Gratuit

TIPOGRAFIA DIRECT PRINT SRL

Descriere companie:

GANDIM IN VIITOR

Tipografia Direct Print si-a inceput activitatea oferind solutii eficiente pentru promovarea produselor sau serviciilor clientilor sai.

Cunoscand concurenta existenta pe piata tipariturilor, orientarea spre calitate in domeniul publicitatii, ne-am indreptat eforturile spre a veni in intampinarea acestor cerinte dar si gasirea de noi solutii si idei.

Urmatorul pas in acest sens a fost deschiderea tipografiei prin achizitionarea de masini performante, contractarea si instruirea unui personal pregatit. O echipa de designeri si tehnoredactori specializati sunt alaturi de clientii nostri in elaborarea lucrarilor. Cu
asemenea resurse creative garantam satisfacerea clientului – scopul intregului nostru efort.

Tipografia Direct Print

In incercarea de a duce toate proiectele la bun sfarsit, de-a lungul anilor am invatat sa fim buni in ceea ce facem. Calitatea este asigurata de o retehnologizare continua si adaptare la cerintele pietei.

Tiparim Iute
Stim ca sunt cateva sute de tipografii in Romania si asta tranforma aceasta piata intr-una competitiva unde calitate si viteza de lucru sunt cele mai importante doua componente.

De aceea am invatat sa nediferentiem de ceilalti si sa tiparim iute!

Inovatie
Orice tipografie poate sa tipareasca, mai bine sau mai putin bine, mai repede sau mai incet.

De multe ori difertenta este facuta si de ceea ce se face dupa tipar si de dorinta de a face fata oricarei provocari si oricariu proiect atipic. Idei noi, imbinarea materialelor si munca necontenita!

TIPOGRAFIE OFFSET

Tipografia noastra offset detine doua masini de tipar plan, precum si utilajele adiacente necesare.

In tiparul offset, procesul de urmat este un pic mai complex: avem placile de aluminiu, care de obicei pentru o lucrare simpla sunt patru la numar, fiecare corespunzand unui plan de culoare CMYK, avand un strat polimeric pe una din fete, care se impresioneaza cu grafica necesara. Dupa care, placile se baga in masina de tipar si incepe o serie de reglaje care controleaza presiunea de lucru, viteza, cerneala etc.

Pregatirea unei lucrari in tipografia offset poate dura pana la 20 minute, din momentul in care avem placile in masina de tipar.

Tiparim pe hartie offset de diferite gramaje, pe hartie dublu cretata mata sau lucioasa, carton, precum si pe autocolante de hartie si hartie autocopiativa.

TIPOGRAFIE DIGITALA

Este recomandat tiparul digital pentru printuri in tiraje mici, executia lucrarii fiind mult mai rapida si de calitate superioara. Aici nu mai avem nevoie de placi tipografice (documentul fiind printat direct de pe computer) si alte procese mecanice, economisindu-se astfel bani si timp, insa aceasta printare digitala este rentabila doar pentru tiraje de cateva sute de exemplare de materiale personalizate.

Tipografia noastra digitala este dotata cu o imprimanta Konika Minolta BizHub Press C7000 de mare viteza, doua imprimante HP, precum si o imprimanta Konika Minolta C253.

Lucrarile se pot printa pe hartie offset, speciala si cretata, formatul maxim tiparibil fiind de 32x47cm.

GRAFICA & DTP

Tipografia noastra va pune la dispozitie servicii de DTP si grafica, realizate la modul cel mai profesionist de catre echipa noastra de graficieni.

Atunci cand clientul are fisierele gata pentru print/ tipar, dar ele trebuie doar machetate, aranjate in pagina, atunci discutam despre servicii de DTP (desktop publishing).

Pe de alta parte, daca se doreste o creatie de la “zero”, de la concept pana la varianta finala, atunci discutam de servicii complete de grafica, pe care tipografia noastra vi le pune la dispozitie (contra cost).

Produse

Bine inteles ca tiparim orice produs tipografic dar fiecare tipografie are o nisa de productie pe care este dezvolatata. Tipografia noastra s-a intreptat catre tiparul publicitar. Mai jos gasiti cateva dintre produsele pe care le tiparim iute.

Flyere
Cel mai comun produs pe care il poate realiza o tipografie. Pot avea diverse forme si marimi si pot fi tiparite pe diverse hartii si cartoane

Pliante
Un produs la fel de comun ca si flyerul dar cu o suprafata mai mare si cu un aspect mai complex. Dimensiunile pot varia, iar complexitatea impaturirii ii poate da o infatisare interesanta.

Brosuri
Tiparim brosuri la foc rapid. Intotdeauna paginile trebuie sa aibe ca si numar egal cu multiplul lui 4. Se tiparesc, se taie si se capseaza…. poate punem si o plastifiere la copertile exterioare.

Pungi
Bune de facut cadouri cu materiale promotionale.

Mape
Mape de prezentare, un produc corporate care poate avea diferite forme, de obicei dimensiunea referindu-se la A4 format inchis.

Ambalaje
Slipcase-uri, mansoane, cutii oricare din ele le putem tipari si finisa la cele mai complexe standarde.

Plicuri personalizate
Desi suntem atat de obisnuiti sa standardizam tot, formele si culorile diferite fac ca acest produs sa sara in ochi.

Agende
Cu o durata de viata extinsa si cu putere mare de promovare, agendele tiparite de noi sunt un adevarat succes.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7220/2010
CUI: 27226000
Adresă: STR. VESELIEI 3-5 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide