Gratuit

TIPOCAR SRL

Descriere companie:

În decursul celor 10 ani de experiență Tipografia TIPOCAR a creat un standard al calității și seriozității în furnizarea produselor și serviciilor tipografice și de editură de înaltă calitate la prețuri imbatabile.

Lucrăm exclusiv cu echipamente noi, de ultimă generație și cu cele mai bune materiale. Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permanent la dispoziția clienților noștri.

Tipografia noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de produse tipografice: formulare fiscale, formulare medicale (orice model de tipizate tipărite pe hârtie autocopiativă sau offset), rechizite școlare, etichete pe hârtie normală și autocolantă, diplome, coperte pentru lucrări de licență și master, invitații de nuntă, felicitări, dosare, agende, calendare, materiale publicitare (pliante, reviste, flyere, mape, cărți de vizită, ambalaje, postere, afișe, cataloage).

Scopul nostru este de a ne impune pe piață prin standardul calitativ oferit și punctualitatea cu care ne onorăm termenele.

Creațiile și design-ul grafic de excepție pun laolaltă profesionalismul nostru. Utilizăm cele mai bune software-uri, acestea fiind deja în topul mondial pentru grafică, ilustrații, design vectorial folosit în tipografii și edituri de experți DTP.

 

PRODUSELE NOASTRE:

Formulare fiscale:
Tipografia TIPOCAR tipărește la cerere toata gama de formulare fiscale, care se tipăresc pe hârtie offset sau autocopiativă (în 2 sau 3 exemplare.)
— Fiscale autocopiative: facturi, chitanțe, avize, fișe turist, monetare.
— Fiscale uzuale: registre, note de plată, note de recepție, bonuri de consum, adeverințe.

Pliante
Tipărirea pliantelor se poate realiza pe hârtie offset, carton dublu-cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse între 60-300 gr. Dimensiuni recomandate: A4 sau A3 pliat în două, dar ele pot fi realizate și la alte dimensiuni, în funcție de cererea dumneavoastră. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Afișe:
Tipărirea afișelor se poate realiza pe hârtie offset sau lucioasă cu grosimi cuprinse între 60-300 gr. Dimensiunea maximă poate fi A2 numai în cazul în care comanda depășește 500 de afișe sau 33x48 cm fără limită de tiraj. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Fluturași:
Tipărim fluturași pe hârtie offset sau carton dublu-cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse între 70-300 gr. Dimensiune recomandată: A6, dar pot fi realizate și la alte dimensiuni în funcție de cererea dumneavoastră. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Foi cu antet:
Personalizarea foilor cu antet se pot realiza pe hârtie offset, sau xerox, de grosime cuprinsă între 70-90gr. Dimensiune recomandată: A4, dar pot fi realizate și la alte dimensiuni, în funcție de cererea clientului. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Broșuri:
Tipărim orice tip broșuri pe hârtie offset sau carton dublu-cretat, lucios sau mat. Coperta broșurilor poate fi de grosime cuprinsă între 70-300 gr., iar paginile se tipăresc pe hârtie offset sau carton dublu-cretat, cu grosimi cuprinse între 70-130 gr. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Cataloage:
Tipografia TIPOCAR vă poate realiza orice tip de cataloage broșate sau capsate (cataloage școlare sau cataloage pentru promovarea activității dumneavoastră). Coperta poate fi realizată din carton cretat lucios sau mat cu grosimi cuprinse între 70-300 gr. sau din carton îmbrăcat în imitație de piele de diferite culori. Paginile din interior pot fi realizate din hârtie offset sau carton cretat cu dimensiuni cuprinse între 70-130 gr.

Reviste:
Revistele pot fi tipărite pe mai multe tipuri de hârtie. Coperta poate fi tipărită pe carton cretat lucios sau mat cu grosimi cuprinse între 70-300 gr., iar interiorul poate fi tipărit pe hârtie offset sau carton cretat cu gramaj cuprins între 70-130 gr. Revistele pot fi capsate sau broșate.

Cărți de vizită:
Tipărirea cărților de vizită se realizează pe carton dublu-cretat (lucios sau mat cu grosimi cuprinse între 150-300 gr.) sau pe cartoane speciale. Dimensiuni recomandate: 90x50 mm sau 85x55 mm. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați care vă pot pune la dispoziție o gamă larga de modele.

Invitații:
Avem pentru dumneavoastră invitați pentru nunți, botezuri, aniversări sau alte manifestații, prin care doriți să le faceți o impresie bună invitaților dumneavoastră. Pentru cei interesați, vă rugăm să ne contactați, iar noi vă punem la dispoziție cataloagele noastre cu produse.

Felicitări:
Tipărim felicitări pentru sărbătorile de Paște, Crăciun și Anul Nou. Felicitările se pot realiza pe carton dublu-cretat, lucios sau mat, cu grosimi cuprinse între 70-300 gr. Dimensiuni recomandate: A5 pliat în două sau A6 tip carte poștală. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Agende:
Vă punem la dispoziție o gamă variată de agende de cea mai bună calitate. Agendele pot fi datate sau nedatate, de diferite culori. Agendele pot fi personalizate prin poleire sau serigrafiere.

Calendare:
Personalizăm calendare fie de perete, de birou sau de buzunar la prețuri avantajoase. Calendarele de perete sau de birou sunt un suport excelent de promovare având în vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Mape:
Executăm mape personalizate cu buzunar sau fără buzunar pentru promovarea societății dumneavoastră. Datorită tehnologiei de care dispunem, putem realiza mape din carton dublu-cretat mat sau lucios cu grosimi cuprinse între 150-300 gr., tipărite față-verso cu buzunare imprimate sau simple. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Plicuri:
Avem pentru dumneavoastră o gama variată de plicuri de diferite dimensiuni și culori. Plicurile se pot personaliza. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Ștampile:
Vă oferim o gamă completă de ștampile auto-tușante de înaltă calitate, marca COLOP printer. Se poate comanda dacă doriți doar amprenta. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Meniuri:
Tipărim meniuri pentru restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, nunții sau cantine. Meniurile pot fi realiza din cartoane speciale sau din carton dublu-cretat, lucios, mat sau înfoliat, cu grosimi cuprinse între 150-300 gr., iar coperta poate fi îmbrăcată în imitație de piele de diferite culori și personalizată. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Cărți:
Tipărim cărți de dimensiuni A6, A5, B5, A4, pe hârtie offset, cu gramaj cuprins între 70-80 gr. Coperta poate fi din carton dublu-cretat, lucios sau mat sau carton îmbrăcat în imitație de piele de diferite culori și personalizat prin poleire sau serigrafiere. Dacă macheta primită de la client trebuie prelucrată, atunci operația se face contra cost.

Carnete:
Tipărim carnete pentru elevi și studenți sau carnete de membru. Coperta poate fi realizată din carton cretat sau carton îmbrăcat în imitație de piele de diferite culori și personalizate prin poleire sau serigrafiere. Paginile interioare pot fi pe hârtie offset sau carton. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Notesuri:
Avem pentru dumneavoastră notesuri autoadezive și cuburi de hârtie de diferite culori sau notesuri tip agendă spiralate.

Lucrări de licență:
Executăm coperte pentru lucrări de licență și dizertație. Copertele sunt îmbrăcate în imitație de piele de diferite culori și poleite cu text auriu sau argintiu, paginile de regulă forma A4 hârtie xerox. Manuscrisul se poate trimite pe e-mail, pe stick de memorie sau CD. Pentru comenzi, luați legătura cu persoanele noastre de contact.

Diplome:
Tipărim diplome de merit pentru școli, licee sau alte evenimente pe carton cretat lucios sau mat cu gramaj cuprins între 250-300 gr. Dimensiune recomandată: A4. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Sonete:
Tipărim sonete pentru școli și licee pe hârtie cretată lucioasă, de 150 gr. Dimensiune recomandată: A5 pliat în trei, dar pot fi realizate și la alte dimensiuni, în funcție de cererea clientului. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Bilete:
Tipărim bilete de tombolă sau intrare pe hârtie offset, carton cretat lucios sau mat, de grosimi cuprinse între 70-300 gr. Biletele pot fi înseriate cu serii cuprinse între 0-1.000.000 și perforate, pentru o rupere cât mai ușoară. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Dosare:
Avem pentru dumneavoastră dosare cu șină sau fără șină, format A4 cu copertă din carton duplex de 250 gr. Dosarele pot fi personalizate la cerere; macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

Etichete:
Tipărim etichete pe hârtie cu gramaj cuprins între 70-250 gr. sau hârtie autocolantă, mată sau lucioasă. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designerii noștri specializați.

 

SERVICIILE NOASTRE:

Consultanță:
Pentru orice material tipărit pe care doriți să-l realizați, specialiștii noștri vin în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții pentru a realiza produsele tipărite în condiții foarte bune de calitate. Vă oferim în mod gratuit sfaturi profesioniste.

DTP:
Tipografia TIPOCAR vă oferă servicii complete pentru realizarea oricărui tip de produse publicitare: mape de prezentare, felicitări, cărți de vizită, calendare, etichete, invitații, cataloage, reviste, flyere, cărți, afișe, meniuri, bilete.

Listări:
Datorită copiatoarelor digitale de ultimă generație pe care le deținem, vă putem oferi listări alb-negru și color la o calitate de nivel înalt. Formatul maxim de listare este de 33x48 cm.

Broșare:
Broșarea se realizează la cald. Cotorul produsului trebuie sa depășească 8 mm.

Înfoliere:
Se poate realiza cu folie mată sau lucioasă. Formatul maxim este de 50 cm lățime; lungimea nu contează.

Biguire:
Realizarea de biguiri pe produs se poate face la formatul de 30x42 cm. Bigurile se realizează pe aceeași ștanță cu cuțitele.

Spiralare:
Spiralarea se realizează pe formatul maxim de 30 cm. Se face cu diferite mărimi de spirală. Spiralele au diferite culori, la alegerea clientului.

Serigrafiere:
Vă putem serigrafia logo-uri, imagini, texte pe orice tip de suprafață întinsă, format maxim 21x30 cm. Culori disponibile: argintiu și auriu.

Poleire:
Poleirea de face pe coperte din carton îmbrăcate în imitație de piele. Culori disponibile: argintiu și auriu.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J30/407/2005
CUI: 17410064
Adresă: Str. Doina nr. 1, Carei, jud. SATU MARE
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
Strada Doina 1, Carei, Romania

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide