Gratuit

TIPO 44 SRL

Descriere companie:

Preocuparea noastra permanenta este de a intelege nevoile clientilor si de a le oferi cele mai bune solutii publicitare la un raport pret – calitate optim.
In decursul celor peste 20 de ani de existenta, ne-am dezvoltat de la o agentie de creatie publicitara la o societate de creatie si productie publicitara.

Urmarind in permanenta tendintele pietei de profil investitiile noastre s-au orientat catre dezvoltarea propriilor departamente de productie, astfel incat sa putem oferi clientilor produse si servicii la cel mai inalt standard de calitate.

In prezent, principalul nostru atu este acela ca venim in sprijinul clientilor cu gama completa de servicii si produse publicitare, realizate integrat si integral “in house”.

TIPOGRAFIE

Linia completa de productie a tipografiei noastre ne da posibilitatea sa oferim clientilor o gama larga de materiale tiparite, incepand de la tiparul monocrom pana la cel in policromie si culori speciale, realizat pe hartii si cartoane standard sau speciale.Posibilitatile de finisare sunt, de asemenea, extrem de diversificate: stantare, lacuire, lacuire UV, plastifiere mata si lucioasa, folio, inseriere, capsare, perforare .
Produse

 • materiale de prezentare tiparite in policromie sau culori speciale, lacuite sau plastifiate;
 • brosuri de prezentare, cataloage, postere, pliante, fluturasi, mape, etc.
 • consumabile de prezentare: foi cu antet, carti de vizita, notesuri, plicuri.
 • consumabile specifice: formulare diverse, formulare autocopiative, etichete.
 • papetarie de lux: foi cu antet, carti de vizita, plicuri, notesuri cu aplicatii de timbru sec sau folio
 • alte materiale tiparite: felicitari, diplome, invitatii, pungi de cadouri, etichete, ambalaje diverse.

AMENAJARI

Experienta indelungata, cunostiintele de specialitate si capacitatile proprii de productie ne permit sa satisfacem cerintele clientilor in privinta conceptului, design-ului si productiei, oferind in acelasi timp un raport calitate-pret extrem de atractiv.Fie ca este vorba de un stand expozitional, show-room, mobilier si decorare de magazin, TIPO 44 este partenerul ideal.
Astfel, am implementat conceptul de amenajari “la cheie”, care consta in:

Concept si proiectare

 • asistenta de specialitate pe intreaga durata a proiectului
 • analiza detaliata a cerintelor clientului
 • dezvoltarea unui concept specific
 • creatie pentru prezentarea produsului
 • propuneri grafice si cromatice
 • prezentari 3D

Constructie si amenajare:

 • constructie de standuri expozitionale, mobilier si amenajare de magazine, personalizata in functie de produsele expuse si domeniul de activitate al clientului
 • sisteme de iluminare si reclama eficiente,destinate sa individualizeze produsul
 • elemente de constructie versatile
 • echipamente de iluminare, sonorizare si video
 • printuri digitale pe o gama variata de suporturi si dimensiuni

Transport si montaj:

 • transportul
 • amenajare, montare si demontare cu echipe proprii

SEMNALIZARE

Folosind echipamente de ultima generatie, societatea noastra produce o gama diversificata de elemente de semnalizare interioara si exterioara.
Firme luminoase si casete luminoase de exterior realizate pe structuri metalice, din Dibond, plexiglas, si alte materiale care le confera rezistenta sporita la conditiile atmosferice, iar iluminarea se poate face cu instalatie neon sau led.Pentru a obtine un impact vizual optim, realizam decuparea computerizata a logo-urilor precum si aplicatii volumetrice.

Litere volumetrice de diferite forme si culori, care pot fi folosite atat pentru interior cat si in exterior, sunt realizate din plexiglass, komatex, aluminiu si iluminate cu instalatie tip led de diverse culori. Acestea pot fi aplicate pe structuri metalice adaptate caracteristicilor constructive ale amplasamentului, pe casete de dibond sau direct pe perete.

Elemente de semnalizare interioara si exterioara, realizate pe o gama foarte larga de materiale, cum ar fi: postere, bannere, meshuri, panouri publicitare, placute indicatoare, inscriptionari cu folii autocolante.

Produsele sunt realizate la cel mai inalt standard de calitate, avand rezistenta mare in timp si o calitate deosebita a imaginii si culorilor.

Pe scurt, aducem un plus de culoare imaginii la preturi convenabile.

CREATIE/FOTO

Crearea imaginii unui produs sau brand, dezvoltarea unui mesaj eficient si implementarea acestuia in limbaj grafic, constructiv , video sau audio reprezinta preocuparea permanenta a departamentului de creatie al agentiei noastre.
Intregul demers creativ se bazeaza pe comunicarea permanenta cu clientul pe analiza nevoilor sale specifice si nu in ultimul rand pe analiza nevoii de produs a potentialilor sai clienti.

Urmare a acestei analize, se dezvolta mesajul ce urmeaza a fi transmis. Mesajul este apoi transpus in limbaj vizual si implementat ulterior, prin materiale specifice, pe canale media adecvate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4480/1999
CUI: 11765084
Adresă: STR. PORUMBACU 13 BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide