Gratuit

PRINTMAN SRL

Descriere companie:

Cine suntem
Suntem una dintre principalele companii de pe piaţa românească ce oferă soluţii complete pentru industria tiparului. Ne-am consolidat această poziție printr-o adaptare permanentă la evoluția pieței şi la nevoile clienților noștri. Principalele atribute, care reprezintă totodată fundamentul companiei noastre, sunt profesionalismul şi respectarea angajamentelor luate.

Ce oferim
Vă punem la dispoziţie o gamă întreagă de produse şi servicii tipografice pentru a vă facilita creșterea antreprenorială. Pe lângă utilaje de tipar digital şi offset, echipamente wide-format destinate producției publicitare, echipamente de tipar flexografic şi echipamente de finisare, dispunem şi de o gamă extinsă de consumabile pentru fiecare etapă a procesului de tipar: pre-press, press şi post-press.

Echipa noastră:
Pentru a asigura o bună funcționare şi o durată de viaţă cât mai lungă echipamentelor pe care le dețineți (sisteme CtP, echipamente de tipar sau echipamente de finisare), dispunem de o echipă de specialiști în mentenanță pregătiți să intervină prompt pentru remedierea defecțiunilor apărute. Fiecare membru al echipei tehnice dispune de o înaltă calificare, participând la training-uri susținute de producătorii de echipamente, atât pe partea de software, cât şi hardware.

Istoria noastră:

 • 2000 – 2006
  Ne ocupăm, în principal, de distribuția de consumabile tipografice.
 • 2006
  Devenim partener KOMORI, producător japonez de echipamente offset.
 • 2007
  Devenim partener HP INDIGO, divizia de echipamente de tipar digital a Hewlett Packard, precum şi partener FUJIFILM pentru întreaga gamă de plăci tipografice şi sisteme CtP.
 • 2011
  Devenim partener SMAG GRAPHIQUE, producător francez de echipamente de tipar flexografic şi echipamente pentru finisat etichete.
 • 2013
  Devenim partener NUOVA GIDUE, producător italian de echipamente de tipar flexografic şi semnăm parteneriatul de distribuţie cu producătorul turc de mașini de lipit, DURAN MACHINERY.
 • 2014
  Devenim partener IBERICA, producător spaniol de ștanțe automate de mare productivitate.

ECHIPAMENTE:

TIPAR DIGITAL:

— HP Indigo 6R
Performanţe Premium la un preț excelent

HP Indigo 6R este un echipament de încredere şi productiv. Este rezultatul unui proces de recondiționare atent efectuat la fabrica HP Indigo. Oferă o calitate similară rotogravurii şi aceeaşi productivitate ridicată precum oricare alt echipament din seria 6000, fiind capabil să producă şi aplicații cu valoare ridicată — toate la un preț accesibil.

— HP Indigo 7R
Productivitate ridicată şi eficienţă din punct de vedere al costurilor

HP Indigo 7R este un echipament de încredere şi productiv. Este rezultatul unui proces de recondiționare atent efectuat la fabrica HP Indigo. Oferă o calitate similară tiparului offset şi aceeaşi productivitate ridicată precum oricare alt echipament din seria 7000, fiind capabil să producă şi aplicații cu valoare ridicată.

— HP Indigo 5R
Raport excelent calitate-preț

HP Indigo 5R este un echipament de încredere şi robust, cu performanţe dovedite. Este rezultatul unui proces de recondiționare atent efectuat la fabrica HP Indigo. Oferă o calitate similară tiparului offset şi aceeaşi paletă largă de aplicații precum oricare alt echipament din seria 5000 — la un preț accesibil.

— HP Indigo 8000
Remodelarea producției de masă

HP Indigo 8000 este cel mai productiv echipament de tipar digital narrow-web, dedicat producției de etichete din industrie, proiectat să gestioneze şi cele mai lungi şi solicitante tipuri de lucrări. Design-ul HP Indigo 8000 le oferă posibilitatea producătorilor de etichete să îşi remodeleze afacerea şi să facă tranziția către producția digitală.

— HP Indigo 50000
O clasă proprie

Faceţi cunoștință cu cel mai productiv echipament HP Indigo care vă oferă calitatea HP Indigo şi economii imbatabile. Acest echipament duplex în format B1 este proiectat pentru lucrări cu un grad mare de acoperire pe aproape orice tip de hârtie.

— HP Indigo 5900
Poarta spre calitatea HP Indigo

HP Indigo 5900 este poarta dvs. de intrare către calitatea, versatilitatea şi robustețea HP Indigo. Echipamentul extinde posibilitățile de producție cu un spectru mai larg de substraturi, cerneluri speciale, precum şi cu o nouă tehnologie de priming.

— HP Indigo 7900
Libertatea de a face mai mult

Cel mai popular echipament de tipar digital în format A3+ ridică ştacheta şi mai sus. HP Indigo 7900 oferă inovații majore în calitatea tiparului, gama de aplicații, productivitate, dar şi o mai bună potrivire a culorilor, precum şi o tehnologie de priming de ultimă oră.

HP Indigo 7900 este dezvoltat pe platforma echipamentului HP Indigo 7800, care este cel mai popular echipament de tipar digital în format A3+, în luna februarie 2016.

— HP Indigo 12000
Ideile mari prind viaţă

Cel mai bine vândut echipament de tipar digital în format B11 tocmai a devenit mai bun. HP Indigo 12000 aduce inovații importante, atât din punct de vedere al calității tiparului, gamei de aplicații, productivităţii, cât şi o mai bună potrivire a culorilor, precum şi o tehnologie de priming de ultimă oră.
HP Indigo 12000 este dezvoltat pe platforma echipamentului HP Indigo 10000, care este cel mai bine vândut echipament de tipar digital în format B2, în luna februarie 2016.

— HP Indigo W 7250
HP Indigo W 7250 serveşte producției de mare volum, folosind o combinaţie unică între calitate, productivitate şi competitivitate a costului.

Acesta dispune de două unități de tipar în linie şi se alimentează din rolă, fiind capabil să tipărească faţă-verso dintr-o singură trecere.

— HP Indigo WS 6600p
HP Indigo WS 6600p este un echipament destinat tiparului de aplicații foto la o calitate ridicată. Alimentarea din rolă asigură o lungime de imprimare de 980 mm, fiind astfel potrivit pentru producția de portrete profesionale, precum şi pentru coperți de cărţi, albume foto, calendare şi alte aplicații care necesită o calitate foto adevărată şi o dimensiune atipică.

TIPAR OFFSET:

— KOMORI Enthrone 29
Calitate înaltă într-un design compact — răspunsul perfect pentru oportunitățile prezentului.

Viteza maximă de tipar de 13,000 de coli pe oră şi funcţia de pornire rapidă scurtează timpii de pregătire ai lucrărilor şi reduc pierderile de hârtie şi materie primă.

Având arhitectura tradițională cu cilindri de presiune dubli a seriei de mașini Lithrone, mașina de tipărit offset KOMORI Enthrone 29 poate tipări o gamă de suporturi între 0,04 şi 0,6 mm, grosimea suportului fiind presetată automat din consola de lucru, fără a fi necesară vreo intervenție manuală la mașina de tipărit.

Toate funcțiile sistemului automat de spălare sunt controlate din consola ergonomică poziționată deasupra eliminării. Timpii necesari spălării automate a cauciucurilor şi a cilindrilor de presiune au fost reduși, iar noile țesuturi de spălare preumezite permit o spălare eficientă cu un consum mult redus de material şi cu un impact minim asupra mediului înconjurător. Timpul total de pregătire a lucrărilor este dramatic redus prin concepția unitară care stă la baza sistemelor automate de spălare.

Viteza maximă de tipar pentru mașinile cu perfector: 13.000 coli pe oră pentru tipar faţă, 11.000 coli pe oră pentru tipar faţă-verso.

— KOMORI Lithrone G 29
Ultima evoluție a noilor tehnologii KOMORI

Lithrone G 29 este o soluție puternică pentru lucrări în tiraje mici, una dintre problemele cheie cu care se confruntă industria tiparului în prezent. Noua mașină a primit noi funcții şi dotări care îmbunătățesc calitatea tiparului şi performanţa echipamentului, scurtează timpii de pregătire şi producție, facilitează operarea, îmbunătățesc durabilitatea şi fiabilitatea şi micşorează impactul asupra mediului.

— KOMORI Lithrone G 40
KOMORI Lithrone G 40 este o mașină de tipărit de mare performanţă. Fiind gândită în jurul sistemului revoluționar KHS-AI şi având o viteză maximă de 16.500 coli pe oră, aceasta optimizează toţi parametrii tiparului, astfel încât să se obțină rezultate apropiate de perfecţiune.

— KOMORI Lithrone GX 40
Tot ceea ce poate fi necesar pentru o varietate extraordinară de solicitări, inclusiv sisteme non-stop de operare şi control complet automate, pentru a face faţă unor tiraje lungi la viteză mare, automatizări avansate, sisteme noi de spălare / curățare şi posibilitatea configurării speciale pentru tipologii de lucrări cu valoare adăugată mare. Au fost dezvoltate funcții şi sisteme noi specifice pentru producția ambalajelor. Designul eficient energetic şi optimizat cum ar fi amprenta la sol, împreună cu emisiile reduse de căldură, aduc beneficii reale mediului înconjurător. Lithrone GX 40 este mașina de top care îndeplineşte cele mai înalte exigenţe.

WIDE FORMAT:

— ELITRON Kombo SD
O gamă completă de plottere Kombo pentru tăiere și finisare automată, special concepute pentru a răspunde noilor cerințe din industria imprimării digitale, a finisării de cartoane și a producției de elemente de signalistică.

Rezultatul a mai mult de 30 de ani de experiență tehnologică și inovație, sistemele ELITRON sunt echipate cu capete multifuncționale pentru tăiere, frezare, biguire și gravare.

— ELITRON Kombo TH
ELITRON este singurul producător de SuperPlotter: rapid, performant, cu sistem automat de tăiere pentru eficientizarea producției și simplificarea fluxului de lucru.

Kombo TH este un sistem cu două capete multi-instrument, ce pot prelucra materialele la o viteză maximă de 106 m/min. Echipamentul este dotat cu motoare puternice fără perii, construit cu mecanisme de mișcare de precizie și controlat de software-ul Twin Cut care gestionează complet procesul de tăiere.

30 de ani de inovație și experiență ELITRON într-un singur sistem.

— ELITRON Kombo TAV
Kombo TAV este singurul SuperPlotter de pe piață cu două capete de tăiere diferite ce acționează independent. Complet automatizat, se bazează pe cerințele industriilor de prelucrare a cartonului și cea a imprimării digitale în formate mari, ce necesită capabilități de producție permanentă, non-stop.

Rezultatul experienței de fabricație italiană și a inovației tehnologice ELITRON, Kombo TAV este alegerea potrivită pentru producția de cutii și ambalaje, afișaje POS și bannere, fără a utiliza ștanțe.

Acest sistem de finisare flexibil reduce semnificativ timpii și costurile de producție, oferind în același timp o versatilitate maximă atât pentru lucrările în tiraje mici, cât și pentru cele complexe.

— ELITRON Kombo TAV-R
Kombo TAV-R este o soluție de tăiere fără ștanțare, flexibilă, modulară și inovatoare, cu un sistem integrat de manevrare a materialului, pentru o automatizare completă a ciclului de producție.

Kombo TAV-R reprezintă cea mai bună alegere pentru producția de cutii și ambalaje, bannere și afișaje POS, fără a utiliza ștanțe. Fiind capabil să taie o gamă largă de materiale și să proceseze fiecare contur cu o precizie extremă, acest sistem flexibil de finisare reduce costurile și timpii de producție, oferind în același timp o versatilitate maximă, atât pentru lucrările complexe în tiraje mici, cât și pentru lucrările în tiraje mari.

Nu stabiliți limite ale productivității! Datorită flexibilității extraordinare a lui Kombo TAV-R, este acum posibilă îndeplinirea celor mai diverse și exigente lucrări.

— ONSET X series
Platformă de top cu arhitectură modulară pentru imprimarea materialelor rigide
Cea mai recentă generație de echipamente ONSET X stabilește un nou standard în producția de înaltă calitate, cu noi nivele de producție, fiabilitate și scalabilitate.

ONSET X imprimă direct pe o gamă largă de materiale rigide și flexibile, începând de la materiale pentru afișaj standard până la suporturi industriale.

Echipamentul a fost conceput pentru a permite schimbarea configurației inițiale a mașinii sau adăugarea unor noi capete de imprimare, fără a aduce alte modificări.

Funcțiile inteligente permit ONSET să monitorizeze starea proprie pentru a menține performanța optimă și calitatea imprimării, totodată evitând deteriorarea sau distrugerea capului de imprimare.

— FUJIFILM Acuity Advance Select 20 series
Un flatbed de referință pentru o producție versatilă

O gamă de echipamente remarcabile pentru imprimarea pe suporturi rigide, flexibile și în rolă, ce poate livra imagini cu o calitate similară fotografiilor, într-o gamă diversă de aplicații creative.
Imprimantele Acuity Select oferă performanță crescută imprimării, sunt accesibile și sunt disponibile într-o gamă largă de configurații și opțiuni de upgrade.

— FUJIFILM Acuity LED 1600 II
Printing creativ

Noul FUJIFILM Acuity LED 1600 II UV este o imprimantă hibrid, concept bazat exclusiv pe tehnologie FUJIFILM.
Cea mai recentă generație Acuity LED II este concepută pentru a produce rezultate excelente de imprimare în cel mai ecologic mod posibil, datorită consumului redus de energie.

Tehnologia de uscare cu lămpi UV LED asigură marele impact al printurilor, cu Acuity LED 1600 II putând fi executate imagini grafice arhitecturale durabile, gata finisate.

— FUJIFILM Acuity LED 3200 R
Rentabilitate în imprimarea wide format folosind tehnologia LED UV

Având un preț de achiziție atractiv, productivitate mare, consum mic de energie și costuri mici de operare, Acuity 3200 R se dovedește a fi una dintre primele opțiuni pentru cei ce au nevoie să imprime materiale cu lățimi mai mari de 1,6 m, la o calitate foarte bună.

— FUJIFILM Acuity 15
Imprimanta Flatbed Acuity 15 reprezintă o investiție accesibilă și eficientă în imprimarea de format mare pe bază de jet de cerneală UV de la FUJIFILM. Oferă o combinație impresionantă între o calitate a imprimării aproape fotografică și o productivitate medie pentru o gamă largă de aplicații. Este soluția perfectă dacă doriți să faceți un pas în producția de produse imprimate pe rigid.

— FUJIFILM Acuity Advance HS
Imprimantă UV flatbed versatilă, pentru aplicații de signalistică indoor / outdoor

Cea mai bună platformă de clasă medie pentru imprimarea de mare viteză pe suporturi rigide, flexibile şi chiar din rolă, oferind imagini de înaltă calitate şi performanţe excelente, într-o gamă variată de aplicații.

FINISARE:

— DURAN Omega Allpro
Folosind o gamă variată de substraturi, începând de la carton obișnuit până la carton ondulat, echipamentele de lipit Omega Allpro sunt extrem de versatile şi capabile să producă cele mai complexe cutii din carton, maximizând productivitatea şi profitabilitatea.

— DURAN Omega Hi-Line
Echipamentele de lipit Omega Hi-Line asigură o producție de mare viteză pentru cele mai complexe tipuri de carton, o operare ușoară şi o trecere ușoară de la o operațiune la alta.

— DURAN Omega Magnus
Echipamentele de lipit Omega Magnus, pentru carton ondulat, sunt disponibile pe piaţă în 3 dimensiuni — 170-210-230 cm lățime. Magnus are o viteză maximă de 300 metri pe minut şi procesează mai multe tipuri de carton: E, B, C şi cartoane de tip double-wall.

— DURAN Omega Carton Bag Machine
OMEGA Carton Bag Machine 145 este un echipament de lipit revoluționar, proiectat special pentru producătorii de cutii care operează cu imprimante şi ghilotine standard şi care doresc să intre în această industrie investind într-un singur echipament. Acesta se adresează totodată şi companiilor producătoare de pungi de carton de lux cu operatori manuali.

— MOHR 56
Ghilotinele MOHR sunt programabile, acționate hidraulic şi extrem de durabile. Masa are o suprafață tratată anticoroziv care oferă în plus o alunecare ușoară, lucru care ușurează manevrarea topurilor de hârtie. În cazul modelului MOHR 56, această alunecare mai este ajutată şi de perna de aer oferită de suflantele de aer înglobate în structura mesei.

Programabil într-o gamă extrem de variată.

Schimbarea cuțitului este ușurată de coborârea automată în poziție de schimb (punct mort) şi de ajustarea fină accesibilă din faţă.

— MOHR 66
Ghilotinele MOHR sunt programabile, acționate hidraulic şi extrem de durabile. Masa are o suprafață tratată anticoroziv care oferă în plus o alunecare ușoară, lucru care ușurează manevrarea topurilor de hârtie. În cazul modelului MOHR 66, această alunecare mai este ajutată şi de perna de aer oferită de suflantele de aer înglobate în structura mesei.

Programabil într-o gamă extrem de variată.
Schimbarea cuțitului este ușurată de coborârea automată în poziție de schimb (punct mort) şi ajustarea fină accesibilă din faţă.

— MOHR 80
Ghilotinele MOHR sunt programabile, acționate hidraulic şi extrem de durabile. Masa are o suprafață tratată anticoroziv care oferă în plus o alunecare ușoară, lucru care ușurează manevrarea topurilor de hârtie. În cazul modelului MOHR 80, aceasta alunecare mai este ajutată şi de perna de aer oferită de suflantele de aer înglobate în structura mesei.

Programabil într-o gamă extrem de variată.

Schimbarea cuțitului este ușurată de coborârea automată în poziție de schimb (punct mort) şi ajustarea fină accesibilă din faţă.

SISTEME CtP:

— LUXEL T-6500
Echipament expunere cu tambur extern de rezoluție înaltă, adecvat pentru plăci termale. Configurabil în versiune manuală, semi-automată sau full automată, cu o productivitate de până la 33 plăci pe oră (versiunea X), expuse gata pentru tipărire, la o rezoluție cuprinsă între 1200 dpi şi 2540 dpi.

— LUXEL V-8
LUXEL V-8 este un echipament de expunere plăci CtP care utilizează tehnologia violet cu tambur intern. Poate expune 40 de plăci B1+ pe oră la 2.400 dpi cu două capete laser şi 20 plăci pe oră, cu un singur laser, la 2400 dpi. Se poate configura în versiune manuală, semi-automată, şi full automată, cu perforare internă sau fără.

— LUXEL V-8 HS
LUXEL V-8 HS este un echipament de expunere cu viteză extrem de ridicată, disponibil în versiunea full automat cu până la 5 casete online, stocând în total 300 plăci. Poate expune până la 50 de plăci B1+ pe oră la 2.400 dpi sau 70 de plăci B1+ pe oră la 1.200 dpi.

— LUXEL T-9500
Echipament expunere cu tambur extern adecvat pentru expunere plăci CtP sensibile la lungimea de undă 830 nm (infraroșu), format B1+. Capabil să expună până la 23 plăci B1 pe oră (T-9500CTP NHS) în configurația manuală, semi-automată sau full automată.

— LUXEL T-9800
Echipament expunere cu tambur extern cu o productivitate ridicată, format B1+. Disponibil în configurații diferite manual, semi-automat şi full automat, capabil să expună până la 67 plăci B1 pe oră (T-9800CTP HD-X).

— PLATERITE Ultima 16000 II
Echipament Computer to Plate VLF pentru plăci termale, cu cap expunere cu tehnologie GLV™ (Grating Light Valve™). Poate expune până la 31 plăci pe oră 1448 mm x 1143 mm (versiunea Z), formatul maxim fiind 1470 mm x 1165 mm.

— PLATERITE Ultima 24000
Echipament Computer to Plate VLF pentru plăci termale, cu cap expunere cu tehnologie GLV™ (Grating Light Valve™). Poate expune până la 41 plăci pe oră 1448 mm x 1143 mm (versiunea Z), formatul maxim fiind 1750 mm x 1400 mm.

— PLATERITE Ultima 36000
Echipament Computer to Plate VLF pentru plăci termale, cu cap expunere cu tehnologie GLV™ (Grating Light Valve™). Poate expune până la 35 plăci pe oră 2032 mm x 1270 mm (versiunea ZX), formatul maxim fiind 2100 mm x 1600 mm.

— PLATERITE Ultima 40000
Echipament Computer to Plate VLF pentru plăci termale, cu cap expunere cu tehnologie GLV™ (Grating Light Valve™). Poate expune până la 22 plăci pe oră 2280 mm x 1276 mm (versiunea SX), formatul maxim fiind 2280 mm x 1600 mm.

— PLATERITE Ultima 48000
Echipament Computer to Plate VLF pentru plăci termale, cu cap expunere cu tehnologie GLV™ (Grating Light Valve™). Poate expune până la 17 plăci pe oră 2900 mm x 1350 mm (versiunea SX), formatul maxim fiind 2900 mm x 1350 mm.

 

CONSUMABILE:

— PRE-PRESS
Vă oferim o gamă largă de produse care să acopere necesitățile în etapa Pre-press, fie că este vorba despre filme sau plăci tipografice, hârtie pentru proof sau densitometre şi spectrofotometre.

 • Filme tipografice.
 • Plăci tipografice FUJIFILM.
 • Convenționale.
 • Violet.
 • Violet „low chemistry”.
 • Violet pentru rotative.
 • Termice.
 • Termice fără developare.
 • Hârtie pentru proof.
 • Scale de culori PANTONE.
 • Densitometre şi spectrofotometre.
 • Auxiliare: burete tipografic, mănuși, lupă tipografică, indicator Ph, scală UGRA (determinare expunere), film-cleaner, folie de montaj, bandă de montaj (roșie sau transparentă), soluție de gumare pentru arderea plăcilor CtP şi convenționale, soluție de calibrare pentru plăcile fără developare Pro T3, soluție de curățat plăci, revelator, creion corector etc.

— PRESS
Puteți alege materialele necesare procesului de tipărire astfel încât produsul final să fie exact aşa cum vi-l doriți: cerneluri, aditivi, materiale de calibrare şi multe altele. Tot ce aţi putea avea nevoie pentru un produs final de o calitate ireproșabilă.

 • Cerneluri:
  — Tipar plan.
  — Rotativă coldset şi heatset.
  — UV offset.
  — UV flexo.
  — De securitate (termocromice, fotocromice, odorizante, iridiscente şi metalice, cerneluri reactive de anti-falsificare, cerneluri rezistente la laser, răzuibilă, invizibile, luminescente, etc.). Toate aceste cerneluri se livrează doar pe baza de comandă fermă.
  — Speciale şi cu pigment metalic.
 • Aditivi pentru apa de umezire.
 • Ciorapi de umezire.
 • Cauciuc offset.
 • Materiale de calibrare.
 • Soluţii de spălare.
 • Țesuturi de spălare.
 • Benzi dublu adezive pentru diferite aplicații.
 • Auxiliare: pudră anticopiativă, cerneală sicativă, ulei de in, spray antiuscare, spray antistatic, spray siliconic, pastă de tipar, șpaclu tipografic etc.
 • Lacuri dispersie apoasă de supratipărire (IR)
 • Lacuri cu polimelizare în ultraviolet (UV):
  — Tipar plan.
  — Rotativă coldset si heatset.
  — UV offset.

— POST-PRESS
Fie că aveţi nevoie de lacuri, auxiliare pentru lacuri, adezive sau sisteme de tăiere sau legătorie, PRINTMAN vă stă la dispoziţie.

 • Lacuri pentru aplicaţii speciale.
 • Auxiliare pentru lacuri.
 • Adezivi.
 • Adezivi dispersie apoasă.
 • Sârmă de legătorie.
 • Contracuţite pentru ghilotina de hârtie.

— ALCOOL IZOPROPILIC
Datorită proprietăților sale degresante și dezinfectante, alcoolul izopropilic are multiple întrebuințări. În aceasta perioadă însă, alcoolul izopropilic este folosit cu preponderență pentru dezinfectarea diferitelor obiecte și suprafețe.

Disponibil în ambalaje de 25 și 1.000 litri.

— FOLII PET, PVC, APET
În contextul actual, dat de extinderea epidemiei de Coronavirus (COVID-19), foliile PET, PVC și APET pot fi folosite cu succes pentru producția de viziere (măști) de protecție destinate personalului medical și personalului de la casele de marcat din magazine, farmacii etc., dar și pentru producția panourilor transparente de protecție pentru casele de marcat din magazine, ghișee bancare, oficii poștale, farmacii etc.

La nevoie, acestea pot fi imprimate UV pentru personalizare.

Aplicații:
— Viziere (măști) de protecție destinate personalului medical și personalului de la casele de marcat din magazine, farmacii etc.
— Panouri transparente de protecție pentru casele de marcat din magazine, ghișee bancare, oficii poștale, farmacii etc.

 

SOFTWARE:

— ENFOCUS PitStop PRO
Cea mai rapidă soluție de identificare şi de corectare a erorilor din documentele PDF. Se instalează ca plug-in pentru Adobe Acrobat Pro.

ENFOCUS PitStop PRO analizează (preflight) documentul pe baza unor specificații impuse (Preflight Profiles). Acestea sunt predefinite sau pot fi create liber de utilizator de la zero sau pe baza celor predefinite. Acolo unde este posibil, se aduc corecțiile necesare (conversii de culoare; înlocuire, încapsulare, decapsulare, conversie de fonturi, înlocuirea unor culori etc.).

— ENFOCUS PitStop Server
ENFOCUS PitStop Server este o soluție independentă de analiză şi de remediere a documentelor PDF de imprimat. Produsul are toate funcționalitățile PitStop PRO, dar permite în plus o automatizare bazată pe hotfolder, utilizând profile de analiză (Preflight Profiles — predefinite sau pot fi create liber de utilizator de la zero sau pe baza celor predefinite). De asemenea, dacă profilele de analiză includ şi opțiuni de remediere, acestea vor fi aplicate documentului cu probleme.

— ENFOCUS Switch
Switch este o soluție complexă de automatizare a procesării documentelor din industria grafică. Produsul poate crea combinații infinite de fluxuri de lucru în care documente specifice tiparului (nu doar PDF, ci şi InDesign, Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, TIFF, JPEG etc.) sunt analizate, convertite, procesate, manipulate în diverse forme pentru diferite necesități impuse de tehnica de tipar folosită. În procesarea documentelor se pot impune condiții, se pot obține rapoarte detaliate, sunt acceptate şi tichete JDF şi sau XML.

— EPM Preflight Solution
Este o soluție dedicată utilizatorilor de echipamente de tipar digital HP INDIGO ce îi ajută să automatizeze procesul de selecţie a fișierelor ce urmează a fi tipărite în mod E.P.M.

Combină ENFOCUS Switch, ENFOCUS PitStop Server şi kitul EPM HP Indigo. Soluţia alege automat fișierele care se pretează a fi tipărite în mod EPM şi le transmite către folderele EPM şi non-EPM, pe baza unui set de reguli predefinite.

 

SERVICII:

CONSULTANŢĂ
Suntem în permanenţă conectați la evoluția pieței de profil, fiind la curent cu toate tendințele în domeniu, pentru a putea identifica de fiecare dată soluțiile optime pentru piaţa locală.

În prezent, acoperim segmente variate ale industriei tiparului, oferind soluţii complete pentru tipar offset, tipar digital, wide format şi tipar flexografic, precum şi soluţii complete de finisare în vederea realizării unui spectru larg de aplicaţii.

Am reușit să implementăm cu succes o serie de proiecte în toată ţara, având acoperire la nivel național, prin cele trei birouri regionale situate în Timișoara, Cluj şi Iaşi.
Experiența, gama variată de soluţii şi prezenţa la nivel național ne recomandă drept consultantul ideal, indiferent că este vorba de un proces de retehnologizare sau de achiziționare de echipamente noi.

MENTENANŢĂ ECHIPAMENTE
Pentru o bună funcționare şi o durată de viaţă cât mai lungă a utilajelor de tipar, dispunem de echipe de profesioniști în service şi mentenanță pregătiți să intervină prompt în repararea utilajelor. Specialiștii noștri au luat parte la training-uri organizate de producătorii echipamentelor, fiind pregătiți atât pe partea de software, cât şi de harware, asigurând suport pentru orice defecțiune ar putea apărea.

INSTALARE ŞI RELOCARE DE ECHIPAMENTE
Deținem o experiență vastă în instalarea echipamentelor, începând cu sisteme CtP, continuând cu mașini de tipărit şi încheind cu echipamente de finisare. Astfel, suntem partenerul ideal pentru instalarea sau relocarea echipamentelor, indiferent de producător.

Serviciile noastre sunt disponibile pe întreg teritoriul ţării şi includ: evaluarea stării echipamentului, demontarea şi ambalarea componentelor, transportarea până la noua locație, instalarea şi punerea în funcțiune.

MIXARE CERNEALĂ
Laboratorul nostru este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru mixarea cernelurilor offset în cele mai bune condiții. Tehnicienii noștri au fost pregătiți în cadrul unor cursuri de specializare organizate de producători internaționali de cerneluri tipografice şi astfel putem asigura un proces de calitate precum şi servicii de consultanţă privind alegerea cernelurilor, în funcţie de tehnologiile utilizate de clienți.
Suntem parteneri cu unii dintre cei mai importanți dezvoltatori de softuri pentru industria tiparului: FUJIFILM, ESKO şi COLORGATE.

Astfel, putem oferi următoarele soluţii software:

XMF
Soluție revoluționară ce include compoziție multiformat, proofing, JDF şi motorul de rasterizare APPE. Această soluție este destinată sistemelor CtP FUJIFILM.

COLORGATE
Production server 8 este o soluție RIP universală care include un excelent sistem de control al culorii, asigurând consistenţă, reproductibilitate şi economie de cerneală. Soluție destinată pentru aplicaţii wide-format inkjet.

ESKO
Soluţii software pentru designul de ambalaje de orice fel, software pentru lucrul cu date variabile şi software de automatizare a fluxului de lucru în pre-press.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2040/2000
CUI: 12755828
Adresă: Str. Ardealului nr. 9 D, Otopeni, jud. Ilfov, cod 075100
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide