Gratuit

OSCAR PRINT SRL

Descriere companie:

EDITURĂ

Editura Oscar Print a luat ființă în anul 1993. A debutat cu un portofoliu de cursuri universitare, cărți de drept și psihologie. Treptat oferta editorială a fost extinsă cu titluri interesante de istorie, istorie bancară, antropologie, limbi străine, economie, dicționare, manuale școlare.

Astăzi, după o experiență de 25 ani, oferim publicului titluri atent selecționate, care se remarcă prin conținutul inedit, de o înaltă calitate estetică și tehnică.

Editura noastră poate iniția și conduce realizarea unor proiecte editoriale cu finanțare proprie, finanțare privată, co-finanțare sau diverse granturi acordate de instituții de cultură sau de cercetare din țară și din străinătate.

În prezent editura și tipografia derulează două proiecte de cercetare EUREKA – legătorie de artă în piele și pergament – finanțate prin Ministerul Cercetării și Inovării.

Oferim celor interesați servicii de editare text, corectură, traduceri de texte din limba română în multe limbi de circulație internațională sau invers, din limbi străine în limba română. Servicii de tehnoredactare, servicii de grafică (coperte, mape, agende, pliante, cataloage, cărți de vizită).

Servicii de prelucrare grafică a fotografiei sau a ilustrației.

Prin tipografia proprie executăm lucrări de tipărire digital și offset, servicii de legătorie carte, servicii de legătorie artă (piele și pergament), cutii personalizate etc.

Prin magazinul on-line din acest site puteti comanda un titlu care poate fi personalizat prin legătoria de artă (piele la alegere, pergament, cutii pentru a oferi cartea cadou).

TIPOGRAFIE

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/5989/1993
CUI: 3711539
Adresă: BDUL. REGINA ELISABETA 71 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide