Gratuit

SOFT SYSTEMS SRL

Descriere companie:

SOFT SYSTEMS este o companie cu capital integral romanesc, creata cu scopul declarat de a oferi solutii integrate in informatica de gestiune.

Cu o experienta de peste 15 ani, SOFT SYSTEMS a implementat solutii moderne de gestiune financiar-contabila la societati din diverse domenii de activitate, de la mici intreprinzatori pana la societati cu sute de angajati.

Numarul de licente vandute pana in prezent se situeaza in jurul cifrei de 3500.

Din numarul total de utilizatori ai ultimelor versiuni, 1500 sunt localizati in Bucuresti.

Atat implementarea, cat si mentenanta pentru sistemele comercializate sunt asigurate de o echipa de profesionisti, cu competente in domeniul financiar-contabil si IT.

De asemenea firma noastra a realizat numeroase proiectari si implementari de sisteme informationale complete incluzand echipamentul hardware, software si configurarile aferente.

Puteti beneficia de intreaga experienta a echipei SOFT SYSTEMS in implementarea solutiilor financiar contabile. Putem sa alegem impreuna solutia potrivita pentru gestionarea afacerii tale. Garantam ca solutia aleasa va fi implementata si personalizata in conformitate cu cele mai exigente cerinte.

PRODUSE

Strategia SOFT SYSTEMS este de a oferi fiecarui client solutia potrivita gestionarii afacerii proprii. In acest sens va putem oferi produse si solutii care sa acopere necesitatile unor afaceri mici si foarte mici, precum si produse de tip ERP / CRM / BA / PM destinate gestionarii afacerilor complexe.

Solutia pentru medium business
PlatphormaSQL o aplicatie economica integrata, realizata in tehnologia client-server, folosind serverul de date PostgreSQL.
Programul poate gestiona sute de milioane de inregistrari, si ofera mecanisme puternice care garanteaza integritatea datelor.

Sistemul respecta Principiul introducerii unice a datelor si ofera o flexibilitate deosebita in simularea situatiilor speciale.
De asemenea, programul este inzestrat cu mecanisme puternice de selectie si sortare, si dispune de un generator performant de situatii.

Enterprise Resource Planning
ImmERP este un sistem informatic ce ofera instrumente de lucru performante in vederea gestionarii resurselor unei afaceri complexe.

Aceste afaceri presupun manipularea in conditii de integritate si securitate a unor volume mari de date.

Firmele carora le este adresat acest sistem opereaza cu mai multe gestiuni, cu nomenclatoare mari de articole si parteneri, cu o diversitate de politici de pret, cu o distributie geografica a vanzarilor si cu o gramada de probleme legate de gestionarea masinilor, agentilor, obiectelor de inventar de valoare etc...

Sistemul trebuie sa permita introducerea actelor in timp real precum si accesul imediat la informatii legate de stoc, de situatia partenerilor, de preturi si de alte informatii legate de buna desfasurarea a activitatii zilnice.

Gestiune personal salarizare
BANI este destinat gestiunii personalului si calculului salariilor. Programul permite actualizarea grilelor de impozitare si pentru deduceri personale, a cotelor specifice de impunere (atat pentru obligatiile angajatului cat si pentru cele ale angajatorului). Calculul salariilor se poate face distinct pentru contracte cu durata nedeterminata, precum si a celor cu timpi partiali. In cazul salariatilor cu contracte calculul se poate face in acord sau orar sau pe zile, in funtie de pontaj sau in sistem tarifar.

Vanzare in sistem POS
Pentru a veni in sprijinul magazinelor cu un rulaj de marfuri in continua crestere, SOFT AGENCY a lansat CODEBAR POS (Point Of Sale - Puncte de vanzare). Se integreaza perfect cu sistemul de gestiune financiar contabila PLATPHORMA si ofera o siguranta a datelor cu mult mai ridicata decat in cazul utilizarii caselor electronice de marcat utilizate in sistem stand-alone.

Securitatea si protectia datelor
Kaspersky Lab este un lider recunoscut in dezvoltarea protectiei impotriva virusilor, programelor de tip spyware si adware, a mesajelor de tip spam si a atacurilor de retea. Dupa mai bine de 15 ani de lupta impotriva virusilor si a altor amenintari informatice, Kaspersky Lab a acumulat cunostintele si experienta necesare pentru a previziona tendintele dezvoltarii programelor periculoase. Este intotdeauna cu un pas inaintea competitorilor lui in ceea ce priveste furnizarea catre clienti a celei mai bune protectii posibile.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/682/1999
CUI: 11428194
Adresă: STR. DR.MAXIMILIAN POPPER 37 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide