Gratuit

MINT FINISHINGS SRL

Descriere companie:

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști
Calitatea lucrărilor pe care le livrăm e cea mai bună carte de vizită. Din acest motiv cei implicați în producție sunt temeinic specializați pe tot ceea ce implică opera­țiunile tipografice. Însă cunoștințele de acest gen nu sunt monopolul celor implicați în producție. Oamenii care se ocupă în mod direct de relația cu clienții, echipa noastră de vânzări, sunt la rândul lor bine pregătiți și sunt gata oricând să dea sfaturi avizate.

Avem prețuri excelente
Fiind în piață de mult timp și având lu­crări tot mai multe de la un an la altul, avem relații strânse cu furnizorii. Achiziționăm hârtie, vopseluri și alte genuri de consumabile în cantități foarte mari.

Din aceste motive, pentru orice tip de lucrare suntem în măsură să oferim un preț excelent. Există și un al doilea motiv care ne permite să practicăm prețuri foarte bune. Este vorba de fatul că întregul proces tehnologic – prepress, tipar și finisare – este realizat in-house.

Stăm foarte bine la capitolul tehnologie
Atât mașinile de tipar cât și aparatele de finisat sunt dintre cele mai performante. Alături de profesionalismul echipei, acest aspect ne permite să livrăm lucrări care să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri.

Oferim servicii complete
Indiferent cât de sofisticate sunt detaliile de tipar sau cât de dificile sunt finisajele, lucrările vor fi duse la bun sfârșit în cele mai bune condiții.

Credem în parteneriate
Nu suntem adepți ai loviturilor. Suntem preocupați mai degrabă de câștigarea încrederii celor care apelează la serviciile noastre și de stabilirea unor relații pe termen lung. De aceea, clientul este întotdeauna sfătuit în momentul în care există soluții mai bune pentru lucrarea sa, chiar dacă acestea vor fi mai ieftine decât cea propusă de el.

Departamentul de prepress
Iată care sunt dotările tehnice ale acestui departament:

  • sistem complet Prosetter 74
  • Prinect Preprint Signastation SEP74
  • mașină de developat Colenta Offline
  • calculatoare pentru Signastation și Metadimension (server).

Beneficiile directe ale acestor tehnologii sunt creșterea vitezei de tipărire, acuratețe îmbunătățită și costuri reduse de producție.

HEIDELBERG PROSETTER 74
Mașina a fost însoţită şi de un pachet de softuri Heidelberg:

Signastation – soft destinat montajului electronic. Crearea impoziţiilor, care până acum lua câteva ore, poate fi realizată în cîteva minute.
pdf-Toolbox – ajută la administrarea lucrării în format pdf.
Metadimension – soft de rip care primeşte datele din Signastation şi calculează punctele de pe placă.

AVEM SOLUȚIA, INDIFERENT DE MATERIALUL DE CARE AVEȚI NEVOIE

Reviste și publicații
Tot în această categorie intră și cataloagele și broșurile de prezentare (ca de exemplu lucrarea de față), rapoartele anuale, precum și cărțile și albumele de artă. Relizăm acest gen de lucrări într-o gamă extrem de generoasă de formate şi de finisări.

Tipărituri publicitare
Indiferent dacă vă gândiți la pliante, afișe, fluturaşi, volante, diplome, carduri de fidelitate, coperţi de cd sau dvd personalizate sau la mape de prezentare simple sau care necesită și ștanțare, suntem gata să vă oferim o mulțime de idei.

Articole corporate și articole pentru evenimente şi sărbători
Este vorba despre materiale ca: invitaţii, coli cu antet, cărţi de vizită, felici­tări, formularistică autocopiativă cu diferite detalii de finisare, blocnotesuri și caiete corporate, mape corporatiste și bilete tipărite și înseriate pentru varii evenimente.

HEIDELBERG SPEEDMASTER, UNA DINTRE PIESELE NOASTRE DE REZISTENȚĂ

Presa de tipar Heidelberg Speedmaster, model 74-5 + LP3 CP 2000, e vedeta tipografiei. Cele cinci grupuri de culoare permit ca pe lângă policromia clasică (cmyk), să fie trasă la aceeași trecere încă o culoare specială. Cum identitatea celor mai multe branduri serioase presupune o astfel de culoare, al cincilea grup de culoare e o caracteristică de care se folosesc o bună parte a clienților noștri.

Iar asta nu e tot. Mașina mai are un grup special destinat lacului acrilic. Acesta reprezintă în același timp un artificiu estetic și o măsură de siguranță pentru situația în care materialele vor fi supuse unor prelucrări ulterioare tiparului.

HEIDELBERG SPEEDMASTER 74-5 + LP3 CP 2000 ÎN CIFRE
cinci grupuri de culoare
un grup pentru lac acrilic cu uscare IR
15.000 de impresii pe oră
format maxim de tipărire 52 × 74 cm
densitatea hârtiei printabile: între 50 și 350 g/m2

CALITATEA LUCRĂRILOR ÎȘI ARE RĂDĂCINA ÎN PERFORMANȚELE UTILAJELOR CU CARE TIPĂRIM

A doua presă de tipar de care dispunem este tot un Heidelberg. De data asta e vorba despre modelul GTO 52-4. Mașina are patru grupuri de culoare și poate printa coli cu format maxim de 37 × 52 cm, la o viteză medie de 4.000 de impresii pe oră. Caracteristicile cele mai ofertante ale utilajului sunt posibilitățile de perforare și înseriere, iar densitatea hârtiei pe care se poate tipări variază între 70 și 300 g/m2.

Acest echipament este o soluție excelentă pentru printarea de materiale publicitare ca pliantele și fluturașii, însă și pentru alte genuri de tipărituri ca de exemplu reviste, cărți și formulare.

Utilajul devine foarte util în situația în care materialele au nevoie de perfor sau de înseriere.

Service profesionist, productivitate sporită
Întreținerea curentă a mașinilor este realizată de către un tehnician intern, iar service-ul, adică rezolvarea problemelor tehnice și înlocuirea pieselor uzate, este asigurat de către companiile furnizoare ale acestor echipamente.

În plus față de întreținerea săptămânală care constă în curățare și alte operațiuni de finețe, în fiecare an este prevăzută o perioadă de repaos în care echipamentele sunt supuse unei revizii temeinice. Astfel este asigurată atât eficientizarea, cât și prelungirea vieții utilajelor de tipar.

UN DEPARTAMENT DE FINISARE CARE FACE FAȚĂ CU BRIO ORICĂREI PROVOCĂRI

RILECART PB-796 HD MAȘINĂ AUTOMATĂ DE PERFORAT ȘI SPIRALAT PENTRU CALENDARE ȘI BLOC NOTESURI
format maxim: 600 × 700 mm
format minim: 120 × 100 mm
viteză productivă variabilă de la 500 la 2.300 bucăți/oră
Departamentul a fost tehnologizat astfel încât să permită realizarea într-un mod cât mai eficient cu putință a celor mai frecvente finisări practicate în industria tiparului, însă și a anumitor operațiuni mai sofisticate. Urmarea acestei abordări este că reușim să ne mișcăm foarte rapid atunci când vine vorba despre materiale care necesită spiralare, broșare, plastifiere, embossare, folio, ștanțare, lăcuire uv, aplicarea de scoarțe pentru agende, fălțuire sau capsare.

Punctele forte ale departamentului
Eficiența departamentului de finisare a fost mărită în mod considerabil ca urmare a două investiții. Este vorba despre mașina de spiralat și de cea de broșare. Odată cu aceste achiziți am reușit să micșorăm timpul de executare a lucrărilor și să îmbunătățim capacitatea secției de finisare, aducând-o foarte aproape de nivelul capacității de tipărire.

COLATOR CU AGREGAT DE CAPSAT, FĂLȚUIT ȘI TĂIAT PE TREI LATURI, MARCA THEISEN&BONITZ
Utilajul este ideal pentru adunarea filelor de calendar, capsarea revistelor și finisarea prin tăiere la trei cuțite.

Caracteristici:
număr de stații: 14
înălțime variabilă a stivei până la 30 cm
format maxim: 35 × 50 cm
format minim: 6,5 × 10 cm
gramatura: de la 18 până la 1.000 g/m2
viteza: până la 3.300 de tacte / oră
Cu ajutorul acestui echipament, toate operațiunile implicate de finisarea broșurilor devin mult mai ușor de realizat.

Din punct de vedere al performanțelor tehnice, el se prezintă după cum urmează:
format deschidere minimă: 6,5 × 15,5 cm
format deschidere maximă: 35 × 50 cm
format tăiere maximă: 6,5 × 4 cm
formatul minim al broșurii care poate fi tăiată pe trei laturi: 10,5 × 4 cm
viteza maximă: 3.100 de tacte/oră (depinde de format și de densitatea hârtiei)

Alte echipamente ale departamentului de finisare şi performanţele lor
mașină automată de perforat și legat pentru calendare
ghilotine pentru tăierea hârtiei cu sistem de memorie
mașină de fălțuit cu viteza de 10.000 de pliante/oră și sistem de biguire
mașină de cusut cu sârmă cu viteza de 200 de fascicule/oră și cu posibilitate de coasere cu capse omega
mașini de biguit și perforat cu posibilitatea de montare a mai multor tipuri de perfor
mașină de închis spirală cu posibilitatea de montare a mai multor tipuri de spirală metalică, sistem cu memorie pentru formate și număr de spire și sistem de montat agățătoare, pretabilă pentru calendare sau caiete cu spirală.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/2575/2011
CUI: 29172314
Adresă: STR. ANTIM IVIREANUL 116 C SILISTEA SNAGOVULUI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide