Gratuit

RAV MANAGEMENT SRL

Descriere companie:

Suntem o companie care îmbină experienţa de 20 de ani în producţia publicitară cu entuziasmul unei echipe tinere şi bine pregătite. Avem resurse umane şi logistice pentru a fi la înalţimea cerinţelor unei pieţe dinamice, în continuă schimbare şi urmărim trendurile internaţionale în domeniu. Ajustăm oferta noastră necesităţilor clienţilor şi suntem întotdeauna pro-activi. Parteneriatele noastre sunt în majoritatea lor mai vechi de 10 ani şi asta pentru că avem clienţi fideli şi furnizori seriosi. Căutam şi oferim partenerilor noştri seriozitate, profesionalism şi valoare adăugată.

Misiune
Să oferim clienţilor noştri un ONE STOP SHOP pentru orice înseamnă producţie publicitară la cel mai înalt nivel. Cuvântul nostru de ordine este SERIOZITATEA. Cultivăm relaţiile comerciale de lungă durată şi avem un renume impecabil în piaţă.

Viziune
“We always go the extra mile for the client”

SERVICII

Compania noastră are o îndelungată experienţă în amenajări complexe de standuri expoziţionale, locaţii pentru concerte şi proiecte speciale. De-a lungul timpului, am fost puşi în faţa celor mai variate provocări, atât tehnice cât şi naturale. Am făcut montaje în condiţii meteo extreme, dar şi în locaţii deosebit de pretenţioase. Calitatea execuţiei şi respectarea termenelor ne-au consacrat în elita firmelor care activează pe această piaţă .

Echipa noastră de tehnicieni este pregătită să găsească soluţii de proiectare şi execuţie eficiente economic şi sigure tehnic, pentru că siguranţa nostră şi a celor din jur este primordială . Ne plac provocările şi suntem gata să ni le asumăm, în deplină cunoştintă de cauză .

Import şi producţie materiale promoţionale
Materialele promoționale sunt business-ul nostru de suflet. Suntem printre cei care, practic, au inventat acest business în România, în 1996, și de atunci ne-am specializat ca un furnizor B2B, în special către clienții finali, dar și pentru revânzători.

Consultanța în a ajuta clientul să facă cea mai bună și eficientă alegere este principala valoare adăugată care ne diferențiază de competitori. Propunem soluții inovative dar cost-effective și livrăm întotdeauna la timp.

Oferta noastră de materiale promoționale nu are limite, avem în cataloage mii de produse standard dar avem prin partenerii noștri din toată lumea posibilitatea de a pune în practică orice idee complet personalizată.

Producţie şi decor evenimente outdoor şi indoor, standuri expoziţionale personalizate
Calitatea de furnizor de încredere pentru clienții noștri ne-a pus acum mai bine de 10 ani în fața unor noi provocări. Am fost solicitați să producem decoruri pentru evenimentele clienților noștri și să amenajăm locații pentru concerte, petreceri, team-building etc. Prima lucrare a fost în septembrie 1999 – decorarea locației pentru evenimentul de inaugurare a București Mall – primul mall din București. Au urmat zeci de evenimente, concerte, standuri expoziționale, în România și în străinătate - Viena, Paris, Londra, Berlin și Düsseldorf. Avem soluții tehnice si logistice pentru orice proiect, mic sau mare.

Producţie POSM
Începând cu anul 2006, am dezvoltat o unitate de producţie pentru display-uri şi orice înseamnă produs de prezentare şi expunere pentru bunuri de larg consum. Firma din grup care se ocupă de această linie de business este Display Solutions, deja un nume cunoscut în România dar şi în Balcani. Mai multe detalii puteţi afla pe www.displaysolutions.ro

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/10558/2001
CUI: 14366592
Adresă: STR. NICOLAE CARAMFIL 69 A BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide