Gratuit

SEMNE 94 SRL

Descriere companie:

EDITURA SEMNE

A fost fondată în anul 1994. În cei doisprezece ani de activitate, a publicat sute de titluri din cele mai variate domenii tematice: literatură tehnico-ştiinţifică, drept, chimie, medicină, istoria României, etnografie şi folclor, artă, beletristică, poezie, proză, memorialistică, dicţionare diverse, carte şcolară şi multe altele. De asemenea, a oferit şi oferă celor interesaţi culegere şi tehnoredactare computerizată, scanare şi prelucrare imagini alb-negru şi color, precum şi tipărirea de mate riale publicitare (pos tere, pliante, reviste, ziare etc.). Aşa cum au remarcat şi criticii de specialitate, o preocupare impor tantă a editurii este, pe lângă reeditarea marilor clasici, promovarea lite raturii române contem porane, atât autori consacraţi, cât şi debutanţi.

EDITURA ARTEMIS

A fost înfiintata în anul 1991. Principa lele domenii tematice abordate sunt: istoria universala, istoria culturii si civilizatiei, reli gie, arta plastica, medicina. Un loc important îl ocupa, de asemenea, dictionarele.Înca de la început, intentia editorilor a fost de a oferi lucrari de buna calitate, traduceri fidele ale unor opere de va loare din patri moniul cultural universal, care se adreseaza unui public larg si îsi ga sesc locul în orice biblioteca. Totodata, o preocupare perma nenta a Editurii Artemis este aceea de a stabili preturi de vânzare cât mai scazute, facând astfel accesibile cartile sale tuturor cititorilor. În cei peste cincisprezece ani de existenta, editura si-a capatat un binemeritat renume, fiind prezenta la editiile Târgurilor internationale de carte organizate la Bucuresti, precum si la Târgul de carte Gaudeamus din fiecare an. Editura îsi propune ca în viitor sa-si îmbogateasca aria tematica, încercând sa raspunda preferintelor cititorilor sai.

TIPOGRAFIA SEMNE

Tipografia SEMNE este o companie privata cu capital 100% romanesc, dotata cu tot ceea ce este necesar pentru a realiza, la preturi fara concurenta, orice proiect in domeniul tipografic: carti (inclusiv manuale scolare), brosuri, reviste, cataloage, calendare, afise, mape de prezentare, pliante, fluturasi, carti de vizita, antete, inserturi si foi volante.
Ofera servicii suplimentare de culegere, tehnoredactare computerizata, scanare, procesare imagini, grafica si machetare, separare de culoare, filme tipografice.
Preponderenta, productia de carte (brosata si legata) se ridica la peste 1000 de titluri pe an, in peste 2.000.000 de exemplare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7138/1994
CUI: 5538397
Adresă: STR. MANASTIREA HOREZU 16 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide