Gratuit

TERRANITA TRADING SRL

Descriere companie:

Sunteti in cautarea unei companii care va poate oferi o gama larga de articole si cadouri promotionale? Doriti sa achizitionati obiecte promotionale cu numele firmei dvs. sau cu un anume logo pe un produs ?

Daca raspunsul dumneavoastra este afirmativ, atunci cautarea se opreste. Aici, la Terranita SRL avem numeroase cataloge de articole promotionale care pot avea numele firmei sau logo-ul pus pe ele pentru un plus de valoare in marketing-ul firmei dumneavoastra.

Terranita si-a inceput activitatea in domeniul publicitar inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate importul si comercializarea produselor promotionale de cea mai buna calitate.

Prin experienta noastra in indeplinirea nevoilor si cerintelor clientilor nostri, am devenit rapid lider in furnizarea de materiale promotionale datorita preturilor si calitatii serviciilor oferite.

Gama de materiale promotionale pe care le oferim include articole de toate dimensiunile, cum ar fi: pixuri, brichete, brelocuri, serviete / genti, textile (tricouri, sepci, geci, articole de plaja, umbrele etc.), dispozitive promotionale (ex. flash-uri USB), cani imprimate si diverse accesorii promotionale, toate putand fi personalizate prin diferite procedee, cum ar fi: serigrafie, tampografie, gravura mecanica si laser, cutter plotter, broderie etc.

Toate articole promotionale sunt importate de la furnizori recunoscuti la nivel mondial si sunt confectionate la standarde inalte de calitate.

Pentru noi, cea mai mare realizare sunt clientii multumiti. Dorim sa multumim clientilor nostri fideli, alaturi de care am parcurs cei 17 ani de activitate in domeniu.

Totodata, credem ca extinderea permanenta a bazei noastre de clienti depinde de capabilitatea noastra de a furniza o varietate larga de produse inovatoare. Acest principiu a stat la baza fondarii si dezvoltarii firmei noastre si ramane in continuare motivatia noastra pentru viitor.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/25884/1994
CUI: 6717463
Adresă: STR. OLTETULUI 30 BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide