Gratuit

TIPO ALE PRINT SRL

Descriere companie:

POVESTEA NOASTRĂ
S.C. TIPO ALE PRINT S.R.L. şi-a început activitatea în anul 2013 şi şi-a dezvoltat-o, colaborând atât cu companii din ţară, cât şi cu companii din străinătate, asigurând buna desfășurare a activităților de producție tipografică, dar şi a celor de aprovizionare, depozitare, livrare a mărfurilor, parc auto propriu care permite transportul mărfurilor la sediul clienților, ş.a.m.d.

Tipografia ALE PRINT devine furnizorul de soluții puternice de printing pentru companii ce apreciază relaţiile bazate pe valoarea încrederii. Suntem mândri să creăm valoare pentru clienți, angajați şi proprietari.

Ne străduim să fim deschişi şi onești, căutăm să fim etici în relaţiile de afaceri, iar ideea de fairplay este cea care ne ghidează în aceste relații, fiind în acelaşi timp şi motto-ul nostru. Valorile companiei noastre pun accent pe integritate, parteneriate reciproc avantajoase şi orientarea către satisfacţia clientului.

Tipografia noastră produce articole de papetărie şi birotică, acoperind întreaga paletă de tipizate şi formularistică necesare unei bune desfășurări a afacerii tale (facturi personalizate, chitanțe personalizate, avize de însoțire a mărfi personalizate, CMR personalizate — scrisori de transport, monetare, registre de casă, registre jurnal, registre inventar, bonuri de comandă personalizate, fișe de protecția muncii, fișe P.S.I., etc.).

Datorită posibilităților tehnice oferite de tiparul offset sau digital, putem realiza orice fel de tipar, pe orice fel de hârtie sau carton, în orice tiraj, clienții noștri având de asemenea posibilitatea de a-şi personaliza produsele. Plecând de la simplele cuburi de hârtie până la afișe publicitare complexe, toate produsele ce ies din tipografie sunt de o foarte bună calitate şi la un preţ competitiv.

 

CE PUTEM FACE?
Tiparul digital şi offset precum şi operațiunile de finisare reprezintă principalele noastre servicii. Includem de asemenea servicii de design grafic, personalizare promoționale prin serigrafie, tampografie, gravură laser şi gravură mecanică, printuri de mari dimensiuni pentru indoor şi outdoor etc.
Ocupă-te de ceea ce e important pentru tine, iar de restul ne ocupăm noi!

 

SERVICIILE NOASTRE:

TIPAR DIGITAL
Tiparul digital are un avantaj la tirajele mici şi lucrările cu multe variabile, pe când tirajul offset este învingător pe tirajele mari. Trecerea între cele două se face la un tiraj de 500 exemplare, 4+0, 4+1 sau 4+4 culori. Pe tiparul digital se pot tipări informaţii diferite pe fiecare pagină (date variabile). La tiraje mai mari, dezavantajul tiparului digital este în primul rând preţul constant, care e aproape acela şi ca la prima coală tipărită.

TIPAR OFFSET
Avantajele tiparului offset:
— Înalta calitate a imaginii.
— Costul unitar scade atunci când tirajul creşte.
— Calitate şi cost-eficiență în volum mare.
— Multe dintre maşinile moderne de tipar plan utilizează computerul din dotare, spre deosebire de fluxurile de lucru mai vechi care nu aveau aşa ceva.
— Posibilitatea de a tipări pe suprafețe mai mari decât A3.

DESIGN GRAFIC
Prin design grafic se propun, se analizează şi creează soluții vizuale pentru a comunica diferite mesaje. Un designer grafic găseşte cea mai eficientă soluție de a transmite un mesaj prin intermediul culorilor, ilustrațiilor, fotografiilor, animațiilor sau diferitelor tipuri de layout-uri. Primul pas în dezvoltarea unui nou design constă în analizarea factorilor cognitivi, culturali, fizici şi sociali precum şi în determinarea nevoilor clientului, mesajul pe care designul ar trebui să-l transmită clienților sau utilizatorilor.

SCANARE ŞI ARHIVARE DOCUMENTE
Oferim servicii profesioniste de scanare documente şi arhivare electronică. Serviciile de scanare documente şi arhivare electronică frecvente includ scanare şi arhivare în formate TIF şi PDF — „un dosar scanat = un fișier PDF”, scanare dosare, acte şi formulare, planșe, carduri, arhivare electronică pe DVD, memory stick etc.

Serviciul de scanare profesională documente presupune transformarea unei copii a documentului fizic în format electronic prin intermediul unor scanere profesionale, obținându-se astfel o imagine identică cu originalul. Toate documentele scanate sunt organizate în foldere, reconstituind arhiva originală sau vor fi aranjate în funcție de cerințele dvs.

Folosind serviciul nostru de scanare profesională de documente, eliminați toate costurile pe care le implică crearea unui departament aferent în cadrul companiei dvs.; astfel, vă lăsați angajații să se concentreze pe sarcinile zilnice.

Serviciile oferite de noi sunt:
— Preluarea documentelor de la locația clientului.
— Pregătirea documentelor pentru scanare.
— Scanarea documentelor.
— Pregătirea pentru arhivarea fizică.
— Arhivarea fizică şi livrarea la locația clientului.
— Stocarea electronică pe suport fizic (hard-disk extern)
Firma noastră asigură confidențialitate asupra documentelor scanate şi procesate pe baza contractului de prestări servicii, respectând toate prevederile legale în vigoare.

FINISARE ŞI LEGĂTORIE
Pe lângă operațiunile uzuale de finisare a lucrărilor tipografice (ștanțare, perforare, capsare, fălțuire, biguire, tăiere cu colțuri rotunjite, sistem închidere spiră metalică, timbru sec, folio) care fac ca materialele promoționale, cărțile, broșurile, calendarele etc. să arate profesional, executăm şi legătorie de carte / album / agendă, care include broșare cu termoclei, coperți flexibile — softcover şi rigide — hardcover.

Serviciile de finisare şi legătorie oferite:
— Tipar special.
— Tăiere la format.
— Plastifiere lucioasă, mată, Soft-Touch, Velvet, Peach-Touch sau Scratch-Resitant (anti-zgâriere).
— Laminare cu folii cu grosimi între 60 de microni şi 250 microni, lucioase sau mate.
— Timbru sec.
— Timbru sec şi folio auriu, argintiu sau alte culori metalice.
— Imprimare folio cu auriu, argintiu sau alte culori metalice.
— Ștanțare.
— Servicii legătorie clasică: realizarea de coperți rigide îmbrăcate în piele sintetică sau materiale tipărite şi fixarea blocului.
— Servicii legătorie rapidă: servicii arhivare, îndosariere cu spiră din plastic, îndosariere cu spiră din metal, îndosariere cu alonje, îndosariere cu termoclei.
— Microperforare.
— Fălțuire / pliere.
— Biguire / rițuire.
— Broșare cu termoclei.
— Aplicare colțare, ocheți, dispozitive clipboard şi biblioraft.
— Cașerare.
— Tăiere pe contur.
— Rotunjire colţuri.
— Perforare atât pentru diverse operațiuni de legătorie, cât şi specială.

Toate aceste operațiuni sunt realizate în cadrul companiei, iar gradul de mecanizare este foarte ridicat, lucruri ce ne permit să avem timpi de livrare foarte mici pentru materialele realizate la noi.
Executăm doar la comandă specială legitimații de serviciu, mape şi diplome oficiale şi festive, folosind hârtie simplă sau specială, imitații de piele, plus şi alte materiale.

 

CATEGORII DE PRODUSE:

ARHIVARE:
— Coperţi arhivare cu 2 nervuri.
— Cutii carton 150 x 100 x 50 mm.
— Cutii carton 190 x 150 x 140 mm.
— Cutii carton 200 x 150 x 90 mm.
— Cutii carton 300 x 150 x 90 mm.
— Cutii carton 320 x 250 x 120 mm.
— Cutii carton 330 x 240 x 160 mm.
— Cutii carton 400 x 300 x 150 mm.
— Cutii carton 400 x 300 x 200 mm.
— Cutii carton BTFT 200 x 200 x 100 mm.
— Cutii carton BTFT 200 x 200 x 150 mm.
— Cutii carton BTFT 250 x 200 x 150 mm.

PLICURI PERSONALIZATE:
— Plicuri B4 250 x 353 mm personalizate.
— Plicuri C4 229 x 324 mm personalizate.
— Plicuri C5 162 x 229 mm personalizate.
— Plicuri C6 114 x 164 mm personalizate.
— Plicuri DL 110 x 220 mm personalizate.

 

TIPAR OFFSET ŞI DIGITAL:

Afișe:
Afișul sau posterul este unul dintre cele mai comune şi utile instrumente de marketing.

— Poate fi utilizat în promovarea stradală sau interioară.
— Afișul poate fi expus în orice loc public, fiind astfel extrem de util în transmiterea cu uşurinţă a informației dorite — promovarea unui produs sau serviciu, oferte, promoții, evenimente, concursuri etc.
— Afișul poate avea dimensiuni variate, în funcţie de target-ul dorit — de la A4 la A0 sau alte dimensiuni nestandardizate.
— Suportul cel mai utilizat este carton dublu cretat, de diferite grosimi, carton cu aspect mat sau lucios.

Blocnotes-uri:
Un blocnotes este util atât pentru a promova afacerea dvs., cât şi ca material de suport în cadrul unor conferințe, cursuri sau ateliere.

— Coperta şi antetul filelor din interiorul blocnotes-ului sunt personalizabile, astfel că puteți folosi acest blocnotes în cadrul campaniilor de promovare.
— Dimensiunea poate fi A6, A5, A4, A3 sau orice altă dimensiune, iar coperta şi filele de la interior pot fi din diferite grosimi de hârtie sau carton dublu cretat.
— Tiparul copertei se realizează alb-negru sau în policromie — 4 culori, pe carton de 300 g./mp.
— Prinderea filelor se poate face cu spiră de diferite culori, prin capsare, prin broșare sau cu șină clemă.

Cărţi color/alb-negru:
Tipărim şi legăm cărţi pe utilaje automate, de ultimă generaţie.

— Pot fi cusute cu aţă şi broşate, cu coperţi tari (scoarţe) sau normale (flexibile), la cele mai înalte standarde.
— Tehnologia asigură calitatea reproducerii imaginilor, elimină erorile inerente legătoriei manuale, scade semnificativ costurile de producţie şi timpii de execuţie.

Broșuri:
Broșura este un instrument de marketing foarte util.

— Broșura oferă suficient spaţiu pentru a prezenta în detaliu toate produsele şi serviciile unei companii.
— Broșurile pot fi utilizate şi în cadrul campaniilor promoționale, ori pentru lansarea unui nou produs sau serviciu.
— Cel mai utilizat format pentru o broșură este dimensiunea A5. Broșura poate fi realizată atât în format portret, cât şi landscape.
— Elementele tehnice pot fi selectate în funcţie de necesitățile dvs.: grosimea filelor şi coperților (carton 130, 170 sau 250 g./mp) şi tipul de carton: mat sau lucios.
— Ce este de menţionat e că numărul de pagini trebuie să fie multiplu de 4 şi ne referim la copertă + interiorul broșurii.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, biguire (pliere), broșare, capsare, lăcuire, laminare, folio.

Calendare de buzunar:
Cel mai utilizat format pentru un calendar este cel de buzunar.

— Dimensiunea redusă — 85 x 65 mm, 100 x 70 mm sau orice altă dimensiune îl fac să încapă fără probleme în portofel. În plus, calendarul de buzunar este un instrument de promovare extrem de util — amplasați strategic logo-ul şi câteva informaţii despre business-ul dvs.
— Cartonul utilizat poate avea grosimea între 300 şi 350 g./mp, iar aspectul poate fi mat sau lucios.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, lăcuire, rotunjire colţuri, laminare mată sau lucioasă.

Calendare de birou:
Pentru o organizare eficientă a unui birou, un calendar de birou nu ar trebui să lipsească.
— Pentru că spațiul permite, îl puteți personaliza astfel încât fiecare pagină să cuprindă produse şi servicii sau informaţii utile despre compania dvs.
— Dimensiunea unui calendar de birou poate fi de 154 x 160 ori 250 x 160 mm, cu baza de 90 mm.
— Puteți alege tipul de hârtie — mată sau lucioasă şi culoarea spirei de prindere.
— Specificații: tipar policromie (4 culori).
— Baza de susţinere este realizată din carton special, iar filele de calendar sunt realizate din carton de 170 g./mp.

Calendare de perete:
Calendarul de perete cu 12 file este ideal atunci când aveți nevoie de promovare prin intermediul unui material util.
— Pentru că spațiul permite, îl puteți personaliza astfel încât fiecare pagină să cuprindă produse şi servicii sau informaţii utile despre compania dvs.
— Puteți alege cartonul dublu cretat, mat sau lucios, cu grosimi la alegere.
— Specificații: tipar policromie (4 culori).
— Coperta şi ultima pagină sunt realizate din carton de 350 g./mp, iar filele din interior pot fi din carton de 170 sau 250 g./mp.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, lăcuire, laminare mată sau lucioasă, spiră metalică în mai multe culori disponibile, agățătoare sau carton personalizabil.

Cărţi de vizită:
Cartea de vizită este un element esenţial de prezentare a business-ului dvs.

— Vă punem la dispoziție o selecție de cartoane speciale în diverse culori şi formate.
— Cărţile de vizită pot fi imprimate pe carton cu grosimi între 250, 280, 300 g./mp, în diverse culori şi formate.
— Cartoanele speciale pot avea suprafaţă sidefată, metalizată, striată, cu aspect vintage sau cu diverse texturi.
— Puteți alege dintr-o gamă variată de cartoane de diverse dimensiuni utilizând mostrele existente la sediul nostru.
— Tipărirea cărților de vizită se realizează pe imprimantă digitală, UV sau gravură laser, în funcţie de tipul cartonului.

Cărţi de vizită cu margini vopsite:
Cărţile de vizită cu margini vopsite sunt cu adevărat speciale şi constituie un element esenţial de prezentare a business-ului dvs.

— Vopsirea cantului se face doar la cărţile de vizită multistrat — cantul cărţii de vizită fiind vopsit astfel încât să fie în ton cu designul.
— Culoarea vopselei se obţine şi se aplică manual.

Cărţi de vizită din carton multistrat:
Cărţile de vizită din carton multistrat sunt ideale pentru cei care îşi doresc o carte de vizită rezistentă şi elegantă.

— Cărţile de vizită multistrat se realizează prin lipirea de straturi de carton succesive.
— Pentru un efect special, se pot combina cartoane de culori diferite sau se poate alege varianta clasică — se pot lipi cartoane similare — lipitura nu se vede în acest caz.
— Cartonul multistrat este ideal pentru cei care îşi doresc o carte de vizită dintr-un material de calitate superioară, dar fără a fi limitat de grosimea maximă ce se poate tipări.
— Tehnica de imprimare a cărților de vizită din carton multistrat poate varia de la print digital la print folio, în relief sau letterpress.
— Puteți alege dintr-o gamă variată de cartoane de diverse dimensiuni utilizând mostrele existente la sediul nostru.
— Finisaje prin laminare mată, lucioasă sau SoftTouch (oferă o senzație de catifea la atingere) sau colţuri rotunjite.

Cărţi de vizită folio:
Cărţile de vizită folio au un aspect elegant şi distinct, fiind ideale pentru promovarea business-ului dvs.

— Cărţile de vizită folio presupun aplicarea unei folii metalice (auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, negru etc.) pe elementele grafice de pe suprafața cartonului. Putem utiliza carton cu orice tip de textură.
— Pentru acest tip de personalizare, este necesară grafica vectorială pentru a putea fi creată matrița.
— În funcţie de textura cartonului, se va alege modul de aplicare a folio sau invers. În funcţie de modul dorit de dvs. legat de felul în care să arate produsul finit, vom alege tipul de textură a cartonului.
— Putem obţine trei tipuri diferite de personalizare: letterpress cu folio (grafică presată în carton), folio normal sau folio embosat (grafică ridicată în relief în carton).

Cataloage:
Un instrument extrem de util pentru a etala produsele şi serviciile dvs. este catalogul de prezentare.

— Catalogul de prezentare poate fi realizat în orice format: A3+, A3, A4, A5, A6 sau altă dimensiune.
— Materialele utilizate pentru finisaje fac diferenţa calităţii în momentul în care prezentați catalogul în faţa clienților.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, biguire (pliere), broșare, capsare, spiralare, lăcuire, laminare mat sau lucios.
— Preţul unui catalog de prezentare depinde de mai mulţi factori: numărul de pagini, numărul de culori şi tipul de carton sau hârtie pe care se face imprimarea.

Diplome:
Diplomele personalizate sunt extrem de utile pentru orice eveniment, curs sau atelier.

— Diplomele pot fi de două tipuri:
a) Simple, cu grafica dvs. şi cu spaţiu liber pentru completarea ulterioară a numelui persoanei respective.
b) Complet personalizate, imprimate deja cu numele fiecărei persoane.
— Suportul pentru diplome este carton format A4, cu o grosime de minim 250 g./mp.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, plastifiere, rotunjire colţuri.

Etichete autocolante

Flyere A4:
Flyere A4 — 297 x 210 mm, imprimate în policromie pe hârtie de bună calitate.

— Flyerul A4 este cea mai simplă metodă de promovare a produselor şi serviciilor.
— Acesta poate cuprinde o cantitate mai mare de informaţii; astfel, vă veți putea promova mai eficient către clienții dvs.
— Flyerele A4 pot fi imprimate pe carton cu grosimi între 90 şi 350 g./mp.
— Cartonul folosit pentru pliante A4 poate fi dublu cretat lucios sau cretat mat.
— Rezoluție printare: 1200 dpi.
— Finisaje disponibile: biguire, plastifiere, laminare, capsare, perforare.

Flyere A5
Flyerele A5 — 148 x 210 mm constituie un element de susţinere eficientă a promovării.

— Pentru a susţine cea mai nouă campanie de promovare, utilizați flyerele A5. Acestea vă oferă spațiul necesar pentru a informa eficient clienții.
— Flyerele A5 pot fi imprimate pe carton cu grosimi între 90 şi 350 g./mp.
— Cartonul folosit pentru flyerele A5 poate fi dublu cretat lucios sau cretat mat.
— Rezoluție printare: 1200 dpi.
— Finisaje disponibile: biguire, plastifiere, laminare, capsare, perforare, spiralare.

Flyere A6:
Flyerele A6 — 105 x 148 mm constituie un element de susţinere eficientă a promovării.

— Un flyer A6 poate fi utilizat pentru a transmite pe scurt informaţii referitoare la noua campanie de promovare, ofertă sau pur şi simplu pentru a prezenta business-ul dvs. Deoarece spațiul este limitat, acesta trebuie utilizat strategic, astfel încât să puteți oferi informaţiile cheie necesare potențialilor clienți.
— Flyerele A6 pot fi imprimate pe carton cu grosimi între 90 şi 350 g./mp.
— Cartonul folosit pentru flyere A6 poate fi dublu cretat lucios sau cretat mat.
— Rezoluție printare: 1200 dpi.
— Finisaje disponibile: biguire, plastifiere, laminare, capsare, perforare, spiralare.

Flyere DL:
Flyerele DL — 105 x 210 mm constituie un element de susţinere eficientă a promovării.

— Flyerul tip DL este cel mai utilizat şi mai eficient element de promovare către potențialii clienți.
— Foloseşte strategic spațiul, astfel încât să enumeraţi elementele cheie, elementele de brand (logo, culori etc.) şi câteva informaţii.
— Flyerele tip DL pot fi imprimate pe carton cu grosimi între 90 şi 350 g./mp.
— Cartonul folosit pentru flyere DL poate fi dublu cretat lucios sau cretat mat.
— Rezoluție printare: 1200 dpi.
— Finisaje disponibile: biguire, plastifiere, laminare, capsare, perforare.

Foi cu antet personalizate:
Promovarea eficientă este bazată pe materiale tiparite de calitate superioară, care să prezinte activitatea şi produsele către potenţiali clienţi sau colaboratori.

— Foile cu antet cu design personalizat oferă o vizibilitate sporită a brandului dvs. prin menţinerea unei linii de design consecvent, alături de celelalte materiale imprimate personalizate.
— Foile cu antet au dimensiunea A4 şi pot fi imprimate pe suport de hârtie cu grosimi între 80, 90 sau 100 g./mp.

Invitații personalizate:
Invitații personalizate pentru un eveniment corporate important, o aniversare a firmei sau pentru o sărbătoare anuală.

— Atunci când aveți nevoie de o invitație pentru un eveniment corporate important, o aniversare a firmei sau pentru o sărbătoare anuală, invitația personalizată va oferi o notă originală evenimentului dvs.
— Vom utiliza cartoane speciale pentru invitații în diverse culori, cu textură sau fără, cu grosimi între 250 şi 300 g./mp.
— Puteți alege varianta simplă, invitație personalizată imprimată faţă-verso sau invitație pliată în două, sub formă de felicitare.
— Rezoluție printare: 1200 dpi.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, biguire (pliere), plastifiere, lăcuire, rotunjire colţuri.

Mape cu buzunare:
Mapa de prezentare cu două buzunare va permite organizarea eficientă a materialelor promoționale.

— Mapa de prezentare are un rol esenţial în prezentarea şi menținerea unei imagini profesioniste a business-ului dvs.
— Mapele de prezentare sunt ideale pentru a expune imaginea brandului în rândul potențialilor clienți sau parteneri.
— De asemenea sunt utile pentru transportul sau păstrarea diverselor oferte şi informaţii atunci când îi faceţi o vizită unui client.
— Puteți alege grosimea suportului imprimat — carton dublu cretat de 250, 300 sau 350 g./mp, cu finisare lucioasă sau mată.
— Big simplu sau dublu — în funcţie de numărul de coli ce se doresc a fi puse în mapă.

Mape fără buzunare:
Mapa de prezentare fără buzunare — 228 x 313 mm are un rol esenţial în prezentarea şi menținerea unei imagini profesioniste a business-ului dvs.

— Mapele de prezentare sunt ideale pentru a expune imaginea brandului în rândul potențialilor clienți sau parteneri.
— De asemenea sunt utile pentru transportul sau păstrarea diverselor oferte şi informaţii atunci când îi faceţi o vizită unui client.
— Puteți alege grosimea suportului imprimat — carton dublu cretat de 300 sau 350 g./mp, cu finisare lucioasă sau mată.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, biguire (pliere), lăcuire.

Mape tip plic:
Mapa de prezentare tip plic — 230 x 160 mm are un rol esenţial în prezentarea şi menținerea unei imagini profesioniste a business-ului dvs.

— Mapele de prezentare sunt ideale pentru a expune imaginea brand-ului în rândul potențialilor clienți sau parteneri.
— De asemenea sunt utile pentru transportul sau păstrarea diverselor oferte şi informaţii atunci când îi faceţi o vizită unui client.
— Mapa de prezentare tip plic oferă o organizare mai eficientă şi are rolul de a securiza documentele sau materialele din interior.
— Puteți alege grosimea suportului imprimat — carton dublu cretat de 300 sau 350 g./mp, cu finisare lucioasă sau mată.
— Finisaje disponibile: tăiere la format finit, biguire (pliere), lăcuire.

Pliante:
Transmiteți eficient ofertele şi serviciile oferite de business-ul dvs. prin intermediul pliantelor de prezentare.

— Pliantele A3 pot fi realizate în diverse variante de pliere, în funcţie de aspectul dorit şi de dimensiunea necesară.
— Suportul tipărit poate fi carton dublu cretat, mat sau lucios, cu diverse grosimi.
— Rezoluție printare: 1200 dpi.

Tablouri:
Tablouri canvas pe ramă de lemn.

— Tablourile se printează pe canvas şi se montează pe o ramă de lemn.
— Se pot realiza la dimensiunea dorită.
— Canvas Fine Art este realizat prin combinația de bumbac şi poliester pentru imprimări de cea mai bună calitate.
— Materialul nu se cutează, iar la tăiere țesătura nu se destramă.
— Se recomandă în special pentru realizarea de reproduceri de opere de artă, tablouri, portrete, peisaje, decor teatru şi film, colaje, decorări speciale de interior.

Semne de carte personalizate:
Pentru că o carte bună va fi nelipsită din raftul clienţilor dvs., vă recomandăm un material promoţional personalizat perfect pentru a fi dăruit sau pentru comercializare.

— Vă sfătuim să alegeți un design interesant şi original pentru semnele de carte personalizate, pentru a asigura vizibilitatea brandului dvs. şi pentru a-l promova în acelaşi timp.
— Dimensiunile pot varia în funcţie de specificațiile dvs., iar finisajul poate fi mat sau lucios.
— Grosimea cartonului este de 350 g./mp.

 

INDOOR ŞI OUTDOOR

Afișe de mari dimensiuni:
Sunt afișele mai mari de A3++ şi pot avea şi dimensiuni atipice.

Panouri publicitare:
Panou publicitar ALUCOBOND 3 mm + autocolant printat şi laminat — dimensiuni în funcţie de necesități!

Pictograme signalistică:
— Semnele sunt realizate din folie PVC sau suport plastic. Dimensiunea standard este de 150 x 200 mm sau 200 x 300 mm.
— Se pot folosi atât la interior, cât şi la exterior.
— La cerere se pot realiza la orice dimensiune.
— Autocolantul este o folie PVC albă sau transparentă, cu suprafața lucioasă sau mată.

Tipuri de autocolant
— Autocolant imprimat — autocolant PVC, monomeric sau polimeric, mat sau lucios, utilizat în general la colantări auto, decorare vitrine, panouri publicitare.
— Autocolant perforat imprimat (Window Graphics) — permite trecerea luminii din exterior către interior.
— Autocolant tăiat ORACAL / AVERY (Cutter-Plotter) — autocolantul PVC poate fi polimeric sau monomeric, opac, colorat în masă diverse culori. Imaginile imprimate pe autocolant pot fi decupate pe cutter-plotter după un contur prestabilit.
— Signalistica hotelieră este absolut necesară: într-un hotel se perindă sute de oameni, iar aceştia trebuie ghidați exact către: cameră, restaurant, bar, terasă etc.
— Signalistica restricționară pentru mediul industrial este obligatorie prin lege.
— Semne de avertizare şi de interdicție obligatorii pentru agenții economici, conform legislaţiei privind protecția muncii, sănătatea şi securitatea în muncă, precum şi prevenirea situaţiilor de urgență.

Roll-Up-uri:
Roll-up-ul este un sistem expozițional în diferite forme şi dimensiuni şi este folosit pentru prezentări vizuale la expoziții, târguri, campanii de promovare, în showroom-uri, magazine, săli de conferință şi săli de aşteptare.

— Roll-Up-ul se montează extrem de uşor, iar suportul bazei asigură o bună stabilitate a sistemului.
— Mesajul publicitar printat este fixat în partea de sus, pe bara specială, menţinându-şi poziţia tensionată cu ajutorul unui resort plasat în interiorul display-ului.
— În timpul transportului, printul se rulează în suportul special din aluminiu, fiind astfel protejat de șocuri sau lovituri.
— Material: aluminiu.
— Protecție: geantă transport.
— Print: banner FrontLit, hârtie laminată sau polipropilenă.

Sablări:
New Look cu ajutorul foliilor decorative! Numai creativitatea şi imaginația vă stă în cale în cazul unui proiect cu folii decorative.

— Foliile montate permit trecerea luminii şi totodată oferă o suprafaţă de separare dintre două medii.
— Foliile decorative sunt destinate spațiilor interioare în care se dorește să se asigure confidențialitatea.
— Sunt potrivite pentru cabinete medicale, ghișee, bănci sau birouri unde există spații vitrate sau compartimentări din sticlă.
— Chiar dacă folia decorativă este opacă pe ambele părți (nu permite să se vadă dintr-o parte în alta), ele permit un grad mare de trecere a luminii.
— Folia poate fi folosită şi în scop decorativ.
— Folia decorativă poate fi mată, cu dungi, pătrate, romburi sau tăiată la plotter după diferite modele pe care le solicită clientul.
— Folia decorativă, în caz de spargere accidentală a geamurilor, nu permite împrăștierea cioburilor, oferind astfel şi o protecţie suplimentară în locurile instalate.

Standuri sampling:
Masa de sampling este un stand de prezentare portabil pentru interior sau exterior, utilizat pentru promoții, sampling, demonstrații, informare.

— Standul sampling se asamblează foarte repede şi este pliabil.
— Standurile sunt disponibile în mai multe forme şi dimensiuni.

Bannere:
Bannerele sunt materiale textile, imprimabile digital sau colorate în masă, cel mai des întâlnite în industria publicitară, dar folosite cu succes şi în alte industrii.

— Bannerul este un material plastic flexibil, având numeroase utilizări în industria publicitară sau în construcții.
— Mai este cunoscut sub următoarele denumiri : banner FrontLit, banner vinil, banner PVC, banner BlockOut, banner BackLit.
— Reprezintă o modalitate avantajoasă de semnalizare, putând fi amplasate în locuri mai puţin accesibile altor forme de reclamă.
— Bannerele pot apărea pe porți, între stâlpii stradali sau unde vă doriți, putând fi uşor de transportat şi montat.

Inscripționări auto:
Colantare auto.

Aţi tot auzit în ultima vreme vorbindu-se despre cele mai noi tehnici de colantare auto?

Important este faptul că acum totul poate fi îmbunătățit prin colantare auto pentru a obţine o mașină cu adevărat unică, una care să vă reprezinte. Cele mai noi echipamente şi tehnici de colantare auto nu vă vor dezamăgi. Acum şi dvs. puteți schimba imaginea mașinii dvs. în cel mai scurt timp posibil, fără riscuri, fără timp irosit inutil sau costuri nejustificate!

Colantarea auto sau folierea este o procedură care presupune aplicarea unei folii autocolante de calitate pe mașină. Aveți posibilitatea de acoperire integrală a autoturismului sau colantarea unor elemente de caroserie pe care doriți să le evidențiați.

În principiu, nu există limite în ceea ce priveşte opțiunile de colantare auto pe care le aveți acum la dispoziție. Noile echipamente şi cele mai inovative tehnici de colantare a trim-urilor şi a celorlalte elemente de caroserie permit transformarea uluitoare a oricărei mașini. Atunci când decideţi că este momentul potrivit pentru a schimba imaginea mașinii dvs., cu siguranţă vreţi să aveţi certitudinea obținerii celor mai bune rezultate estetice şi a durabilității dovedite pe termen lung.

Iată care sunt avantajele oferite de acestea:
— Asigură protejarea integrală a vopselii mașinii, indiferent de specificul suprafeței acesteia — acesta este un avantaj important atunci când tocmai aţi vopsit mașina sau dacă doriți să îi redați acesteia aspectul decent, fără a aplica un strat nou de vopsea.
— Previn apariția ruginii, întrucât echipamentele profesionale de colantare auto împiedică apa şi zăpada să între în contact cu mașina în punctele vulnerabile.
— Mașina dvs. poate deveni propriul dvs. agent de marketing atunci când alegeți modele de folii pentru colantare auto cu reclame care să fie reprezentative pentru afacerea dvs.
— Deşi unii ar dori să creadă că pot monta singuri folia de colantare, cu siguranţă nu este recomandat să testați această variantă. Apelați la profesioniștii din domeniul colantării auto care pot aplica folia corect, rapid şi fără riscul de a va zgâria mașina sau de a deteriora vopseaua acesteia.
— În plus, rezistenţa foliei aplicate este direct influențată de corectitudinea montării acesteia. Astfel, dacă optați pentru echipamente profesionale de colantare auto, este absolut necesar ca acestea să fie montate corespunzător, pentru a beneficia de avantajele oferite.
— Mașina dvs. merită cele mai bune echipamente de colantare auto şi atenţia acordată de specialiștii în domeniu pentru ca imaginea ei să fie mereu una impecabilă.
— De asemenea, oferim servicii de decolantare auto.

Mesh-uri:
Mesh-ul este un poliplan perforat, ideal pentru printarea de dimensiuni mari, datorită rezistenţei la vânt.

— Un material des folosit pentru afișaj publicitar este mesh-ul. Acesta este un poliplan perforat, ideal pentru printarea de dimensiuni mari, datorită rezistenţei la vânt şi trecerii luminii, astfel încât să poată fi amplasat pe fațadele clădirilor de locuit.
— Se poate finisa cu tiv şi capse pe margini, iar în cazul în care dimensiunea acestuia depăşeşte materialul, se poate lipi din mai multe bucăţi, lipitura fiind foarte rezistentă şi destul de puţin vizibilă.

Steaguri personalizate:
Steagurile personalizate sunt un instrument util şi foarte vizibil de promovare.

Pentru promovarea business-ului dvs., aveți nevoie de materiale promoționale pe care să le puteți amplasa în diverse locații. Steagurile fac parte din materialele pentru promovarea companiei dvs. în aer liber, dar şi în interior, în cadrul diverselor evenimente.

Steagurile de exterior pot fi de mai multe tipuri:
— Catarg (dimensiuni la cerere).
— Velă tip lacrimă şi tip pană (dimensiuni prestabilite şi pot fi cu bază sau fără bază de fixare).
— De defilare.
— Pentru concerte.
— Auto.

Steagurile de interior pot fi de mai multe tipuri:
— Steaguri cu lance.
— Stegulețe de protocol masă / conferințe.

Materialul din care se confecționează steagurile personalizate este poliester 110 g./mp. Culorile vor fi intense şi vor avea vizibilitate sporită, identică pe ambele feţe.
Steagurile personalizate se confecționează conform cu dimensiunile solicitate şi se livrează complet finisate cu sistemul de susţinere inclus sau nu, în funcţie de preferință.

 

MATERIALE PROMOŢIONALE

Agende personalizate:
Agenda personalizată este utilă pentru a asigura vizibilitatea brandului pentru o perioadă lungă de timp.

— Agendele personalizate sunt un material publicitar accesibil şi disponibil într-o gamă variată de modele, cu multiple posibilități de personalizare.
— Pot fi personalizate agende de buget sau agende de piele din gama Premium, în funcţie de preferinţele dvs.

Cămăși personalizate:
Oferiţi o imagine imaculată business-ului dvs.

— Logo-ul dvs. poate fi amplasat strategic pe cămașă atât pe faţa, cât şi pe spatele acesteia şi va atrage atenţia persoanelor pe care le întâlniți.
— Personalizarea cămășilor se poate face prin broderie, serigrafie, transfer termic sau prin imprimare directă, în funcţie de material şi cantitate.

Căni personalizate:
Cana personalizată poate fi un cadou deosebit pentru că poate fi imprimată cu grafica dorită sau poate fi comercializată ca un produs propriu.

— Cana se poate personaliza cu orice grafică ce se amplasează în stânga sau dreapta toartei, ori din stânga până în dreapta toartei.
— Personalizarea poate fi făcută prin serigrafie, transfer termic sau tampografie.
— Puteți alege numărul de culori — monocromie sau policromie, numărul de bucăţi necesare şi zona pe care se va face imprimarea.

Insigne:
Insignele personalizate sunt un material promoţional extrem de util şi foarte vizibil.

— Insignele personalizate sunt rotunde, cu diametre între 33 mm şi 55 mm şi sunt realizate pe un suport metalic.
— Datorită protecției suplimentare cu peliculă lucioasă, insignele rotunde cu ac sunt rezistente la zgârieturi şi la alţi factori externi.
— Realizăm insigne personalizate pentru diverse cluburi sportive, pentru campanii de promovare, campanii electorale, şcoli.

Lanyard-uri:
O soluție eficientă şi utilă pentru promovare sunt lanyard-urile personalizate.

— Lanyard-urile (şnururile) sunt ideale pentru orice eveniment sau în cazul în care este necesară identificarea angajaților, a vizitatorilor sau a participanților.
— Lățime: 15-20 mm.
— Accesorii disponibile: clips de siguranţă, trident detașabil, carabină metalică, carabină metalică cu port USB, port USB, husă pentru badge-uri.
— Personalizare prin sublimare pe ambele feţe.

Pixuri metalice personalizate:
Un instrument de promovare extrem de utilizat este pixul personalizat metalic.

— Pixul metalic are un aspect Premium, se poate personaliza cu logo-ul firmei dvs. şi contribuie la creşterea vizibilității brandului, deoarece un pix este practic şi se poate utiliza pentru o perioadă lungă de timp, în orice context. Practic, orice client sau persoană care va utiliza pixul personalizat cu logo-ul dvs. vă va promova gratuit.
— Alegeți culoarea preferată care poate fi în ton cu logo-ul şi culorile afacerii dvs. şi profitați de avantajele oferite de acest mic instrument.
— Personalizarea se poate face la o dimensiune de aprox. 4 x 6 mm (h x L), prin mai multe metode, în funcţie de material (lemn, metal, plastic, hârtie reciclabilă), cantitate şi grafica dorită.

Pixuri plastice personalizate:
Un instrument de promovare extrem de utilizat este pixul personalizat din plastic.

— Pixul din plastic se poate personaliza cu logo-ul firmei dvs. şi contribuie la creşterea vizibilității brandului, deoarece un pix este practic şi se poate utiliza pentru o perioadă lungă de timp, în orice context. Practic, orice client sau persoană care va utiliza pixul personalizat cu logo-ul dvs. vă va promova gratuit.
— Alegeți culoarea preferată care poate fi în ton cu logo-ul şi culorile afacerii dvs. şi profitați de avantajele oferite de acest mic instrument.
— Personalizarea se poate face la o dimensiune de aprox. 4 x 6 mm (h x L), prin mai multe metode, în funcţie de material (lemn, metal, plastic, hârtie reciclabilă), cantitate şi grafica dorită.

Salopete personalizate:
Salopeta personalizată se adresează în special companiilor ale căror angajați trebuie să poarte echipamente de protecție pe teren.

— Salopetele personalizate oferă vizibilitatea firmei dvs. şi contribuie la siguranța echipei.
— Salopetele de lucru sunt foarte rezistente la uzură, astfel că şi personalizarea imprimată va fi cel puţin la fel de rezistentă ca şi materialul.
— Personalizarea salopetelor se poate face prin broderie, serigrafie sau transfer termic, în funcţie de material şi cantitate.
— Printul digital se realizează pe orice material textil, cu un conținut de cel puţin 50% fibră naturală (bumbac, in, cânepă, vîscoză etc.).

Șepci simple personalizate:
Șapca personalizată cu logo-ul dvs. este un instrument excelent de promovare şi susţine popularitatea brandului dvs.

— Șapca personalizată poate fi un cadou deosebit pentru că poate fi imprimată cu grafica dorită sau poate fi comercializată ca un produs propriu.
— Şapca simplă personalizată din material subțire se poate personaliza cu logo-ul brandului care se amplasează în partea frontală.
— Personalizarea se poate realiza prin broderie, serigrafie, transfer termic.
— Puteți alege numărul de culori — monocromie sau policromie, numărul de bucăţi necesare şi zona pe care se va face imprimarea.

Tricouri personalizate:
Tricoul este un instrument extrem de util de promovare.

— Logo-ul dvs. poate fi amplasat strategic pe tricou şi va atrage atenţia persoanelor pe care le întâlniți.
— Doriți să personalizați un singur tricou sau o cantitate mai mare? La noi găsiți varianta optimă pentru necesitățile dvs.: gamă variată de culori, mărimi şi modele.
— Personalizarea tricourilor se poate face prin broderie, termotransfer, serigrafie sau prin printare directă.
— Metoda de imprimare va fi aleasă în funcţie de grafica ce se va aplica pe tricou şi de numărul de bucăţi necesar.
— Indiferent de metoda aleasă, obținem culori intense, cu flexibilitate sporită şi rezistenţă la întindere şi spălări repetate.
— Tricourile de adulți disponibile: bumbac 100%, clasice sau polo, diferite gramaje de material, modele pentru bărbați dar şi pentru femei, cu mărimi între XS—XXL.

 

DESIGN GRAFIC

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11293/2013
CUI: 21236048
Adresă: Str. Iordache Năstase nr. 20, Bucureşti sector 5, cod 050378
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide