Gratuit

SILVANIAPRINT SRL

Descriere companie:

DESPRE NOI:

Înfiinţată în anul 1999, S.C. SILVANIAPRINT S.R.L. a reușit să evolueze de la o mică afacere de familie la o companie de talie națională, acoperind o gamă extrem de variată de produse şi servicii tipografice.

Societatea are sediul principal la Jibou, iar punctul de lucru în Zalău, unde dispunem de un spaţiu generos de producție şi depozitare a materiei prime.

Calitatea produselor noastre este susținută de tehnologia de ultimă generație deținută de societate, de softul personalizat folosit pe întregul parcurs tehnologic, de la comandă până la distribuţie, precum şi de personalul de specialitate de care dispunem.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri şi pentru a răspunde dinamicii pieței, societatea noastră dispune de o rețea de centre de preluare a comenzilor şi agenți de vânzări cu acoperire în întreaga ţară. Toate acestea ne permit să dezvoltăm şi să menţinem cu clienții noștri parteneriate reciproc avantajoase, în care accentul este pus pe profesionalism, promptitudine şi cele mai înalte standarde calitative.

Misiunea noastră este de a veni în întâmpinarea clienților cu o atitudine deschisă şi cu soluții viabile, în care calităţii deosebite să îi corespundă cele mai atractive preţuri. Gama largă de produse şi servicii tipografice pe care o punem la dispoziţia clienților este în continuă adaptare la cerințele tot mai exigente ale pieței. Pe lângă formularele tipizate personalizate (facturi, chitanțe, avize de însoțire a mărfii, fișe de magazie, diverse registre etc.), punem la dispoziţia clienților posibilitatea de a comanda produse tipografice color de înaltă calitate (reviste, broșuri, flyere, cărţi, calendare, cărţi de vizită, mape de prezentare).

În aceşti ani de experienţă, realizările noastre au atras un număr mare de clienți, alături de care am evoluat şi ne-am dezvoltat afacerea, astfel încât astăzi putem răspunde celor mai exigente cerințe calitative.

Pentru succesul afacerii dumneavoastră, alegeți Tipografia S.C. SILVANIAPRINT S.R.L.!

 

PRODUSE:

Formulare personalizate:
Putem realiza formulare personalizate – facturi, avize, chitanțe, CMR-uri, monetare, formulare interne etc., în format A4, A5 sau A6, pe hârtie autocopiativă în 2, 3, 4, 5, 6 exemplare sau hârtie offset şi finisate modul continuu (seturi) sau carnete capsate cu perfor pentru o rupere mai ușoară.

Cu un design şi tipar de calitate până la 4-5 culori, formularele se pot personaliza cu datele societății în antet, siglă pe fundal, ștampilă, declarații de conformitate pe verso, chitanță atașată la factură, înseriere şi numerotare, precum şi alte informaţii pe care doriți să le inserați.

La cerere, realizăm tipizate cu regim intern adaptate cerinţelor şi necesităţilor companiei dumneavoastră.
Onorăm comenzi de formulare personalizate din toata ţara, livrându-le prin curier direct la sediul beneficiarului.

Formulare nepersonalizate:
Avem o gamă variată de produse nepersonalizate: facturi, avize de însoțire a mărfii, chitanțe, monetare, fișe de magazie, formulare financiar-contabile, formulare medicale, note de recepţie, registre de casă, dispoziţii de plată, foi de parcurs, ordine de deplasare, CMR-uri, note de plată numerar / virament ospătar, adeverințe medicale, registre consultații, fișe consultații adulți şi copii etc.

Acestea se pot realiza în format A4, A5 sau A6, pe hârtie autocopiativă în 2, 3, 4, 5, 6 exemplare sau hârtie offset şi finisate, foi volante, blocuri sau carnete capsate cu perfor pentru o rupere mai ușoară.
Onorăm comenzi de formulare nepersonalizate din toată ţara, livrându-le prin curier direct la sediul beneficiarului.

Coli cu antet:
Colile cu antet reprezintă o carte de vizită „altfel” a companiei dvs.
Se poate alege hârtie mată sau lucioasă, cu gramajul între 80 g/mp şi 140 g/mp şi poate fi tipărită în format A4.

Tipărirea colilor se face în tipografia noastră după macheta primită de la client sau, contra cost, cu realizarea noastră grafică.

Fluturași, pliante, afișe:
Acestea reprezintă o modalitate de promovare utilă şi apreciată, cu un nivel scăzut al costurilor şi un impact mare asupra potențialilor clienți.

Bine realizate, acestea pot promova cu maximă eficiență compania, un eveniment sau un produs al companiei, în aşa fel încât să se creeze intenţia de cumpărare.

Se poate alege hârtie mată sau lucioasă, cu gramajul între 100 g/mp şi 300 g/mp, înfoliere (plastifiere) mată sau lucioasă, biguire şi tipar faţă sau faţă/verso.

În funcţie de tiraj şi complexitate, se poate opta pentru tiparul digital sau tiparul offset.

Reviste, broșuri, cataloage:
Sunt produse tipografice complexe, unele dintre cele mai utilizate, ale căror scop principal este promovarea serviciilor sau produselor unei companii.

Ele trebuie să atragă atenţia prin grafică, prin calitatea tiparului şi prin finisare. Oferim o gamă largă de materiale şi finisaje, atât standard, cât şi exclusive.

Se poate alege hârtie mată sau lucioasă, cu gramajul între 90 g/mp şi 250 g/mp pentru interior, copertă carton 300-350 g/mp sau carton special cu înfoliere (plastifiere) mată sau lucioasă, biguire şi tipar faţă sau faţă/verso, alb/negru sau color, finisare prin broșare, spiralare, capsare sau coasere.

În funcţie de tiraj şi complexitate, se poate opta pentru tiparul digital sau tiparul offset.

Mape de prezentare:
Mapele de prezentare, fie că sunt folosite pentru stocarea documentelor sau utilizate în scop publicitar, reprezintă imaginea companiei atât prin aspect, cât şi prin calitatea şi utilitatea lor.

Reprezintă un util instrument de marketing, oferind un mod elegant de susţinere a imaginii companiei.

Realizăm mape de prezentare pe carton de diferite grosimi şi texturi, putându-se alege dintr-o largă varietate de finisări, cu simplu sau dublu big, plastifiere lucioasă sau mată, lăcuire selectivă UV, tipar alb/negru sau color, o faţă sau faţă/verso.

Orice mapă de prezentare are în interior un buzunar lipit sau stanțat din format, cu fante pentru cărţi de vizită. Forma buzunarului este standard.

În funcţie de tiraj şi complexitate, se poate opta pentru tiparul digital sau tiparul offset.

Cărţi:
Cartea, colecția de hârtii, pergamente sau alte materiale asemănătoare vin de obicei legate sau broșate într-un volum.

Oferim servicii şi soluții de tipărire complexe şi complete, în orice tiraj. Tiparul digital sau offset este realizat pe hârtie de calitate cu gramaje cuprinse între 70 g/mp şi 120 g/mp pentru interior şi între 200 g/mp şi 350 g/mp pentru copertă, cu posibilitate opțională de lăcuire selectivă UV, plastifiere mată, lucioasă sau soft-touch.

Aceste servicii le punem la dispoziţia tuturor celor ce doresc să publice cărţi, indiferent dacă este vorba despre persoane fizice, edituri sau companii.

Cărţi de vizită, etichete:
Cartea de vizită reflectă imaginea dumneavoastră ca persoană sau a companiei dumneavoastră; de aceea ea trebuie să aibă un aspect impecabil. Designul trebuie să fie simplu, în concordanță cu imaginea celui pe care îl prezintă şi să conţină informaţii precise.

Se tipăresc pe carton mat sau lucios de minim 300 g/mp şi opțional se pot plastifia.

Tipărim etichete pe hârtie simplă sau autoadezivă, carton de diferite gramaje, tipar digital sau offset, finisate prin lăcuire sau plastifiere şi sub diferite forme prin tăiere sau ştanțare, cea mai accesibilă formă fiind cea pătrată sau dreptunghiulară.

Notes-uri, agende, calendare:
Fie că vorbim despre agende, notes-uri sau calendare, în egală măsură ele reprezintă o modalitate practică şi eficientă de promovare a companiei, produselor sau serviciilor companiei.

Agendele şi calendarele pot fi utilizate în scopuri promoționale sau de fidelizare între companii partenere, în relaţie cu clienții şi furnizorii companiei, iar notes-urile se folosesc mai mult în comunicarea internă; însă, având în vedere utilitatea lor, ele pot face parte şi din programele promo şi de fidelizare a companiei.

În funcţie de cerințele clienților, aceste materiale se pot realiza în formate diverse, pe hârtie şi carton standard sau cartoane speciale, tipar alb/negru sau policromie, copertă cu posibilități opționale de finisare prin lăcuire, plastifiere, serigrafiere şi legarea prin broșare sau spiralare pentru agende sau notes-uri şi spiralare pentru calendare.

Calendarele se împart în două mari categorii: de birou sau de perete. În funcţie de cantitate şi complexitate, se poate opta pentru tiparul digital sau tiparul offset, pe format A3 sau mai mare pentru cele de perete sau formate mai mici pentru cele de birou.

Role case de marcat.

 

SERVICII:

Tipar offset plan:
Tiparul offset utilizează sistemul CMYK, prelucrarea celor patru culori de bază necesare procesării imaginii în tipar făcându-se pe baza principiului rasterizării; este una dintre cele mai răspândite tehnici de imprimare şi constă în transferul cernelii tipografice de pe placa tipografică pe hârtia de tipar.

Tiparul offset plan este cel mai des întâlnit ca tehnică şi tehnologie; pe mașinile plane se realizează tiraje mici şi medii la standarde de calitate excepționale.

Utilajele noastre marca HEIDELBERG SM 52 — 4 grupuri de culoare, format 50 x 35 cm şi HEIDELBERG PM 52 — 2 grupuri de culoare, format 50 x 35 cm — au capacitate de producție ce permite realizarea comenzilor într-un timp redus de execuție, dar care ne ajută să realizăm lucrări de calitate.

Suporturile pe care se poate realiza sunt foarte variate, de la hârtie offset, dublu-cretată, autocolant, hârtii şi cartoane speciale, într-o mare varietate de culori şi texturi.

Pentru a oferi un aspect plăcut materialelor tipărite, se recomandă lăcuirea cu lacuri de protecție. Acestea pot fi:
— Lac UV — poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea selectivă se face serigrafic, motiv pentru care se vor evita liniile mai subțiri de 1 mm.
— Lac offset mat — lucrările tipărite capătă un aspect mat şi sunt rezistente la zgâriere.
— Lac offset lucios — conferă luciu şi protecție tipăriturilor şi devin mai rezistente la zgâriere.

Tipar offset rotativ:
Tiparul pe rotativă se pretează pentru tiraje mari şi foarte mari.

Utilajele noastre sunt mașini de tipar offset marca: Rotativă DIDDE GLASSER — 5 grupuri culoare; Rotativă V38 EDELMANN — 4 grupuri de culoare; Rotativă V38 EDELMANN — 2 grupuri de culoare, au capacitate de producție ce permite realizarea comenzilor într-un timp redus de execuție.

Rotativa care include 5 sau 4 grupuri de culoare se pretează excelent pentru tipărirea în tiraje mari, alb-negru sau policromie, având posibilitatea să tipărească pe hârtie în rolă de până la 80 de grame/mp autocopiativă sau offset.

Tipar digital:
Principiul de funcționare a mașinilor de tipar digital constă în reproducerea unor informaţii digitale direct pe un mediu de tipărire, fără a necesita realizarea unor matrițe.

Echipamentele noastre de tipar digital cu tehnologie laser: KONICA MINOLTA BIZZHUB 6500, KONICA MINOLTA BIZZHUB 6501 şi RICOH 7500 au viteză mare de execuție; tipărirea lucrării poate începe în câteva minute de la primirea fișierelor, se poate tipări cu date variabile preluate dintr-o bază de date, comanda minimă poate fi de o singură bucată, tipărirea se poate comanda şi executa on-line, iar costul este foarte avantajos.

Această metodă este însă rentabilă doar pentru tipărirea de tiraje de până la 450-500 de exemplare; pentru tipărirea de tiraje mai mari, de peste 500 de exemplare, fiind mai avantajos tiparul offset.

Înseriere digitală:
Procesul de înseriere este utilizat în special pentru formulare tipizate şi se referă la numerotarea succesivă cu posibilitatea de repetare a numărului pe mai multe exemplare sau în locuri diferite pe coala de hârtie.

Plastifiere:
Se referă la operațiunea de acoperire pe o faţă sau pe ambele fețe cu un strat de folie de plastic.
Recomandabil pe suporturi cu gramaje mai mari de 150 g/mp.

Se poate realiza cu folie mată, lucioasă sau soft-touch, pe majoritatea produselor tipărite: mape, pliante, cataloage, coperți de carte, etichete, cărţi de vizită, afișe, felicitări etc.

Ştanțare:
Se referă la operațiunea de decupare din coala de hârtie a unui produs cu un contur oarecare, în vederea realizării de etichete, hanger-e, pungi, pliante, plicuri etc.

Computer-to-plate (CTP):
Sunt servicii de execuție a matrițelor tipografice, tehnologie modernă folosită în procesul de tipărire în cadrul căruia o imagine creată într-o aplicație DTP (Desktop Publishing) este expusă direct pe o placă tipografică, cu ajutorul laserului.

CTP-ul prezintă mai multe avantaje în comparație cu metoda convențională de expunere a plăcilor.
În CTP, întregul proces de transfer al imaginii de pe film pe placa de tipar este eliminat din procesul de tipar, crescând astfel claritatea imaginii şi a detaliilor.

DTP / Pre-press:
Desktop Publishing, cunoscut pe scurt ca DTP, reprezintă procesarea textului şi imaginilor unui fișier, cu ajutorul unui computer, având ca scop tipărirea acestuia.

Aceste documente sunt: cărţi de vizită, invitații, felicitări, postere, fluturași promoționali, prospecte, pliante, calendare, manuale, cărţi, reviste şi ziare.

Pre-press este un termen specific industriei de tipărire şi reprezintă două activități care au loc până la momentul efectiv al printului.

De îndată ce macheta a fost realizată, aceasta este supusă primului pas din Pre-press care presupune verificarea:
— Dimensiunilor exacte ale machetei;
— Rezoluției imaginilor din machetă;
— Utilizării corecte a fonturilor;
— Utilizării corecte a codurilor de culoare, fie că se foloseşte RGB, CMYK sau Pantone;
— Existenței marginilor / semnelor de tăiere (a „bleed”-urilor).

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J31/215/1999
CUI: 12346726
Adresă: Str. Viitorului nr. 7, Jibou, jud. SĂLAJ, cod 450124
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide