Gratuit

MERCUR UNU SRL

Descriere companie:

Inca din anul 2001 MERCUR UNU srl activeaza cu succes in domeniul productiei de etichete autocolante de diferite tipuri: in Rola, Individuale, Stickere, Etichete Pretaiate, Etichete din Folie (PVC, PP ), Transparente, Etichete Speciale (holograme, sigilii, etc.)

Deasemenea realizam printuri publicitare Indoor & Outdoor pe diverse materiale: Postere, Autocolante Publicitare, Stickere, Reproduceri de Arta pe Canvas, Bannere, Mesh-uri, City-Light, Back-Light, Totem, Steaguri, Window-Graphics, Floor-Graphics, Afise A1 si A0, etc.

Mai recent ne-am extins activitatea si in domeniul Productiei de Materiale Tipografice:Fluturasi, Pliante, Afise, Brosuri, Cataloage, Mape, Reviste, Coli cu Antet, Carti de Vizita, Ambalaje, Blistere.Tiparul se realizeaza cu Tipar Offset sau Digital in functie de tirajul dorit.

Etichete

Tipuri de etichete pe care le producem
Etichete Autocolante in Rola Albe sau Pretiparite cu una sau mai multe culori, cu sau fara informatii de tip text, cod de bare, imagini, etc. care pot fi utilizate ulterior in imprimante termice (se adauga informatii variabile de tipul: lot, data, etc.). Aceste etichete sunt Direct Termice sau cu Transfer Termic.dimensiuni

Etichete Autocolante in Rola din Hartie tiparite in Policromie cu lac sau fara, dreptunghiulare cu colt drept sau rotunjit, rotunde, ovale sau decupate la forma dorita.

Etichete Autocolante in Rola din Folie PVC sau PP albe sau transparente tiparite cu una sau mai multe culori, dreptunghiulare cu colt drept sau rotunjit, rotunde sau decupate la forma dorita.

Etichete Pretaiate pe Coala A4 cu o gama variata de dimensiuni (1-95 etichete/A4) tiparite cu una sau mai multe culori cu Tehnologie Digitala.

Etichete Individuale – Stickere taiate la dimensiunea dorita sau stantate la forma dorita, tiparite cu Tehnologie Offset (pt. cantitati medii si mari), sau cu Tehnologie Digitala (pt. cantitati mici), cu lac sau fara.
Etichetele Personalizate pe care le realizam acopera intreaga gama de aplicatii din urmatoarele domenii:

Agroalimentare: lactate, mezeluri, dulciuri, bauturi alcoolice, conserve, fast-food.

Comert: etichete termice pentru case de marcat automate, etichete cod de bara, etichete preturi.

Cosmetice: creme, sampoane, diverse lotiuni, sapunuri, parfumuri, lac de unghii.

Industria chimica si petroliera: uleiuri auto si alte tipuri, produse farmaceutice.

Industria usoara: textile, incaltaminte, pielarie, sticlarie, artizanat.

Sticle, borcane

Tipar Offset & Digital

Produse si Servicii de Tipar Offset – Digital

TIPARITURI PROMOTIONALE
Cataloage, Brosuri, Reviste, Volante, Pliante, Fluturasi, Afise, Postere, etc., tiparite in policromie pe hartie cretata. La dorinta dumneavoastra asiguram finisaje speciale, cum ar fi: lacuire partiala sau totala, celofanare, plastifiere mata sau lucioasa. Cataloagele si brosurile pot fi legate prin capsare. Mape din diverse tipuri de carton, imprimate prin tiparire, lacuite sau plastifiate, stantate conform dorintei dumneavoastra sau modelelor noastre. Diverse Tiparituri pliate si/sau stantate conform modelului solicitat de Dvs.

CONSUMABILE SI TIPIZATE
Carti de Vizita tiparite pe cartoane simple. Coli cu Antetul firmei dumneavoastra, si Carnete Notes gumate, imprimate la 1-4 culori pe hartie de copiator sau hartii speciale. Plicuri Personalizate gumate, siliconice, autoadezive, avand toate marimile uzuale, tiparite la 1-4 culori. Executam Autocolante tiparite in 1-4 culori, debitate sau stantate in orice forma sau dimensiune. Formulare tiparite pe hartie offset sau autocopiativa, la 1-2 culori. Se pot livra lipite in seturi separate de 2, 3, 4 exemplare, sau colate in carnete. Bilete pentru diverse manifestari, tiparite la 1-4 culori, pe una sau ambele fete, legate in carnete. Pot avea perfor si/sau inseriere.

AMBALAJE
Cutii, Blistere, Display-uri, Suporti realizate din carton duplex, tiparite in policromie, stantate, finisate.
Pungi tiparite de la mono la policromie, pe hartie dublu cretata lucioasa sau mata, diverse dimensiuni, snur textil cu diverse culori. La cerere se plastifiaza lucios sau mat.

PRE-PRESS

  • prelucrari de imagini
  • tehnoredactare-machetare
  • design

TIPAR OFFSET
Tipar pe masini offset in patru grupuri de culoare, adaptabile tipariturilor de tiraj mic, mediu si mare.
Tiparul se face pe hartie indigena si de import de toate tipurile.
Lucrari alb-negru si color (policromie)
Format maxim 50×70 cm

LEGATORIE

  • taiere
  • faltuire
  • capsare
  • brosare
  • lacuire

Indoor & Outdoor Print

Produse si Servicii de Print

Print Indoor si Outdoor
Imprimarea in format mare – reprezintă o metodă efectivă pentru atragerea atenţiei potenţialilor clienţi asupra mărfurilor şi serviciilor companiei Dvs.
Imprimarea in format mare – este cea mai comoda şi accesibila tehnologie pentru obţinerea imaginilor printate in dimensiuni foarte mari.

Imprimam prin procedeul de Plotare toata gama de Printuri Indoor si Outdoor Large Format:

Postere, Autocolante Publicitare, Stickere, Reproduceri de Arta pe Canvas, Bannere, Mesh-uri, Copertine, Reclame de tip Panou,
City-Light, Back-Light, Totem, Steaguri,
Window-Graphics, Floor-Graphics, Afise A1 si A0, etc.

Conform domeniilor de utilizare, imprimare in format mare este de 2 tipuri: Outdoor Print şi Indoor Print.
De obicei, diferenţa constă în modul de aplicare a imaginii, depinde de suportul publicitar, şi cel mai esenţial, calitatea imprimării. Dacă pentru Outdoor Print este suficientă o rezoluţie de 360dpi, atunci pentru Indoor Print este nevoie de o calitate de printare cu mult mai înaltă. Acest fapt depinde, în primul rând de condiţiile de utilizare al unui sau altui tip de print. Billboard-urile, care sunt vizionate de la o distanţă de câţiva metri, iar deseori de la o distanţă de câţiva zeci de metri, nu necesită o calitate înaltă. În încăperi însă, suporturile publicitare sunt vizionate de la distanţe, deseori mai mici de 1 metru, de aceea necesită o calitate foarte înaltă. Uneori apare situaţia când e necesar de realizat un print de calitate înaltă şi pentru billboard-uri, sau invers, de utilizat un banner cu o calitate mica a printului în interiorul încăperii, dar aceste cazuri reprezintă nişte excepţii.

Echipamente

Pentru Indoor cu un echipament HP DesignJet T1100PS de 110 cm, cu jet de cerneala, color, hexacromie, cutter automat inclus si cu o rezolutie de 1200x600dpi. Dimensiunile media suportate sunt latime 1100 mm, lungime maxima coala 1.6 m si lungime maxima rola 91.4 m.

Pentru Outdoor se utilizeaza un Roland VP 300 de 735 mm latime, rezolutie 1400 dpi, care si decupeaza pe contur.

Proprietăţile imprimării noastre în format mare:
• Echipament cu tehnologie avansată pentru elaborarea printurilor în format mare ce corespund standardelor europene;
• Calitate fotografică a imaginilor datorită rezoluţiei mari a imprimării în format mare – de la 360dpi până la 1440dpi! Această particularitate este deosebit de importantă pentru Indoor Print în format mare, ce este expusă vizionării la o distanţă foarte mică.
• Pentru Print Outdoor utilizăm cerneală pe bază de solvent, rezistentă la acţiunea razelor ultraviolete, umezeală şi la alte condiţii climaterice.
• O gamă largă de materiale calitative pentru imprimarea în format mare;
• Un termen scurt de printare a comenzilor, datorita faptului, printarea se face 24/24 ore.
• Posibilitatea printării unei comenzi urgente;
• Garanţia calităţii printurilor, printate după tehnologia imprimarii full color în format mare, este de 3 ani!

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/15676/2004
CUI: 16803634
Adresă: STR. FLUVIULUI 10 C BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide