Gratuit

MICROCIP ELECTRONICS SRL

Descriere companie:

MICROCIP ELECTRONICS functioneaza ca persoana juridica romana, sub forma de societate cu raspundere limitata cu capital integral privat. Societatea a fost autorizata pentru instalarea, intretinerea, proiectarea si productia sistemelor de securitate, conform art. 34 din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, avand Licenta cu nr.1442T, emisa de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA. Pentru realizarea lucrarilor care tin de securitate, firma noastra beneficiaza de personal avizat de Politie sa desfasoare activitati in domeniul sistemelor de securitate, conform prevederilor legii, bine pregatit, cu o bogata experienta in domeniu.
OBIECTIVE
Intr-un mediu in care competitia este din ce in ce mai puternica, invingatori sunt cei care au partenerii cei mai buni in cursa pentru performanta. Securitatea, dar si Tehnologia Informatiei si Comunicatiile au devenit o componenta vitala pentru succesul oricarei activitati.
MICROCIP ELECTRONICS si-a propus sa devina un partener puternic pentru clientii sai, oferind profesionalism si calitate.
Obiectivul MICROCIP ELECTRONICS este acela de a oferi clientilor nostri stabilitatea si securitatea de care au nevoie intr-un mediu in plina evolutie, flexibilitatea si posibilitatea de a alege, suport in rezolvarea problemelor concrete cu care se confrunta in dezvoltarea afacerii.
Pentru indeplinirea obiectivelor asumate si pentru obtinerea celor mai bune rezultate in oferirea solutiilor si implementarea proiectului la beneficiar, noi urmarim:

• mentinerea exigentei, a competentei si calitatii;
• promovarea unei flexibilitati maxime in alegerea si evaluarea solutiilor;
• oferirea unor bune solutii tehnice, sustinute de cele mai performante si adecvate echipamente;
• mentinerea unei relatii stranse cu clientul in perioada post implementare a proiectului.

STILUL DE LUCRU

Stilul de lucru la MICROCIP ELECTRONICS este orientat spre satisfacerea sarcinii impuse de beneficiar. Indiferent daca este vorba de de un sistem minimal de alarmare la efractie sau de sisteme complexe pentru aplicatii institutionale, industriale sau rezidentiale (proiecte tip “Cladire inteligenta”), indiferent daca este vorba de un simplu calculator (destinat activitatii de birou) sau de un sistem informatic complex (destinat managementului unei intreprinderi sau controlului unui proces industrial), odata cu fiecare proiect, mare sau mic, sunt urmarite anumite etape:

• analiza cerintelor beneficiarului;
• propuneri tehnice din partea MICROCIP ELECTRONICS;
• impartirea sarcinilor pe loturi: securitate (alarmare, suraveghere video, control acces, detectie incendiu) IT&C, electrica, etc. ;
• proiectarea generala cu recomandarile noastre si dezbaterea acesteia cu beneficiarul;
• realizarea proiectului de cablare structurala;
• specificatia finala a echipamentelor necesare;
• specificatia finala a serviciilor si/sau a produselor software;
• instalarea si implementarea la beneficiar;
• asigurarea instruirii si scolarizarii personalului beneficiarului;
• suport tehnic in exploatare.

CALCULATOARE SI PERIFERICE
MICROCIP ELECTRONICS ofera sisteme brand-name si sisteme construite in atelierele proprii, pe baza unor componente de calitate verificata. Se ofera si software de baza cu licenta. Orientarea ofertei noastre este spre sisteme alese si configurate pentru
necesitatile si domeniul de utilizare ale beneficiarului, mai degraba decat sisteme de calcul de larg consum.
Oferim echipamente periferice in calitate de reseller sau dealer autorizat pentru mari producatori sau comercianti de astfel de echipamente. Accesul la o gama foarte variata permite, virtualmente, satisfacerea oricarei nevoi in legatura cu periferia sistemelor de calcul, de la cele mai sofisticate profesionale pana la cele mai banale imprimante, dupa necesitati, dorinte sau calcule de optimizare a raportului performanta / pret si optimizare a raportului cost de achizitie vs. cost de intretinere si exploatare.
- Calculatoare portabile: notebook-uri (Dell, HP);netbookuri (Dell, HP); toughbook-uri-produse complet ranforsate, rezistente la caderi de la inaltimi de pana la 90 cm, cu componente protejate impotriva prafului, murdariei, caldurii, frigului si umezelii prin sistemul special de sigilare.
- Desktop-uri: statii de lucru ,statii grafice;
- Monitoare si LCD TV: monitoare, LCD TV monitor;
- Statii neintreruptibile tip UPS: UPS-uri (APC);
- Echipamente de tiparire si multiplicare: imprimante, copiatoare, multifunctionale, faxuri;
- Sali de conferinte: videoproiectoare, ecrane de proiectie (de perete si tripod), table interactive, instalatii de sonorizare;
- Echipamente de retea, date si comunicatii: placi de retea, switchiuri (cu sau fara management), routere (wired si wireless);
- Software: sisteme de operare(de tip desktop si de tip server);
- Aplicatii: office, antivirus - solutii securitate date, grafica.

SISTEME INFORMATICE OFFICE
Abilitatea noastra pentru proiectarea si realizarea, dar si intretinerea si service-ul de retele de calculatoare, sisteme informatice complexe, adaptate cerintelor beneficiarului, se bazeaza pe competenta de care dispunem, sprijinita de oferta consistenta de:
- calculatoare si servere;
- periferice;
- echipamente de retea;
- echipamente pentru asigurarea integritatii si securitatii datelor;
- echipamente de conectivitate.

SERVERE DE TIP OFFICE
Oferta noastra de sisteme de calcul include clasa server. Achizitionarea si utilizarea unui sistem de servere presupune informarea exacta a beneficiarului asupra unor notiuni profesionale din domeniul tehnicii de calcul si a aplicatiilor specifice internet-ului si retelelor de calculatoare. Va prezentam cateva din cele mai utilizate tipuri de servere:
Print Server desemneaza un tip de server la care sunt conectate mai multe imprimante. Acest server primeste comenzi de print de la computerele ce alcatuiesc reteaua unitatii si le transmite mai departe imprimantelor.
File server desemneaza un mediu de stocare care poate gazdui fisiere si foldere din calculatoarele legate in retea. Acest tip de server face posibila utilizarea informatiilor de la orice terminal ce are acces in retea.
Domain server desemneaza un tip de server menit a gestioneze accesul tuturor userilor la informatiile din sistem, avand atributii legate de securitate, autentificare, logari, etc.
Mail server are functia de a receptiona toate email-urile adresate companiei dvs., de a le stoca si de a le distribui per user.
Un server complex poate asigura toate serviciile de mai sus.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/45/2007
CUI: 20416598
Adresă: ALEEA ROZMARIN 4 E CAMPINA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide