Gratuit

PERGAMON RD SRL

Descriere companie:

Pergamon vă propune soluții complete și flexibile de utilare a tipografiilor digitale și offset de dimensiuni medii. Oferta noastră include o gamă largă de echipamente noi de finisare, precum și echipamente second-hand. Suntem specializați în oferirea de soluții de finisaj – alături de produse oferim, deci, și consultanță în alegerea utilajelor, proiectarea și armonizarea capacității de producție.

Compania a luat ființă în 2003, când experiența în tipar acumulată în cadrul Gewalt ne-a determinat să credem că pe piața românească era nevoie de servicii profesioniste și binestructurate de utilare a tipografiilor. Ulterior, am înțeles că activitatea de comerț avea nevoie de completarea naturală a serviciilor post-vânzare, așa că am înființat și Pergamon Service, firmă dedicată întreținerii.

Știm cât de important este să vă puteți respecta angajamentele de producție. De aceea, vă punem la dispoziție o echipă de tehnicieni specializați în service, instalări, calibrări, reglări de echipamente post-press, capabili să vă rezolve problemele chiar și în regim de urgență. De asemenea, vă oferim din stoc sau pe bază de comandă piese de schimb și consumabile specializate pentru diferite mărci de echipamente.

Specializare
Cunoaștem munca de tipograf din proprie experiență. Ca dealer de echipamente tipografice, am selectat o serie de mărci și de produse despre care am învățat permanent, aprofundând toate detaliile tehnice. Ne cunoaștem produsele suficient de bine pentru a deveni cea mai competentă și autorizată voce în domeniu.

Pregătire
Suntem o echipă tânără, activă și entuziastă în fața provocărilor. În același timp, avem maturitatea de a ne forma continuu ca specialiști instruiți și evaluați periodic de către producătorii mărcilor pe care le reprezentam.

Calitate
Propunem “vârful de lance” al producătorilor din domeniu. Exigența lor față de modul în care îi promovăm și ne implicăm în mentenanța produselor lor ne impune să garantăm pentru calitatea produselor și a serviciilor pe care vi le punem la dispoziție.

Consultanță
Analizăm stadiul actual al afacerii tipografice pe care o conduceți și propunem soluții de utilare care să țină cont de planurile de viitor. Suntem la fel de disponibili și înainte de luarea deciziei de achiziție, dar și după instalare, oferind asistență și soluții de buy-back și up-grade.

Perspectiva
Avem maturitatea de business necesară pentru a înțelege că succesul nostru este direct legat de cel al partenerilor noștri. De aceea, soluțiile pe care vi le propunem sunt menite să vă mențină în legatură cu noi de-a lungul anilor, pe măsură ce afacerea dumneavoastră se extinde.

Inovație
Ințelegem atât de bine domeniul, cât și tendințele pieței, încât suntem în plină dezvoltare a propriei game de utilaje, marcă înregistrata în Romania. În cazul celorlalte mărci de utilaje, suntem capabili să oferim, după caz, proiectarea, adaptarea sau automatizarea echipamentelor.

Echipamente noi

Mașini de biguire, perforare, tăiere și îndosariere
Mașini de broșat
Mașini de laminat
Ghilotine
Mașini de finisare reviste
Mașini de tăiere pe contur și de ștanțat
Mașini de lăcuire selectivă
Mașini de fălțuit
Alte mașini

Echipamente second-hand

Mașini de tăiat și biguit
Mașini de broșat
Ghilotine
Echipamente de finisare broșuri
Masini de fălțuit

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/ 2935/ 2003
CUI: RO 15829261
Adresă: STR. CAMPENESTI 3B C APAHIDA
Categorie:
Articole despre această companie

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide