Gratuit

RECONDIS TECHNOLOGY SRL

Descriere companie:

DE CE NOI

La RECONDIS, reconsiderăm modul de a oferi echipamentele împreună cu serviciile adiacente. Suntem specialiștii pentru echipamente de compactare în gestiunea deșeurilor.

Expertiză în soluții de compactat:
Vă punem la dispoziție cea mai largă gamă de echipamente industriale pentru prelucrarea și compactarea deșeurilor.

Finanțare:
Dacă ești în căutarea soluțiilor de finanțare pentru susținerea investițiilor, la RECONDIS îți punem la dispoziție o întreagă selecție a firmelor de leasing care acceptă finanțarea acestor echipamente.

Service:
Service-ul nostru ne permite să asigurăm atât mentenanța echipamentelor, cât și recondiționarea lor completă. Asigurăm service pentru prese de balotat deșeuri și compactor, suport pe teritoriul României.

Echipamente de închiriat:
Alege soluția flexibilă pentru colectarea deșeurilor! RECONDIS îți pune la dispoziție două tipuri de prese de balotat deșeuri şi materiale reciclabile, spre închiriere.

Service autorizat:
Service post garanție disponibil. Echipele noastre mobile de service sunt active 24/24 pentru asistență tehnică.

Tehnologie mobilă:
Echipamentele RECONDIS sunt mobile și compatibile transportului pe camioane tip multilift cu cârlig.

Echipamente custom:
Echipamentele RECONDIS sunt personalizate în funcție de materialele pe care doriți să le procesați.

Echipamente Best Market:
Vă oferim cel mai bun raport calitate / preț cu achiziția direct din fabrica de producție.

 

ISTORIA NOASTRĂ
Privind în urmă, te invităm să descoperi câteva date esențiale din istoria firmei Recondis:

— 2008: Ia naștere firma RECONDIS, însă sub forma juridică de PFA, pe numele fondatorului. Inițial, am funcționat ca și distribuitori de echipamente. Însă, din această postură, ne era dificil să controlăm în detaliu calitatea serviciilor oferite.

— 2010-2013: Firma trece la statutul de SRL, mai întâi pe numele TECHNOREKO. Am hotărât că este momentul să producem o parte din echipamentele oferite în România. Așa a luat naștere fabrica RECONDIS din Sighișoara.

— 2014: În acest an a fost ales numele societății: RECONDIS TECHNOLOGY, pe care îl purtăm cu mândrie și astăzi.

Împreună susținem calitatea

La Recondis, suntem în permanentă perfecționare. Căutăm să ne îmbunătățim constant condițiile de lucru, calitatea vieții angajaților companiei, astfel încât să servim în cel mai scurt timp nevoile clienților noștri. Alături de aceștia, muncim în fiecare zi pentru a le aduce rezultate deosebite.

În cadrul proiectelor noastre, folosim atât echipamente de import, cât și echipamente produse în fabrica RECONDIS din Sighișoara, România. Unul dintre cele mai mari motive de mândrie pentru noi îl reprezintă posibilitatea de a oferi pieței locale și internaționale produse autohtone, de o calitate superioară.

De asemenea, venim în sprijinul clienților noștri prin programul de închirieri de echipamente de balotat deșeuri reciclabile, în cazurile în care bugetul acestora este limitat pentru astfel de investiții. Oferim și consultanță privind obținerea unei finanțări pentru achiziționarea echipamentelor de balotat și suntem alături de clienții noștri în fiecare zi, pentru eficientizarea proceselor de lucru ale acestora.

Te invităm să alegi și tu echipamentele făcute așa cum trebuie, marca RECONDIS!

LOCAŢIA NOASTRĂ
Locația noastră este și locația ta. La RECONDIS TECHNOLOGY, suntem la dispoziția clienților noștri 24/24 pentru asistență în operarea echipamentelor, cu ajutorul echipelor noastre de service mobile.

Pentru că activăm pe piață de peste 10 ani, ne-am dezvoltat afacerea adaptându-ne mereu la nevoile clienților noștri. Îți punem la dispoziție o gamă largă de echipamente de balotat deșeuri fabricate în România, dar și de import, iar departamentul nostru de service /mentenanță prese de balotat deșeuri și asistență în operare se asigură că produsele noastre îți aduc rezultatele mult visate.

CERTIFICĂRI
Mai jos puteți vedea câteva dintre certificările noastre.
— Management certification ISO 14001.
— Management certification ISO 9001.
— Standard TS EN ISO 9001:2008.
— Standard SR EN ISO 9001:2008.
— Standard ISO 9001:2008.
— Standard ISO 14001:2004.
— Standard ISO 9001:2008.
— Standard 14001:2004.
— Standard EN ISO 14001:2005.
— Standard ISO 9001:2015.
— Standard 9001:2008.

 

SOLUŢII

Vânzări:
De 10 ani, la RECONDIS producem și comercializăm prese de balotat deșeuri reciclabile de calitate superioară. Suntem specializați în fabricarea, comercializarea, instalarea și punerea în funcțiune a acestor echipamente menite să eficientizeze procesul de balotare în spațiul tău de lucru. Presele noastre sunt recunoscute la nivel mondial, fiind apreciate pentru avantajele tehnologice pe care le-au adus clienților din întreaga lume.

Pentru a veni în ajutorul generatorilor şi colectorilor de deșeuri reciclabile, oferim o gamă completă de servicii și avantaje. În calitate de producător, punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de echipamente ușor de utilizat, fabricate fără roboți industriali și verificate manual pentru asigurarea calității.

De ce să alegi presele de balotat deșeuri reciclabile marca RECONDIS:
— Oferim posibilitatea de achiziționare direct din fabrică, fiind producători ai echipamentelor pe care le comercializăm;
— Oferim service şi mentenanță pentru presele de balotat deșeuri;
— Oferim suport tehnic pentru operarea echipamentului ales și suport pentru mentenanța acestuia, pentru ca tu să te bucuri de presa achiziționată pe termen lung;
— Toate meniurile de operare ale preselor și documentația tehnică sunt în limba română;
— Toate echipamentele noastre de balotat au certificatele CE și ISO corespunzătoare.
— În plus, specialiștii RECONDIS îți stau la dispoziție cu o gamă completă de servicii pre-vânzare. Astfel, ne vom asigura împreună că vei face alegerea potrivită conform necesităților afacerii tale, care îți va eficientiza modul de lucru pe termen lung.

Venim în ajutorul clienților noștri cu următoarele servicii:
— Consultanță gratuită în vederea alegerii echipamentului potrivit;
— Proiectare 3D gratuită privind planul de amplasament al presei de balotat alese;
— Simulare asistată pe calculator privind exploatarea echipamentelor.

Pentru a intra în legătură cu unul din reprezentanții noștri, îți stăm la dispoziție să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți ușura alegerea și a-ți crește afacerea!

Finanțare:
Dorești să achiziționezi sau să închiriezi prese de balotat deșeuri reciclabile în spațiul tău? La RECONDIS TECHNOLOGY, de peste 35 de ani sprijinim colectorii și generatorii de deșeuri în activitățile de balotare pe care le desfășoară. În calitate de producători și distribuitori, oferim o gamă largă de servicii pentru eficientizarea activităților clienților noștri.

Dacă ești în căutarea soluțiilor de finanțare pentru susținerea activităților de balotare a deșeurilor din spațiul tău de lucru, îți recomandăm una dintre cele 2 soluții detaliate mai jos. Poți alege varianta care se potrivește cel mai bine afacerii tale.

1. Leasing
De-a lungul timpului, compania noastră a colaborat cu societăți de leasing pentru buna desfășurare a procesului de finanțare. Dacă dorești să achiziționezi unul sau mai multe echipamente în leasing, noi îți recomandăm societățile potrivite pentru facilitarea acestui proces.

2. Fonduri europene
Conform Programelor Operaționale Sectoriale desfășurate anual pentru creșterea competitivității economice, poți opta pentru finanțarea cu fonduri europene nerambursabile destinate achiziției de utilaje. În acest caz, RECONDIS TECHNOLOGY îți pune la dispoziție condiții de plată avantajoase și diferite față de cele comerciale. Astfel, vei putea opta fie pentru o serie de plăți mai mici în avans, fie pentru un termen mai lung de plată, în funcție de posibilitățile tale.

Service și piese de schimb:
Avem o echipă de service dedicată și pricepută, disponibilă 24 de ore și o rețea puternică de tehnicieni de service pentru presă și compactor și suport pe teritoriul României.

— Serviciu clienți 24/7:
Știm că nefuncționarea echipamentului vă costă banii afacerii. Treaba noastră este să punem echipamentul în funcțiune cât mai curând posibil. Orele noastre de lucru normale sunt de luni până vineri între orele 07:00 și 17:00.

— Deservirea oricărei mărci de echipamente de reciclare:
Unul dintre lucrurile minunate legate de utilizarea serviciului de relații cu clienții RECONDIS TECHNOLOGY este că trebuie să contactați doar o singură companie pentru toate serviciile de presă de balotat, compactor și nevoile de piese! RECONDIS vă poate ajuta cu asistență tehnică, reparații sau piese pentru oricare dintre echipamentele de reciclare și gestionare a deșeurilor, nu doar pentru marca RECONDIS de prese de balotat și compactoare. Un apel către firma RECONDIS vă poate rezolva toate provocările legate de reciclare și echipamente!

— Raportări electronice ale activităților de service:
RECONDIS operează o bază de date și o aplicație de raportări electronice a activităților de service.

 

ECHIPAMENTE:

1. Prese de balotat deșeuri:
În funcție de domeniul în care activați, în fiecare zi generați deșeuri în diferite cantități, fie că este vorba despre ambalaje, cutii de carton, folie de plastic. Presele de balotat deșeuri de la RECONDIS sunt utilizate pentru reducerea volumului deșeurilor de plastic, hârtie, textile, carton, PET-uri, folie şi alte materiale. După realizarea procesului de comprimare a deșeurilor, se realizează gruparea lor într-un balot care ulterior va fi manipulat şi depozitat. Scopul deținerii unui astfel de echipament este acela de a reduce costurile afacerii tale şi de a creste productivitatea în spațiul de lucru. Pe lângă acestea vei îmbunătăți igiena şi curățenia la spațiul de lucru.

Cu toții știm cum funcționează o presă de balotat deșeuri. Trebuie alimentată cu material, iar ea produce baloți.

RECONDIS îţi pune la dispoziţie o gamă variată de echipamente pentru reciclarea deșeurilor, pentru care oferim asistenţă tehnică rapidă, precum şi garanție de fabricant.

Profită de durata lungă de viaţă a produselor noastre de peste 30 de ani datorită construcției solide.

— Prese verticale de balotat deșeuri.
— Presă de balotat deșeuri semiautomată SPR 60 SA.
— Presă de balotat deșeuri orizontală CLOSE END CD 60.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 50.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 40.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 100.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 90.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 75.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 175.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 150.
— Presă de balotat deșeuri automată SUPER 125.

2. Prescontainere deşeuri:
Pentru cei care văd prima dată acest tip de utilaj este bine de știut că folosirea lor pentru evacuarea deșeurilor menajere este un lucru recomandat de reglementările în domeniu.

În esență, acestea sunt echipamente deosebit de simple. O gură de alimentare și un sistem de presare hidraulic asigură compactarea materialelor sau a deșeurilor menajere într-un container închis. Odată umplut, se transportă la golire.

Sunt eficiente și folosesc motoare mici între 4 și 7,5 kW, în funcție de productivitatea dorită.

Se împart în două categorii: prescontainere pentru deșeuri menajere și prescontainere pentru deșeuri reciclabile.

Cele pentru deșeuri reciclabile au capacitate între 16 și 30 m³. Iar eficiența acestora este dată de gura de alimentare care poate fi de la 1000 x 1000 mm până la 3000 x 2000 mm. În mod normal, cu cât volumul util este mai mare, cu atât va fi mai greu volumul compactat.

În cazul echipamentelor pentru deșeuri menajere, gura de alimentare este cu autocurățare, iar ușa de golire este ermetic închisă, pentru prevenirea scurgerilor.

Ambele categorii suportă opționale precum sistem de basculare pubele, alimentare la rampă, pâlnie, start automat, două camere de presare, etc.

— Prescontainer pentru deșeuri reciclabile CARPAŢI 28 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri reciclabile CARPAŢI 24 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri reciclabile și menajere tip SHARKTAINER.
— Prescontainer pentru deșeuri reciclabile CARPAŢI 22 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri reciclabile CARPAŢI 20 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri menajere SALUBRIS 22 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri menajere SALUBRIS 20 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri menajere SALUBRIS 18 m³.
— Prescontainer pentru deșeuri menajere SALUBRIS 16 m³.

3. Stații de sortare deșeuri:
Fie că vorbim despre o stație de sortare a deșeurilor reciclabile cu sortarea bazată pe munca de personal sau o facilitate automată, RECONDIS TECHNOLOGY vă poate furniza aceste echipamente.

O stație de sortare deșeuri are de regula următoarea structură:

a. Zone de descărcare a deșeurilor provenite din colectarea selectivă
De regulă, în aceste stații pentru sortarea deșeurilor ar trebui să intre doar materiale reciclabile colectate selectiv. Însă au capacitatea de a sorta fracția uscată de cea umedă.

b. După descărcarea materialelor reciclabile, cu ajutorul benzilor transportoare, deșeurile trec printr-o serie de utilaje precum:
— Un tocător sau după caz un afânător ( așa numitul desfăcător de saci).
— Un ciur rotativ ( ciur TROMMEL).
— Un utilaj care se cheamă bandă de sortare cu discuri sau cu hexagoane. Este cu mult mai eficientă decât ciurul rotativ.
— O bandă vibratoare.
— Un separator balistic.
— Un separator optic.
— Un separator electrostatic.
— Un separator magnetic.

În final, fracția umedă este evacuată în echipamente tip prescontainer și este transferată către deponeul ecologic.

RECONDIS vă oferă:
— Stații de sortare a deșeurilor, simple, manuale, cu sortarea bazată pe muncitori sau stații complet automate.
— Stații de sortare deșeuri cu evacuare automată a buncărelor direct pe banda de alimentare a preselor (link intern) de balotat automate.
— Cabine climatizate pentru sortarea deșeurilor.

— Stație de sortare deșeuri cu 20 posturi.
— Stație de sortare deșeuri cu 16 posturi.
— Stație de sortare deșeuri cu 12 posturi.
— Stație de sortare deșeuri cu 8 posturi.
— Stație de sortare deșeuri cu 4 posturi.

4. Stații de transfer deșeuri:
STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI RECONDIS, CU BIG LIFTING HOPPER:
Acesta este un sistem inteligent de transfer al deșeurilor, care vă poate ajuta să obțineți o importantă reducere a volumului și o creștere de câteva ori a volumelor zilnice transferate, în funcție de tipul de deșeuri și de schimbarea schemelor logistice.

BIG LIFTING HOPPER RECONDIS:
— Are suficient spațiu pentru a stoca întreaga cantitate de deșeuri din orice container sau autoutilitară pentru colectarea deșeurilor;
— Permite utilizatorului să lucreze automat;
— Nu se blochează niciodată;
— Poate avea o capacitate netă de până la 200 m³ /oră.

STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI CU INSTALARE UȘOARĂ:
Stația inteligentă pentru transferul deșeurilor RECONDIS Big Lifting Hopper®, are o instalare ușoară și rapidă. Poate fi statică sau amplasată pe un sistem de schimbare automată a containerelor.

— Staţie de transfer deşeuri 204 m³/oră.
— Staţie de transfer deşeuri 163 m³/oră.
— Staţie de transfer deşeuri 154 m³/oră.
— Stație transfer deșeuri 136 m³/oră.
— Staţie de transfer deşeuri 122 m³/oră.
— Staţie de transfer deşeuri 100 m³/oră.

5. Echipamente de închiriat:
Alege soluția flexibilă pentru managementul deșeurilor!

Cu ajutorul serviciilor noastre de închiriere, beneficiezi de o flexibilitate sporită și un plus de eficiență în activitatea ta.

Indiferent că ai nevoie de prese de balotat sau de prescontainer pentru materiale precum carton, folie, PET, deșeuri menajere, plastic, hârtie sau alte tipuri, soluțiile noastre îți stau la dispoziție.
Procesul de închiriere este unul deosebit de simplu. În prima faza verifică împreună cu un reprezentant RECONDIS disponibilitatea echipamentului dorit.

După semnarea documentelor şi plata unui avans, noi ne ocupăm de tot procesul. Aducem echipamentul, îl instalăm, instruim operatorul, facem probe şi lăsăm producția să continue.

Pe durata folosirii echipamentului, îţi asiguram asistenţa la operare în mod continuu, service la dispoziția ta şi rezilierea contractului atunci când alegi tu.

— Prescontainer CARPAŢI JUMBO 20 m³.
— Presă de balotat deșeuri HSM.
— Presă de balotat verticală VTJP-M30.
— Presă de balotat automata SUPER 75.
— Presă de balotat automata SUPER 50.
— Presa de balotat deșeuri STRAUTMANN EK 1109.
— Presa de balotat deșeuri STRAUTMANN PP 1207+.

Galerie video:

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J26/38/2012
CUI: 29549377
Adresă: Str. Cartier Venchi nr. 25F, Sighişoara, jud. MUREŞ, cod 545400
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide