Gratuit

PRO PRINT KIADO SRL

Descriere companie:

Înfiinţată în 1992, în Miercurea Ciuc, editura Pro-Print îşi stabileşte ca ţel, încă de la începuturi, să aducă la lumină opere ale minorităţii maghiare din România. Astfel se conturează o oarecare imagine de ansamblu asupra istoriei diferitelor regiuni din Ardeal, a obiceiurilor şi culturii acestora. La bază, limba „maternă” a editurii este maghiara, dar avem şi exemplare tipărite în limba română, germană, respectiv în limba engleză.
Am acordat mereu o importanţă majoră nu doar conţinutului preţios ci în egală măsură şi aspectului estetic şi trainic, viabil al cărţilor ce ajung în mâinile cititorilor. Mereu cusute şi cartonate, cărţile rezistă la trecerea timpului, demonstrând grija şi munca de calitate utilizate la „fabricarea” lor.
Printre colaboratorii noştri se regăsesc autori şi editori de renume, precum: Bárdi Nándor, Ferenczes István, Fodor Sándor, Pozsony Ferenc, Móser Zoltán, Tánczos Vilmos, însă, pe lângă numele enumerate mai sus lucrăm cu o echipă de editori tineri şi de succes, despre care, mai multe informaţii se găsesec sub categoria „Autori” a site-ului.

De-a lungul istoriei noastre de mai mult de 20 de ani am demarat şi editat varii serii, precum cele enumerate mai jos: Krónika Könyvek - Cărţile Krónika (etnografie); Múltunk Könyvek - Cărţile Múltunk (istorie minoritară); Helyzet Könyvek - Cărţile Helyzet(sociologie); Térség Könyvek - Cărţile Térség (sociologie); Lustra (beletristică); Magyar Kisebbség Könyvtára- Biblioteca Minorităţii Maghiare (istorie); Források a Romániai Magyarság Történetéhez - Surse ale istoriei Maghiarităţii în România - (publicaţii de surse); Ignácz Rózsa életműsorozat - Ignácz Rózsa – întreaga carieră (beletristică); Háziolvasmányok - Lecturi suplimentare (beletristică); Névviseletek - Recurenţa numelor (etnografie); Erdélyi Szép Szó - Cuvântul Ardealului (beletristică)

Publicaţiile noastre sunt nuanţate de tipărituri pentru tineret, cărţi de specialitate, diferite ghiduri precum şi de cărţi de bucate.
Editura Pro-Print participă constant la târguri de cărţi autohtone şi de peste hotare. Pentru a aminti evenimentele cele mai importante, ne puteţi găsi în fiecare Noiembrie la Târgul Internaţional de Carte de la Târgu- Mureş, în Aprilie la Festivalul Internaţional de Carte de la Budapesta, respectiv în Iunie la Sărbătoarea Săptămâna Cărţii.

Servicii

  • Editare cărţi
  • Ştampile
  • Copiere, printare
  • Gravură laser
  • Legare lucrări de diplomă
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/301/2005
CUI: 17374026
Adresă: Șoimeni 68, Harghita
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide