Gratuit

TIPOGRAF SERVICE SRL

Descriere companie:

S.C. Tipograf Service S.R.L. a luat fiinta datorita cerintei ridicate a pietei pentru specialisti in reparatia echipamentelor tipografice.

Fondatorul companiei, dl. Attila Szocz, si-a inceput cariera in 1990 la Poligrafia de Stat din Brasov, Romania. Si-a inceput cariera in departamentul de mecanica usoara si mentenanta din cadrul Poligrafiei, care, dupa anii '90, prin privatizare, a devenit Tiposervice S.A.
Activitatea la aceasta companie a fost extrem de fructuoasa, ei asigurand trainingurile de specialitate in domeniu. In timp, insa, necesitatea unei companii cu activitate strict in domeniul tipografic a devenit tot mai mare, astfel luand fiinta Tipograf Service. Utilajele instalate si reparate de noi sunt unele din cele mai sofisticate si complexe din lume, valoarea multora depasind milioane de Euro.
Recent, insa, peste tot in Europa, industria tipografica a fost modernizata, iar utilajele mai vechi au inceput sa se strice.
Se pare ca noile probleme sunt mult mai complexe, iar identificarea si repararea lor necesita personal calificat.
In timp ce compania noastra oferea servicii de reparatii, am avut oportunitatea de a strange noi informatii privind utilajele respective, si am realizat ca marea majoritate au fost vandute la preturi cu mult peste media pietei. Desi intelegem ca vorbim de afaceri, dorim sa ne ajutam clientii si partenerii, pe langa service, si cu cele mai bune oportunitati pentru vanzarea si cumpararea utilajelor.
Multumita fluxului constant de informatii la care suntem expusi, clientii vechi ne apreciaza, in timp ce suntem nerabdatori sa ne dovedim calitatile in fata celor noi.

Deoarece suntem specializati in echipamente offset, oferim a gama variata de servicii:

  • intretinere
  • reparatii
  • demontare si instalare
  • training
  • revanzare
  • revizii generale
  • consultanta

Daca aveti nevoie de alte tipuri de servicii, va rugam sa ne contactati incluzand cerintele dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/943/2002
CUI: 14767764
Adresă: STR. MORII 479 SANPETRU
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide