Gratuit

OPEN ADVERTISING PRODUCTION SRL

Descriere companie:

OPEN ADVERTISING nu si-a propus sa scrie manuale de advertising sau nici macar de marketing, dar si-a propus sa puna la dispozitia clientilor sai instrumentele necesare indeplinirii obiectivelor strategice marketing si vanzari. OPEN ADVERTISING prin departamentul sau de PRODUCTIE PUBLICITARA ofera servicii specializate in productia, importul si distributia de materiale si textile publicitare, dar si personalizarea acestora. In ultimi ani ne-am extins atat numarul de parteneri externi cat si gama de branduri distribuite, pe mai multe categorii produse, dar si de domenii de utilizare. Pastrand contactul direct cu furnizorii interni si externi, OPEN ADVERTISING poate controla procesele cat mai indeaproape, a.i. sa poata gestiona proiecte cat mai complexe, cu riscuri cat mai mici si controland astfel costurile in mod direct, pentru a putea oferi partenerilor sai oferte cat mai avantajoase.

OPEN ADVERTISING mai ofera servicii de publicitara in domeniul tiparului digital, tipar de mici si mari dimensiuni: INDOOR & OUTDOOR, tipar pe rigid sau autocolant, canvas, panza + finisare superioara de tipar si montaj. OPEN ADVERTISING oferta clientilor sai o multitudine de servicii incluse in vederea sustinerii unui parteneriat de traditie, oferind: transport gratuit oriunde in tara, realizarea de simulari grafice pentru orice idee de marketing, machetare gratuita pentru materialele tiparite, dar si un program de fidelizare prin puncte de loialitate si discounturi in functie de vechime si volum de vanzari.

OPEN ADVERTISING a dezvoltat servicii personalizate pentru un serviciu mai precis oferit clienții săi.
OPEN ADVERTISING, prin departamentul sau de productie publicitara ofera servicii specializate de productie, import al materialelor promotionale si servicii de tipar si personalizare. In ultimii ani ne-am extins de asemenea numarul de parteneri externi cat si paleta de branduri pe care o acoperim, pe diferite categorii de produse si domenii de aplicatii.

Mentinerea contactului direct cu furnizori interni si internationali, ajuta ca procesul operativ sa fie indeaproape controlat pentru a putea gestiona in prezent proiecte de cea mai mare complexitate, cu riscuri minime.

OPEN ADVERTISING insista asupra calitatii serviciilor aplicand controlul calitatii si o mare atentie controlului costurilor, lucru care ne permite sa oferim preturi competitive la majoritatea produselor si serviciilor oferite de companie.

OPEN ADVERTISING pune la dispozitia clientilor sai o multitudine de servicii suplimentare cum ar fi:

- transport gratuit oriunde in tara pentru orice cantitate sau volum
- spatiu de depozitare si livrari esalonate
- productie proprie pentru comenzi speciale
- garantarea calitatii
- simulari grafice gratuite in scopul vizualizarii rezultatului final
- puncte de loialitate si preturi speciale in functie de volumul si valoarea comenzii.

Pachete de produse si servicii standard si customizate, toate au in spate o mare expertiza in domeniul tehnologiilor productiei publicitare si al managementului de proiect.
Datorita experientei noastre de peste 10 ani in domeniu, am dezvoltat competente multiple datorita portofoliului vast de proiecte realizat, al diversitatii acestora, dar si prin intermediul consultantilor cu o mare expertiza cu care colaboram, a.i. in prezent acoperim o mare paleta de produse si servicii ce vin in sprijinul clientilor nostri cu solutii tenice si tehnologice de ultima ora. Ceea ce ne caracterizeaza este interesul permanent pentru informatia de specialitate , o permanenta experimentare si implementare a informatiilor de ultima ora din domeniul tehnologiilor productiei publicitare si nu numai.

 • Agende si calendare
 • Felicitari si Cadouri de sezon
 • Materiale de papetarie si birou
 • Obiecte Promotionale
 • Materiale de vanzare si prezentare la raft
 • Produse Personalizate
 • Productie de mari dimensiuni
 • Produse de tipar
 • Signalistica
 • Sisteme de ambalare
 • Sisteme expozitionale
 • Solutii de etichetare
 • Tinute de promovare si de lucru
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3886/2008
CUI: 23418500
Adresă: STR. LOTRIOARA 7 B BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide