Gratuit

SANCO GRUP SRL

Descriere companie:

SANCO GRUP S.R.L. importă şi distribuie sisteme de etichetat şi consumabile DYMO, sisteme de prindere şi fixare şi consumabile RAPID TOOLS şi scule de mână ENGINEER (fabricate în Japonia). Suntem o companie românească cu capital privat 100%, înființată în anul 2003, având că obiect iniţial de activitate distribuția de articole de papetărie şi birotică.

Pilonul principal al dezvoltării afacerii l-a constituit experiența echipei de început în domeniul vânzărilor, diversitatea şi calitatea produselor, precum şi livrarea în timp util a comenzilor. Experiența acumulata de la înființare până în prezent ne recomandă ca principal distribuitor în Romania al produselor DYMO, lider mondial pe piaţa aparatelor de etichetare.

Deținem informații de calitate despre piaţa de desfacere şi cunoaştem multe caracteristici comune ale clienților noștri. Folosim aceste informații pentru a ne înţelege cât mai bine partenerii, pentru a conștientiza nevoile lor specifice şi pentru a îmbunătăți modalitățile de comunicare cu aceştia. Partenerii noștri ne numesc „Specialiști în etichetare, prindere şi fixare!”

Etichete autocolante
Dacă eşti în căutarea etichetelor autocolante personalizate, tipărite digital sau în general a unor etichete autocolante, echipa noastră te va consilia pentru alegerea soluției optime. În urma cererii de oferte lansate către noi, ofertele de preț vor fi personalizate în funcţie de provocarea pe care o ai. Etichetele DYMO pot fi folosite ca etichete personalizate. Din acest motiv le mai putem spune şi etichete autocolante personalizate, din categoria etichetelor autoadezive.

Nu putem să îţi oferim servicii de grafică, dar putem recomanda soluţii de imprimare de etichete, asemănătoare cu litere volumetrice sau timbru sec. Eşti în criză de timp, dar vrei să le oferi celor dragi sau colaboratorilor tăi agende personalizate? Avem soluția!

Pachetul de etichete poate fi compus, în funcţie de alegerea ta, din etichete rotunde din hârtie predecupate sau din material autocolant PVC. Etichetele personalizate autocolante sunt printate de aparate speciale pe care le poţi avea şi tu. Nu mai eşti condiționat de imprimare digitală. Nu ai nevoie de tonere, cartușe sau riboane!

Etichete autoadezive
Etichetele sunt făcute dintr-un material asemănător cu banda adezivă. Compania DYMO a fost şi va fi un producător de etichete Premium. Periodic, lansează ediții limitate de stickere decorative, cum ar fi cele din perioada Paștelui sau Crăciunului. Cu ajutorul aparatelor de etichetat DYMO, poţi printa alb-negru etichete cu coduri de bare, obținând etichete personalizate autocolante. Majoritatea etichetelor DYMO sunt etichete în rolă, dar îţi putem oferi şi etichete în coală A4, formate prestabilite, care pot fi printate cu o imprimantă laser obișnuită.

Utilizând soluția de etichetare potrivită, poţi crea etichete pentru căni personalizate, suporturi pentru pahare, stick-uri de memorie USB, instrumente de scris şi birotică personale, mape de prezentare, calendare de perete, semne de carte, casetele luminoase, caserole pentru produse alimentare sau obiecte promoționale. Sunt disponibile soluții pentru crearea de etichete pentru plicuri personalizate sau cărți poștale.

Ai rămas fără cărți de vizită? Nimic mai simplu — printezi datele tale de contact pe o etichetă din carton sau hârtie! Etichetele pot fi aplicate pe materiale rigide plane sau curbate, netede sau rugoase. Daca vrei să printezi etichete pentru materiale textile, la noi găseşti soluția. Etichetele pentru haine pot fi lipite cu ajutorul fierului de călcat pe materiale textile.

Etichete industriale
Folosește un aparat industrial pentru imprimare de etichete şi poţi realiza etichete de tip înfășurat pentru fire şi cabluri, etichete pentru patch panel-uri, blocuri de conexiuni, blocuri terminale sau componente modulare, etichete de tip steag şi etichetele verticale sau etichete de lungime fixă, etichete cu coduri de bare. Au sisteme de afișaj generoase pe care poţi previzualiza eticheta înainte de printare. Unele dintre casete conțin etichete în rolă cu formate prestabilite.

 

PRODUSE:

ETICHETE:
Găseşti la SANCO GRUP etichete originale DYMO industriale sau pentru birou şi acasă. Etichetele originale DYMO pot fi achiziționate în funcţie de lățimea benzii (6, 9, 12 sau 19 mm) sau în funcţie de preţuri, începând de la 7 lei.

Căutările pot fi ușurate în funcţie de nevoi. Astfel, se sortează în funcţie de rating, discount, cele mai cumpărate sau în funcţie de preţ. Etichete originale DYMO de diferite materiale şi culori găseşti la SANCO GRUP. Acestea sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor.

Ai acum la dispoziție etichete de calitate de top, etichete DYMO. Fie că ai căutat etichete DYMO LabelWriter sau etichete pentru bijuterii, le găsești chiar aici.

Fie că ai nevoie de etichete din vinyl, etichete din plastic, etichete din PVC, etichete din nylon, etichete din poliester sau de tradiționalele etichete din hârtie, le găseşti pe toate la noi pentru că suntem specialiști în etichetare, prindere şi fixare.

— Etichete bijuterii AIMO
— Etichete școlare AIMO
— Etichete steag AIMO
—   Etichete steag AIMO model F
—   Etichete steag AIMO model T
— Etichete universale AIMO duble
— Etichete universale M110 / M200
— Etichete Embosabile OMEGA
— Etichete industriale embosabile
— Etichete LetraTag (LT)
— Etichete LabelWriter (LW)
— Etichete LabelWriter (LW) Durable
— Etichete LabelManager (D1)
— Etichete LabelManager (D1) Durable
— Etichete industriale vinyl
— Etichete industriale vinyl autolaminant
— Etichete industriale poliester
— Etichete industriale nylon flexibil
— Tuburi termocontractibile
— Etichete industriale XTL vinyl
— Etichete industriale XTL poliester modul continuu
— Etichete industriale XTL poliester formate prestabilite
— Etichete industriale XTL poliester formate prestabilite, în coală A4
— Etichete industriale XTL nylon flexibil
— Etichete industriale XTL tuburi termocontractibile
— Etichete industriale XTL vinyl autolaminat formate prestabilite
— Etichete industriale XTL avertizare
— Etichetare BROTHER
—   Etichetare BROTHER originale
—   Etichetare BROTHER compatibile
— Etichete industriale (ID1)
— Etichete industriale XTL

IMPRIMANTE:
Găseşti în această categorie o gamă largă de etichete versatile şi aparate de etichetat pentru orice nevoi de etichetare. Etichete DYMO din vinyl, poliester, nylon, etichete din plastic, etichete de hârtie, etichete embosabile, benzi embosabile din aluminiu, benzi etichetare oţel. Alege produsele de calitate de la SANCO GRUP. Aici găseşti sisteme de etichetare cu ajutorul cărora poţi să etichetezi cabluri la nivel de etichetare industrial. Marcarea cablurilor trebuie realizată de cele mai multe ori cu etichete rezistente care poate avea diferite forme. Fie că vorbim de fibră optica, de sisteme de supraveghere video, de fixare cabluri sau alte echipamente active, avem nevoie de benzi adezive rezistente la apă, diverse dimensiuni, forme şi mărimi.

La SANCO GRUP găsești gama completă de etichetare şi imprimante. Găseşti inclusiv tuburi termocontractante în funcţie de diametrul cablului. În funcţie de sistemul de prindere sau de ce suport etichete ai, aici găseşti soluții de etichetare.

Sistemul de marcare este diferit de cel al aparatelor de măsură. Există multe sisteme de marcare a cablurilor de fibră optică sau a anumitor patch-corduri în piaţă de la mici imprimante etichete cu care poți eticheta cabluri şi fire până la tuburi termocontractabile, aşa cum am scris mai sus.

— Imprimante AYMO
— Imprimante personale
— Imprimante embosare benzi plastic
— Imprimante profesionale
— Imprimante profesionale, conectare la PC
— Imprimante termice BROTHER
—   Imprimante termice BROTHER QL
—   Imprimante color BROTHER
— Imprimante termice (LabelWriter)
— Imprimante industriale
— Imprimante industriale, conectare la PC
— Imprimante industriale, embosare benzi metalice
— Accesorii Imprimante DYMO
—   Adaptoare DYMO
—   Acumulatori DYMO
—   Cuttere DYMO

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2323/2003
CUI: 15215318
Adresă: Str. Sergent Marin Bonea nr. 23, Bucureşti, sector 3, cod 032078
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide