Gratuit

TIPO REX SERVICE SRL

Descriere companie:

Cu peste 17 ani de experienţă, S.C. Tipo-Rex S.R.L. vă stă la dispoziţie cu următoarea gama de produse şi servicii:

Tipografie - Servicii profesionale de tipar offset şi tipar digital
Mobilier la comandă de calitate superioară şi la preţuri competitive Tipografie
O gamă variată de produse de birotică şi papetărie Va invităm să răsfoiţi paginile catalogului nostru online, având posibilitatea de a comanda direct de pe site produsele dorite. În cazul în care întampinaţi dificultăţi, nu ezitaţi să ne contactaţi; vă asigurăm că în cel mai scurt timp posibil veţi primi răspuns la intrebarea dumneavoastră.

Tipografie
Tipografia Tipo-Rex Alba IuliaVa stăm la dispoziţie cu servicii de tipografie. Menţionăm că dispunem atât de utilaje pentru tiparul offset (tiparul în care se folosesc cerneluri) cât şi de echipamente de lucru pentru tiparul digital.

Situată în Alba Iulia, tipografia dispune de utilaje performante și profesionale, motiv pentru care considerăm că indiferent de tipul de printare de care aveți nevoie, suntem calificați să vi-l oferim.

În dotarea tipografiei intră o serie de utilaje marca Heidelberg, renumite pentru rezultatele de calitate în aria tiparului offset (tipar cu cerneală), o mașină de tipar digital profesională marca Konika Minolta, o serie de imprimante profesionale alb negru și color, mașini de biguit (acele utilaje folosite pentru a îndoi hartia), mașini de capsat și sortat, utilaje de copertare și laminare.

Tot în această secțiune putem menționa că vă stăm la dispoziție și cu servicii de producție publicitară, ce includ listări la plotter pe diverse materiale (hârtie de dimensiune mare, autocolante, bannere), decupaje folosind tehnologii de tăiere cu ajutorul cutter plotter-ului, imprimări pe textile, personalizări obiecte și servicii de serigrafie.

Birotică şi papetărie
Hârtie
Accesorii birou
Papetărie

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J01/126/2001
CUI: 13807216
Adresă: STR. VASILE ALECSANDRI 68 C ALBA IULIA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide