Gratuit

TESA TAPE SRL

Descriere companie:

Tesa este unul dintre principalii producători mondiali de benzi adezive şi soluţii de sisteme autoadezive (peste 7.000 de produse) pentru industrie, meseriaşi profesionişti şi consumatori finali. Din 2001, tesa SE (4.917 de angajaţi) a fost o filială proprie integrală a Beiersdorf AG (ale cărei alte mărci includ NIVEA, Eucerin şi la prairie).

Aplicaţiile pentru diverse sectoare industriale – cum ar fi industria auto, sectorul dispozitivelor electronice (de ex., smartphone-uri, tablete), imprimerii şi fabrici producătoare de hârtie, materiale de construcţie, şi concepţiile privind securitatea pentru protejarea eficientă a mărcii şi produselor – sunt cele care justifică aproximativ 76% din vânzările grupului tesa (2018: 1,342.8 milioane). De asemenea, tesa lucrează în parteneriat cu industria farmaceutică pentru dezvoltarea plasturilor cu conţinut medicamentos. tesa îşi obţine 24% din vânzări din segmentul adresat consumatorilor şi meseriaşilor, unde 300 de produse pentru consumatorii finali fac ca munca acasă şi la birou să fie mai uşoară.

Industrie

Soluțiile adezive pentru toate tipurile de industrii care optimizează procesele de producție și îmbunătățesc produsele, simultan cu asigurarea suportului tehnic pentru clienți.

  • Segmentul auto
  • Electronice
  • Hârtie şi tipar

Consumator

Produse adezive inovative pentru montare, renovare și decorare, dar și multe alte soluții adezive care uşurează viaţa de zi cu zi acasă și la birou!

  • Montare şi agăţare
  • Renovare
  • Soluții adezive pentru accesorii de baie

Meșteri

Fie că este vorba despre construcţie, ambalare sau renovare – noi oferim benzi adezive de înaltă calitate pentru cerințele meșterilor profesionişti.

  • Mascare
  • Fixare
  • Protecţia clădirii
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/4550/2004
CUI: 17041560
Adresă: STR. OBSERVATORULUI 113 CLUJ
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
STR. OBSERVATORULUI 113 CLUJ

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide