Gratuit

PIKA IMPORT EXPORT SRL

Descriere companie:

Pika Advertising
Credem in imagini printate ce vorbesc mai mult decat 1000 de cuvinte. Credem in panouri publicitare ce impacteaza mii de clienti pentru un business de succes. Credem in carti de vizita impecabil realizate ce leaga oameni si parteneriate. Credem in mape de prezentare de o calitate exceptionala ce incheie afaceri de succes. Din anul 1991, PIKA Advertising crede in puterea cuvantului tiparit si aducem cu fiecare serviciu oferit clientilor nostri produse de calitate. Fiind printre primele tipografii din Romania, ne-am dezvoltat de-a lungul anilor proceduri clare de lucru ce asigura un nivel inalt al serviciilor noastre si calitatii produselor. Cu fiecare colaborare am stabilit cu clientii nostri o relatie bazata pe profesionalism devenind astfel parteneri de incredere. Schimbarile si dezvoltarea pietei publicitare din Romania ne-au impus propria evolutie. Astfel, cu o vasta experienta in domeniuL tipografic, Pika si-a diversificat oferta de produse si servicii catre o agentie de publicitate specializata in comunicare media. In centrul atentiei noastre sta intotdeauna clientul pentru care personalizam fiecare serviciu in functie de necesitatile sale intru obtinerea unui produs de calitate care sa contribuie activ la dezvoltarea si succesul afacerii partenerilor nostri. Credem cu tarie in echipa noastra si profesionalismul cu care tratam fiecare proiect, dinamismul domeniului fiind perfect echilibrat cu incredere si stabilitate, valori pe care managementul firmei - asigurat de Ioana Smaranda si Mihai Smaranda - l-au imprimat de-a lungul celor 26 de ani de activitate.

Pika Studio
Va aduceti aminte de momentele in care mergeati sa developati fotografiile de pe filmul din vacanta si abia asteptati sa le vedeti? Apoi, le ordonati rand pe rand in album si le scoteati cu mandrie la fiecare vizita a rudelor sau prietenilor. PIKA Studio va invita sa retraiti emotia fotografiilor printate, fila cu fila intr-un album foto de aratat celor dragi. PIKA Studio, cel mai nou produs PIKA Advertising, va aduce 3 tipuri de albume care sa va cuprinda selectia de fotografii preferate. Nimic mai simplu: selectati tipul de album dorit, fotografiile preferate din telefon sau calculator si primiti rapid albumul printat acasa! De pastrat, de aratat cu mandrie sau de facut cadou celor dragi!

Print Digital

Cartea de vizita este primul contact pe care il aveti cu potentialii client sau aprteneri de afaceri asa ca nu trebuie subestimata. Cea mai folosita carte de vizita este 90*50 mm, printata pe suport dublu cretat de 300 gmp. Putem schimba dimensiunea si suportul in functie de nevoile dumneavoastra.

FLYERE
Nimic nu poate concura cu un flyer cand vine vorba de promovare rapida, ieftina si eficienta.
Cele mai uzuale dimensiuni sunt /3A4, 4/A4 ,1/2 din A4 sau chiar si A4 printate pe hartie de 130 gmp. Putem schimba dimensiunea si suportul in functie de nevoile dumneavoastra
PLIANTE
Fratele mai mare al flyerului si este ideal atunci cand aveti de promovat o gama variata de produse si atunci cand vreti sa oferiti cat mai multe detalii potentialilor clienti .
Cea mai folosita dimensiune este A4 pliat in 3 parti , printate pe hartie de 130 gmp.
BROSURI
Brosura este o tiparitura cu un numar redus de pagini legata, cu ajutorul capselor, intr-o coperta. Ideale pentru detalierea serviciilor pe care le puteti oferi clientilor si potentialilor clienti suportul pentru print ales de dumneavoastra.
FOI ANTET
Coala, de obicei A4, tiparita cu datele firmei dumneavoastra.
CALENDARE
Indiferent ca alegeti varianta de birou sau variant de perete, puteti fi siguri ca veti sta timp de un an aproape de clientii dumneavoastra)
REVISTE
Publicatie imprimată care conține o varietate de articole, fiind adesea ilustrată și având un număr variabil de pagini pare. Dimensiunile cele mai uzuale sunt A5 inchis (A4 deschis)pe support de 130 gmp
BLOC NOTES
De obicei de dimensiunea A5 , legat cu spira, reprezinta inca o metoda de a va promova si de a ramane aproape de clientii dumneavoastra.
AGENDE
O agendă este un bloc notest mult mai detaliat, contine un calendar, în care se notează lucrurile care urmează să fie făcute la anumite date .
Agendele sunt de diferite marimi , pornind de la cele A6 pana la agendele A4.
MAPE PREZENTARE
Este o necessitate fiind considerata o a doua carte de vizita. Mapa are dimensiunea de 31*22 cm, printata pe suport de 300 gmp si prevazuta cu buzunar pentru colile A4.

Print Indoor / Outdoor

BANNER FRONTLITE
Poliplan de culoare alba, printat cu grafica aleasa de dumneavoastra. Finisaje – tiv/buzunar , capse , fante de vant.
BLOCKOUT BANNER
Este un material care contine insertii de carbon pentru a impiedica trecerea luminii, acesta poate fi printat pe ambele fete fara sa afecteze calitatea printului
BANNER STALPI
Poliplan de culoare alba, printat cu grafica aleasa de dumneavoastra. Finisaje – tiv/buzunar , capse , fante de vant.
ROLL UP
Roll – up (85*200 cm, 100*200 cm, 120*200cm, 150*200 cm) este un sistem expozițional portabil, alcătuit dintr-o casetă de aluminiu în care este rulată o pânzā din polipropilenǎ, personalizată și pretensionată, cu picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată
SPIDER
Este un sistem expozițional portabil de dimensiuni considerabile, fiind folosit ca perete de prezentare la diferite evenimente
AUTOCOLANT
Print pe polipropilena autocolanta rezistenta la apa
Metoda de budet pentru a va infrumuseta si promova afacerea
AUTOCOLANT LAMINAT
Print pe polipropilena autocolanta rezistenta la apa si la radiatiile UV
Metoda mai durabila pentrua va infrumuseta si promova afacerea
WINDOW GRAPHICS
Print pe polipropilena autocolanta cu foarte multe perforatii ce permit trecerea luminei și asigura vizibilitatea din interior spre exterior.

Panouri publicitare

Unipolul este un panou publicitar de dimensiuni mari montat, de obicei, pe un singur stalp (de aici si numele Unipole).
Au doua fete si sunt cel mai des pozitioante pe drumurile nationale si autostrazi cu vizibilitate din ambele sensuri.

Promotionale Personalizate

  • TRICOU / BLUZA
  • SAPCA
  • BRELOC
  • CANA
  • PIX
  • USB STICK
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/5384/1991
CUI: 43893
Adresă: STR. LT. ALEXANDRU PAULESCU 29 BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide