Gratuit

PEHART TEC GRUP SA

Descriere companie:

Despre producția de hârtie și produse finite
Procesul obținerii de hârtie absorbantă pornește de la rețeta amestecului de celuloză cu fibre scurte, care dau moliciune și finețe și a celulozei cu fibre lungi care dau rezistență.

Procesul fabricării de hârtie este în întregime automatizat și pornește de la amestecarea și omogenizarea celulozei cu apă, continuă cu lansarea pastei de hârtie pe mașină pentru a fi uscată pe un cilindru enorm de fontă la o temperatură de peste 500 grade Celsius, și se finalizează prin rularea hârtiei în formă de role jumbo, care pot ajunge și la 2.5 metri diametru.

Acestea sunt verificate pentru a ne asigura că respectă principalii parametri fizici și tehnici necesari pentru fiecare tip de procesare în produse finite. Efectuăm controale bazate pe eșantioane pentru a măsura caracteristicile în cazul altor cerințe speciale. Rolele sunt învelite cu o folie de plastic și etichetate, apoi transportate la depozit unde sunt stocate până când sunt folosite pentru fabricarea produselor cărora le sunt destinate. PehartTec Grup are o divizie comercială dedicată pentru comercializarea de hârtie sub formă de role jumbo. Pentru Obținerea de hârtie igienică, prosoape de bucătărie, șervețele de masă sau batistuțe de hârtie, rolele jumbo sunt trimise spre linii de procesare specifice pentru fiecare tip de produs finit, unde sunt imprimate, lipite, ștanțate, perforate și înfășurate pe tuburi de carton pentru a obține role, ca apoi să fie debitate la dimensiunile necesare. Urmează apoi secția de ambalare și paletizare, unde produsele finite își primesc fiecare ambalajul desemnat, apoi sunt stivuite pe paleți și pregătite pentru livrare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/2443/2005
CUI: 17736215
Adresă: STR. 1 MAI 113 C DEJ
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide