Baumer hhs Let’s stick together

Fondată în Ratingen de către Hans Henning Sasse în 1986, hhs Leimauftragssysteme GmbH și-a început activitatea prin dezvoltarea de sisteme inovatoare pentru aplicații în care se procesează adeziv rece, mai târziu fiind adăugate în portofoliu și aplicațiile hot melt. În 2001 compania a fost integrată în grupul elvețian Baumer Group, iar mai târziu și-a schimbat denumirea în Baumer hhs GmbH. De atunci, compania a devenit un furnizor de soluții nu doar pentru aplicațiile în care se utilizează adeziv, ci și de diverse sisteme pe bază de senzori pentru inspecția calității, specializându-se totodată și pe soluții care au la bază camerele video

Reprezentantul oficial în România este Pergamon, care oferă soluții complete și flexibile pentru tipografiile digitale și offset, având în portofoliul său de produse echipamente noi și recondiționate, precum și servicii de consultanță pentru alegerea utilajelor, proiectarea și armonizarea capacității de producție. La fel ca orice partener hhs, Pergamon oferă suport local prin tehnicieni bine pregătiți, dar și un stoc pentru schimbarea pieselor uzate.

Cu o rețea de filiale locale și companii partenere externe care lucrează cu hhs de peste două decenii, prezența la nivel internațional se extinde periodic prin cooptarea unor companii partenere noi.

„Produsele noastre sunt proiectate pentru a fi durabile și de încredere. De asemenea dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim asistență locală în limba nativă. Deja putem face acest lucru în 70 de țări din întreaga lume”, a declarat Martin Schott – care lucrează în cadrul departamentului responsabil cu vânzările la nivel internațional, aflat în sediul hhs din Krefeld, Germania – într-un interviu recent acordat revistei Afaceri Poligrafice.

„De obicei căutăm parteneri care pot oferi asistență tehnică pentru clienții noștri. Acesta este un aspect foarte important pentru noi. Pe cei de la Pergamon îi cunoaștem de mult timp deoarece au comercializat mașini care erau echipate cu sisteme hhs. Datorită faptului că sunt extrem de activi în industria de ambalaje am decis că ar fi foarte potriviți pentru a consolida prezența noastră pe piața din România. Astfel ne-am început colaborarea. Puteți avea încredere deplină în produsele hhs și în suportul local asigurat de partenerii noștri de la Pergamon”. 

„Obiectivul nostru nu este acela de a câștiga piața prin prețurile practicate, ci prin calitatea produselor. Deși nu pretindem că suntem cei mai buni din domeniu, toate eforturile noastre se îndreaptă în această direcție. Lucrând în diferite industrii acordăm întotdeauna atenție nevoilor fiecărui client, apoi dezvoltăm produsele care îi îndeplinesc acestuia cerințele. Metoda de aplicare a adezivului pe carton ondulat este diferită de cea în care adezivul este aplicat pe carton pliabil, prin urmare și soluțiile noastre sunt diferite și se adaptează întotdeauna unor cerințe specifice”. 

Inverto - aplicare adeziv de jos în sus
Inverto – aplicare adeziv de jos în sus

 

„Unul dintre motto-urile noastre este «Let’s stick together» (n.r.: să ne lipim, să rămânem împreună) și suntem mândri de faptul că, în general, clienții noștri rămân alături de noi. Printre acești clienți se numără și mii de utilizatori finali din întreaga lume, precum și un număr considerabil de producători care au ales să-și echipeze utilajele cu produsele noastre”.

Inverto - aplicare adeziv de sus în jus
Inverto – aplicare adeziv de sus în jus

 

Un exemplu tipic în ceea ce privește crearea de noi soluții este sistemul de aplicare a adezivului pe carton ondulat, folosind tehnologia contactless. În urmă cu un deceniu, hhs nu era un nume foarte cunoscut în această industrie. Însă analizând cu atenție nevoile zilnice ale fiecărui client, compania a regândit o tehnologie deja dovedită pentru a proiecta un sistem de aplicare a adezivului care:

– funcționează pe baza tehnologiei contactless, pentru un grad mai scăzut de uzură

– utilizează pompe cu presiune ridicată, pentru a putea fi repornit în siguranță după oprirea producției

– include o tehnologie patentată ce creează o baie de apă pentru dispozitivele care aplică adeziv, cu rolul de a le curăța și proteja împotriva uscării 

– oferă soluții opționale de inspecție pentru a permite înlăturarea oricărui produs care nu corespunde, înainte ca acesta să ajungă la client.

Baie de apă cu 3 duze
Baie de apă cu 3 duze

 

În această industrie apar constant provocări pentru care hhs găsește soluții noi, atât în ceea ce privește controlul procesului de aplicare a adezivului cât și monitorizarea altor etape de producție. 

„Cererea pentru produse de calitate este tot mai mare. Camioane pline se întorc la unitățile de producție din cauza câtorva produse cu defecte, iar această situație le este bine cunoscută clienților. Aici poate interveni tehnologia noastră, asigurând o reducere semnificativă a reclamațiilor și a costurilor, precum și consolidarea relației cu clienții. Rentabilitatea investiției devine astfel ușor de calculat”, a concluzionat Martin Schott.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide