Gratuit

ONE MEDIA & EVENTS SRL

Descriere companie:

Publicitatea înseamnă mai mult decât o reclamă la televiziune, mai mult decât un spot la radio în timp ce semaforul se pregătește să fie verde. Marketing-ul nu este doar o materie învățată de un student într-o bancă din universitate, sau un alt departament care cheltuie banii companiei.

Pentru că publicitatea înseamnă comunicare și marketing-ul este vânzare, One Media & Events vă propune serviciile care vă vor garanta clasarea într-o scară a societății mult mai înaltă.

Comunicarea și vânzarea sunt doi factori importanți în zilele noastre, care ne ajută să ne menținem și să creștem tot mai mult în societate. Acești doi factori au ajuns deja la un alt nivel de artă și pentru a le putea folosi, în primul rând trebuie să înțelegem importanța și controlul asupra lor.

One Media & Events a înțeles de ce trebuie să existe o comunicare eficientă bilaterală între vânzător și consumator, de ce marketing-ul e atât de important în ziua de azi, de ce companiile au nevoie de publicitate și de promovare a imaginii, dar mai mult decât toate aceste lucruri a înțeles nevoia fiecărui client.

Suntem o echipa tânără, dinamică, fiecare dintre noi fiind pasionat de ceea ce face.
Ne respectăm clienții și tratam orice comandă cu aceeași seriozitate.

SERVICII

Radio, TV, social media, TV screen
PRODUCȚIE MULTIMEDIA
Mulți dintre consumatorii de reclame (spoturi radio și TV) au impresia că elaborarea acestor spoturi este una foarte ușoara. Dar uităm faptul că originalitatea și creativitatea este un "condiment" important în crearea acestor spoturi.
Prin experiența pe care echipa de producție One Media & Events a dobândit-o în toți anii, vă asigurăm de profesionalism, creativitate și originalitate în spoturile pe care le vom crea.

MEDIA PLANNING ȘI BUYING
Radio, televiziunea, presa, toate aceste mâini ale societății au un impact puternic în viața fiecărui consumator. Atunci când mulți se folosesc de aceste canale pentru a se informa, noi folosim aceste canale pentru a comunica promovarea imaginii dumneavoastră.
Elaborarea și crearea unor mesaje prin media și apoi planificarea strategiei lor duce la rezultatul de succes.
Avantajele de achizitie prin intermediul One Media & Events pe spațiile massmedia aduc tot timpul un plus în afacerea dumneavoastră.

Radio, TV, social media, TV screen Design publicitar
Un design publicitar bine creat va stârni discuții, dar mai mult decât atât va stârni interesul pentru subiectul prezentat.

Atât designul neconvențional cât și designul convențional au un impact în piața publicitară atunci când ideile sunt puse în cuvinte, cuvintele sunt scrise pe foaie și foaia va fi creată într-un design perfect pentru a transmite mesajul.

Radio, TV, social media, TV screen Panouri outdoor
Aproape orice stradă importantă din orice oraș e imposibil să nu dispună minim de un panou luminos, un back-light, un mesh, o reclamă mare care să atragă atenția oamenilor. Unele sunt doar simple informații de promoții, altele sunt atât de neconvenționale încât oprește și șoferul din drumul lui.

Radio, TV, social media, TV screen Producție publicitară
Croim după forma și măsura potrivită brand-ului tău!
Indiferent de materialul si finisajele pe care clientul le doreste, noi vom folosi experiența acumulată pentru a oferi soluțiile potrivite atât locației de implementare a proiectului cât și clientului.
One Media & Events oferă servicii complete de producție publicitară:

PRINT DIGITAL
Fluturași publicitari, pliante, afișe publicitare, cărți de vizită, cataloage și broșuri, mape de prezentare, calendare de birou și perete, foi cu antet, eticheteautocolante, felicitări/invitații/meniuri, ecusoane.

PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI
Mesh, Banner, Steaguri, Backlite, Frontlite, Canvas, Autocolant.

 • CASETE LUMINOASE / NELUMINOASE
 • LITERE VOLUMETRICE
 • TOTEM-URI
 • TREPIEDE
 • SISTEME DE EXPUNERE
 • ROUTARE MECANICĂ CNC
 • GRAVURĂ / DECUPARE LASER
 • CARDURI PERSONALIZATE
 • CUTTER - PLOTTER
 • MATERIALE PROMOȚIONALE
 • Agende, Pixuri, Echipamente, Căni, Brichete...

Radio, TV, social media, TV screen Branding și identitate vizuală
Crearea unei identități vizuale este un corelată cu un bagaj de cunoștințe vizuale în domeniul brand-urilor, din care rezultă o identitate de corporație sau de produs unică, înglobând toate caracteristicile brand-ului.
Design, stil, simboluri și tot ceea ce reprezintă un întreg domeniu al identității vizuale care, descoperit, inventat și creat, este tradus în esența brand-ului însuși, ca realitate vizibilă si cu impact.
Identitatea vizuală înseamnă construcția imaginii de firmă și reunește atât logo-ul companiei, cu simbolurile aferente, cât și metodele de utilizare (dimensiuni, culori, poziționare, fonturi), adaptate pentru a realiza și alte materiale cum ar fi cărți de vizită, foi cu antet, plicuri, mape, CD-DVD, toate folosind un stil grafic similar pentru a asigura unitatea tuturor elementelor și pentru a păstra coerența și omogenitate brand-ului.

Radio, TV, social media, TV screen Organizare evenimente
Organizarea unui eveniment implica in primul rand costul timpului iar in al doilea rand creativitate si originalitate. One Media & Events are sub control toate aceste implicari intr-un eveniment. Dorinta dumneavoastra de a organiza un eveniment, o masa festiva, o conferinta, un show sau orice altceva poate deveni realitate.

De asemenea, team-building-ul organizat de noi, are un efect pozitiv in randul angajatilor. Ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne comunicati aceasta dorinta, iar apoi restul lucrurilor le incredintati in mana echipei One Media & Events.

Unul din serviciile cu care One Media & Events va sta la dispozitie este im­ presariatul artistic.

Implicarea cu care echipa One Media & Events organizeaza aceste evenimente arata profesionalismul, increderea si indemanarea pentru a iesi un eveniment care sa ramana mult timp pe buzele participantilor si in amintirile placute lor.

Materiale promotionale Materiale promotionale
Vă punem la dispoziție o gamă largă de agende nedatate, copertă din piele ecologică.
Format:

A5/B5 Office
A4 Business
Toate agendele se pot personaliza in functie de preferintele clientului.

De asemenea, va oferim si patru modele *Set Cadou de inalta calitate:

 • wallet gift set: portfofel si pix
 • smart: port card, agenda nedatata cu elastic si pix
 • manager: port card, agenda nedatata cu magnet si pix
 • lux: port card, agenda nedatata cu clips si pix
  *Agendele se vind si individual.
  La noi gasiti si calendare promotionale:
 • triptice de perete
 • triptice de birou
 • de buzunar
 • si pixuri metalice/plastice care se pot personaliza prin gravura sau print UV.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J05/1116/2009
CUI: 25966355
Adresă: Str. Hack Halasi Gyula nr. 107
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide