Gratuit

PRACTIK TECH SERV SRL

Descriere companie:

Echipa PtsPrint este pregatita si inarmata cu entuziasm pentru a va indruma catre varianta ideala de promovare a afacerii dumneavostra!

Daca stiti deja de ce servicii aveti nevoie, va invitam sa rasfoiti meniul nostru. Este variat, interactiv, usor de folosit si veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie.

Noi sprijinim creativitatea, asa ca daca dorintele dumneavoastra se abat de la serviciile standard, va rugam sa ne contactati la sectiunea Contact. Abia asteptam sa contribuim la realizarea de print publicitar sau print digital necesar dumneavoastra!
Stim cat de important este timpul dumneavoastra, asa ca noi, la PtsPrint, va punem la dispozitie o gama completa de servicii online de print publicitar si print digital, intr-un mediu interactiv si usor de folosit.
De la imprimare digitala la materiale publicitare de mici dimensiuni, de la mape de prezentare sau autocolante la materiale de dimensiuni mari, tot ceea ce aveti nevoie pentru promovarea business-ului dumneavoastra este disponibil in acest catalog online.

De asemenea, va punem la dispozitie iscusinta, experienta si ingeniozitatea tehnicienilor nostri pentru a realiza, impreuna cu dumneavoastra, elementele grafice care sa va reprezinte cel mai bine, de fiecare data cand este necesar acest lucru.

Noi, cei de la PtsPrint, consideram ca seriozitatea si promtitudinea cu care ne place sa ne tratam toti clientii sunt usile care deschid calea catre calitatea observabila in serviciile vizuale oferte si produsele noastre.

Mai mult decat atat, ne place sa consideram ca un lucru bine facut va atrage dupa sine un altul si astfel vom ajuta la cladirea si/sau consolidarea imaginii, vanzarilor si relatiilor, companiei si business-uri dumneavoastra de succes.

Va invitam sa ne contactati cu incredere prin intermediul formularului de contact, in fiecare zi lucratoare intre orele 9.00 si 19.00 sau sa incepeti chiar prin a plasa o comanda.

PRODUSE

Print digital
Carti de Vizita
Etichete Autocolante
Flyere si Pliante
Foi cu Antet
Mape de prezentare
Plicuri Personalizate
Postere
Print digital
Print CD/DVD

Print publicitar
Autocolant PVC
Backlit Film
Banner Backlit
Banner Blockout
Banner Frontlit
Floor Graphics
Mesh
Polipropilena
Print Blueback
Print Canvas
Print Whiteback
Window Graphics
Decupare Cutter Plotter

Sisteme expozitionale
Masa de Prezentare
Pancarte Sandwich-Man
People Stopper
Rame Click
Roll-Up
Pop-up Spider
X-Banner

Litere volumetrice

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/10665/2009
CUI: RO26173242
Adresă: STR. IZVORUL MURESULUI 7 BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide