polistirenul reprezintă o variantă de semnalizare mai ieftină, dar mult mai practică în anumite situații datorită greutății mici şi modalității de montaj.

 

FLORI IMPRIMATE
Putem imprima imagini, fotografii şi texte pe petalele florilor. Florile astfel decorate vor fi mult mai deosebite şi originale, conferind o atmosfera mai aparte oricărui tip de eveniment: nuntă, zi de naștere, diferite prezentări, aniversări… sau pur şi simplu un mod diferit de a exprima dragostea pentru o persoană iubită.

 

PLASE
Puteți comanda ambalaje, dar şi variante nepersonalizate.

Realizăm ambalaje complexe din polietilena (PE), polipropilenă transparentă, perlată sau metalizată (BOPP), imprimate în 1-6 culori liniar-vectoriale sau policromii în 4-8 culori, inclusiv speciale (auriu, argintiu, culori mate, combinații selective mat-lucios, etc). Desigur că pe utilajele de extrudare şi respectiv de imprimare se pot realiza şi produse simple (folie natur) sau imprimate în 1-2 culori, însă echipamentele ne permit să realizăm ambalaje cu adevărat remarcabile.

Din această categorie fac parte pungile pentru industria alimentară, pentru industria textilă, pentru industria chimică şi a detergenților, foliile speciale şi sacii din polietilenă.

 

PLĂCUŢE

 

AGENDE
Agendele săptămânale conțin 7 zile întinse pe două pagini împreună cu cele 12 luni ale anului în partea de jos. Ai o imagine de ansamblu pentru întreaga săptămâna. Înscrie deadline-uri, întâlniri sau activitățile fiecărei zi în dreptul orelor.

Agendele zilnice au alocate câte o pagină pentru fiecare zi. Permite înscrierea mai multor detalii ale activităților sau întâlnirilor din ziua respectivă.

CALENDARE
Calendare personalizate de diferite dimensiuni.

 

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/458/2001
CUI: 14114463
Adresă: Str. Garoafei nr. 4, Sibiu, jud. SIBIU, cod 550132
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide