Gratuit

PLASTIC PRO SRL

Descriere companie:

PlasticPro a pornit la drum in anul 2001. Un drum cu suisuri si coborasuri, uneori abrupt, drum care ne-a invatat ce inseamna promptitudine, munca in echipa, idei diferite care ajung la un singur rezultat, intr-un cuvant gandirea si dezvoltarea unei echipe tinere plina de entuziasm care a demonstrat prin rezultatele pe care le are ca drumul a meritat.

Activi din anul 2001 pe piata romaneasca, ne-am specializat in:

  • TIPAR DIGITAL
  • PRINT INDOOR
  • PRINT OUTDOOR
  • CUTTER PLOTER
  • LAMINARE
  • REALIZARE RECLAME LUMINOASE (illuminate din interior sau exterior)
  • ELEMENTE VOLUMETRICE (polistiren, plexicglas iluminate din interior-exterior, polipan iluminate interior-exterior)
  • POP-UP, ROLL-UP, AFISIERE DE PRETURI

An dupa an, PlasticPro s-a dezvoltat si ridicat pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale topurilor de profil. La baza performantelor societatii se afla o echipa tanara dinamica si profesionista, capabila sa finalizeze cu succes orice comandă de produse publicitare. Punem la dispoziţia dumneavoastră o ofertă larga si variata, in masura sa satisfaca excelent, cele mai exigente cerinte.

De aceea PlasticPro vine in ajutorul Dvs. oferind tehnologii ce garanteaza culori vii, calitate extraordinara de print pana la 1440 dpi si o buna stabilitate in timp. Cernelurile originale pe baza de solvent sau ecosolvent garanteaza acest lucru, iar cu un atelier propriu format din profesionisti in domeniul productiei publicitare suntem siguri ca putem garanta cea mai buna calitate pentru lucrarile realizate de noi, indiferent de materialul ales pentru print: hartie, polipropilena, canvas, autocolant, poliplan / banner / frontlit, backlit film, tapet.

Acceptand orice provocare si respectand promisiunile catre clientii sai, PlasticPro a reusit sa acopere toate modalitatile de promovare / personalizare in materie de printuri indoor, si outdoor pornind de la o gama larga de materiale printabile precum hartia foto sau autocolantul si terminand cu printuri pe banner sau canvas, toate la cea mai buna calitate si cea mai clara rezolutie.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/343/2001
CUI: 13952194
Adresă: STR. G. COSBUC 10 SIBIU
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide