Gratuit

OPTICAL DISC SOLUTIONS SRL

Descriere companie:

Cine suntem?

Am putea să punem accent pe faptul că Optical Disc Solutions - ODS este singura fabrică producătoare de discuri optice multiplicate industrial din România - CD-uri şi DVD-uri - şi una dintre cele mai importante din Europa.

Am mai putea spune că în afară de multiplicarea industrială, am dezvoltat şi alte linii de afaceri astfel încât să venim în întâmpinarea clienţilor noştri nu doar cu discuri.

Am mai putea menţiona că oferim creare de proiecte în care discul optic este oportunitatea excelentă de creştere a vânzărilor, începând cu găsirea de conţinut audio sau video, ambalare industrială, ţiplare, depozitare, până la gestiunea stocurilor într-un sistem logistic performant.

Cu toate astea am putea concluziona că ne poziţionăm ca un furnizor de servicii complete pentru tot ceea ce este legat de discul optic, acesta dovedindu-se a fi avantajul nostru strategic, atât pe piaţa internă cât pe pieţele externe din Europa de Est şi de Vest şi din America.

În schimb ne place să punem accent pe faptul că suntem un grup de oameni dedicaţi să readucă zâmbetul în privirea oricărui partener decis să apeleze la serviciile noastre!

De ce am face aşa ceva?

Pentru că ne place ceea ce facem! Şi mai ales că ne place să creăm asemenea emoţii, să impresionăm prin cuvânt şi simplitate! Respectăm ceea ce spunem chiar şi în mijlocul Bucureştiului!

Ne-am îndrăgostit de producţia de discuri, de operaţiunile conexe aferente şi suntem obsedaţi de respectarea termenelor şi condiţiilor agreate de comun acord!

Nu ne-am mulţumit doar cu atât şi această seriozitate în abordare am extrapolat-o şi în alte domenii conexe aşa încât să consolidăm încrederea la toţi cei ce apelează la noi!

Odată devenit client ODS să ştie orice partener că lucrarea lui este în mâini sigure!

Respectarea cerinţelor de calitate interne şi internaţionale şi a termenelor de livrare, faptul că putem asigura capacitatea de manufacturare pentru comenzi industriale, de sute de mii de bucăţi, a consolidat încrederea clienţilor în firma noastră, astfel încât, pentru cei mai mulţi dintre ei, suntem furnizori unici.

Suntem deschişi să dezvoltăm parteneriate solide şi să identificăm soluţii noi de creştere a afacerii, atât pe piaţa internă cât şi pe piaţa internaţională.

De ce noi?

Pasiunea noastră pentru ceea ce facem este contagioasă ☺, în acelaşi timp devenim workoholici deseori doar să ştim că termenele se respectă!

Toate acestea şi flexibilitatea în abordare situaţiilor imposibile fac lucrurile să se întâmple şi tu ca partener ODS să rămâi mulţumit după încheierea afacerii!

La urma urmei doar asta contează pe termen lung!

Aceste calităţi ne-au asigurat în timp poziţia de lider în domeniul multiplicării de CD-uri şi DVD-uri de pe piaţa din România şi un stâlp de încredere pentru industrie în Europa de Est.

ODS este furnizorul de servicii complete pentru afacerea ta şi a clienţilor tăi.

Povestea de succes

La început, importam discuri din toată Europa, nefiind capacităţi de producţie locale la nivelul cererii existente. Am crescut capacităţile de producţie treptat şi am mers în continuare - ca de altfel din prima zi - pe consolidarea încrederii clienţilor în noi!

Mai întâi a celor interni doar, apoi şi a celor de afară! Cea mai grea luptă a fost şi rămâne ştergerea imaginii de wild wild east: de piraterie necontrolată prin Balcani și Europa de Est.

Ne-a luat ceva ani până am obţinut certificările CDSA, licenţa Philips, Toshiba, MPEG-LA, MPAA, concomitent cu ISO urile de toate felurile... şi până am câştigat încrederea studiourilor mari că pot să lucreze cu noi în aceleaşi condiţii de siguranţă, aşa cum se lucrează cu cele mai mari fabrici din lume.

Toate astea ne-au învăţat să devenim mai profesionişti în ceea ce facem, să ne corectăm calitatea serviciilor constant, să demonstrăm că se poate şi la noi lucra ca în afară!

Trebuie doar bun simţ puţin peste media generală locală, conştiinţa muncii bine făcute şi, nu în ultimul rând, o echipă de oameni ce emană valoare în tot ceea ce facem.”

Zoltan Tussai, director general ODS

Multiplicatorul de încredere
ODS (Optical Disc Solutions), compania al cărei acţionar principal şi Director General este Zoltan Tussai, îşi are sediul în Casa Presei Libere. A fost surprinzător pentru mine să descopăr, între zidurile care în mod tradiţional adăpostesc tiparniţe martore ale istoriei presei, un spaţiu desprins parcă dintr-un film SF. Şi totuşi, aşa stau lucrurile. Milioane dintre CD-urile şi DVD-urile care ne încântă ochiul şi urechea sunt produse în fabrica lui Tussai, pornind de la nişte saci cu cristale.

Dacă există o genă a antreprenoriatului, atunci Zoltan Tussai o are. De la culesul de culesul de cireşe, împreună cu ceilalţi colegi de şcoală, la experienţa de poştaş, timp de o lună, într-o vacanţă de vară, înaintea ultimul an de liceu, şi lansarea pe cont propriu în afaceri, n-au stat decât anii de facultate. Iată cum a decurs discuţia cu un întreprinzător pur-sânge.

Produse

Multiplicare CD și DVD
Produse de marketing personalizate
Soluții de lipire și fixare
Management de tipărituri

Servicii

Ambalări complexe
Depozitare și logistică
Authoring și master DVD
Drepturi de autor și conexe
Distribuție digitală
Editare audio și mastering
Conceptie grafică și DTP
Licențiere de conținut

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7481/2006
CUI: 18647655
Adresă: PIATA PRESEI LIBERE 1 S BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide