Gratuit

OPTIMUS PLUS SRL

Descriere companie:

Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere servicii de creatie publicitara de calitate? OPTIMUS PLUS este echipa potrivita.
Pe langa experienta, calitate si varietate, OPTIMUS PLUS ofera produse si servicii pentru publicitate: reclame luminoase, totemuri, logo-uri luminoase, semnalistica statii peco, panouri stradale, inscriptionari auto, copertine fixe si retractabile, display LED, gravura si taiere laser, printuri digitale si web design.
Preturile sunt deosebit de avantajoase, in raport cu calitatea.

Cine este OPTIMUS PLUS?
OPTIMUS PLUS este una din renumitele firme de creatie si productie publicitara din tara, infiintata in anul 1993 in localitatea Pitesti. Oferim serviciile tuturor clientilor, doritori sa-si promoveze cat mai eficient afacerea.
De-a lungul timpului, am reusit sa ne dezvoltam, datorita seriozitatii, calitatii produselor, continuitatii serviciilor prestate, dar mai ales solutiile tehnice oferite de specialistii nostrii. Alaturi de o echipa cu traditie in domeniul creatiei si productiei publicitare, afacerea ta devine mult mai cunoscuta si apreciata.

De ce OPTIMUS PLUS?

Deoarece OPTIMUS PLUS are ca principal scop oferirea de servicii variate si calitative tuturor clientilor sai. In centrul atentiei intregii echipe OPTIMUS PLUS se afla dezvoltarea afacerii clientului si obtinerea succesului.

OPTIMUS PLUS cauta sa ofere in permanenta, o varietate de servicii, produse si consultanta.

26 DE ANI DE EXPERIENTA NE RECOMANDA.
Inca un motiv sa apelezi la serviciile noastre cu incredere si de a-ti lasa imaginea firmei tale pe mana profesionistilor.
Pentru OPTIMUS PLUS, serviciile companiei sunt de fapt solutii tehnice personalizate, in functie de cerintele fiecarui client.
Un client multumit si permanent este cea mai buna carte de vizita, iar noi stim acest lucru si oferim intotdeauna ce este mai bun.
Succesul clientilor este in masura de a da propria valoare societatii OPTIMUS PLUS !

PRODUSE

Totemuri – un plus de valoare pentru afacerea ta
Totemul este un element de semnalistica stradala si are rolul de a semnaliza si informa mai bine clientul. Este foarte elegant si impunator dand valoare locatiei. Totemurile sunt caracterizate de verticalitate si pot avea forme, marimi si grosimi diferite.

Logo-uri luminoase - un plus de eleganta si valoare
Logo-urile luminoase - sunt realizate integral din stiplex, combinatie de stiplex si tabla de aluminiu, stiplex si tabla inox, tabla aluminiu si tabla alama. In functie de optiunea clientului acestea pot fi luminoase si neluminoase.
Logo-urile luminoase se pot clasifica in functie de sistemul de iluminare:

  • iluminare statica - fara jocuri de lumini.
  • iluminare dinamica - se pot programa diferite jocuri de lumini.
  • iluminare tip halou (...)

Semnalistica Peco - semnalistica statii carburanti
Optimus Plus - executam semnalistica statii de carburanti, totemuri combustibili si aticuri luminoase. Pot avea volumetrii, bandouri luminoase perimetrale, semne luminoase de dirijare a traficului, casete luminoase si alte elemente specifice acestor tipuri de proiecte.

Totemuri combustibili - afisare electronica a preturilor, actionate din telecomanda, cu si fara volumetrie.
Iluminarea cu LED-uri - asigura un consum redus de curent si fiabilitate de functionare de peste 10 ani. Componentele electronice sunt tratate cu lacuri siliconice anticondens, anticoroziune, antiumiditate, protectie UV.

Firme luminoase - lumini, forme si culori
Optimus Plus, va sta la dispozitie cu sfaturi si solutii tehnice, pentru a face cat mai vizibil businessul tau. Locatia comerciala sau de business, indiferent de zona unde este amplasata, are nevoie de o atenta semnalizare.

Casete luminoase - semne si lumini
Casetele luminoase, reprezinta o varianta economica de reclama si ajuta sa-ti promovezi brandul.
Optimus Plus produce o gama variata de casete luminoase, cu fete plane, curbe sau vacumate. Pot avea simpla sau dubla fata, diverse forme culori si marimi. Sunt utilizate pentru: reclama stradala, diferite tipuri de business, sedii de firma, spatii comerciale, marketuri, cabinete de avocatura, notariale, contabilitate, clinici medicale, pensiuni, restaurante, etc.

Panouri stradale - impact maxim 24/24h
Panourile stradalale -ofera informatii 24h din 24h si reprezinta o metoda de publicitate eficienta.
Optimus Plus realizeaza panouri publicitare de diferite dimensiuni, confectionate exclusiv cu materiale de calitate. Personalizarea se realizeaza cu print digital rezistent UV. Panourile stradale pot fi luminoase, neluminoase si reflectorizante. Pot avea o singura, doua, trei sau patru fete.

Copertine - protectie, culoare si forme
Copertinele reprezinta un element de constructie, fix sau mobil, cu suprafata plana sau curbata, in vederea protejarii impotriva intemperiilor.
Pot fi inscriptionate cu logoul, numele sau produsele clientului.
Optimus Plus oferă întreaga gamă de produse customizate, pentru comunicare vizuală outdoor şi indoor, de la programe de semnalistică, pentru statii de carburanti, reţele de retail, stand-uri şi display-uri pentru trade marketing, panouri de schimb valutar, până la proiecte speciale de orice complexitate.
Proiectele speciale sunt solutii tehnice personalizate, pentru nevoi personalizate.

Produse - productie publicitara personalizata

Litere Volumetrice - un plus de vizibilitate
Literele volumetrice pot fi realizate integral din stiplex, combinatie de stiplex si tabla de aluminiu, stiplex si tabla inox, inox, tabla aluminiu si tabla alama. In functie de optiunea clientului acestea pot fi luminoase si neluminoase.
Stiplexul folosit la confectionarea literelor, este colorat in masa si respecta culoarea brand-ului. Acestea au o rezistenta mai mare in timp si sunt placute vizual.

Literele volumetrice se pot monta pe: acoperis, fatada, suport independent, in interior si in exterior.

SERVICII

Inscriptionari auto - profita de traficul aglomerat
Optimus Plus - proiecteaza, produce si monteaza orice tip de inscriptionare auto. Este o forma eficienta de promovare, ieftina, rapida, cu ajutorul careia iti faci brandul vizibil in multe locuri.
Serviciul de inscriptionari auto, una dintre solutiile ideale de promovare a imaginii.

Gravura si taiere laser - precizie, acuratete si detalii fine
Precizie si detalii fine - avantajele pe care le ofera serviciile de gravura si taiere laser.
Gravura laser este una dintre cele mai inalte tehnologii de inscriptionare pe diverse obiecte si materiale rezistente in timp. Obiectele promotionale pe care le gravam, vor purta reclama dv. pentru o perioada de timp indelungata.

Print digital - un plus de culoare pentru imaginea ta
Print digital - un print bun, face cat o mie de cuvinte.
Optimus Plus cu o experienta de 25 de ani in domeniu, ofera servicii de print digital de mare format.
La baza calitatii produselor executate stau tehnologia folosita, materialele utilizate si profesionalismul echipei.

Web Design - creare site-uri web, mobile responsive si optimizare SEO
Daca ati hotarat sa va dezvoltati afacerea in mediu online, noi va putem oferi solutia optima.
Site-urile noastre nu se bazeaza pe template-uri generice.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J03/2154/1993
CUI: 4583187
Adresă: STR. CRINULUI - B PITESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide