Gratuit

TIPOGRAFIA EVEREST 2001 SRL

Descriere companie:

Se spune ca inceputul este intotdeauna mai greu, dar atunci cand ceea ce faci cu pricepere se potriveste cu pasiunile tale, drumul pe care abia ai inceput sa pasesti pare cunoscut si mergi inainte cu incredere.
Tipografia Everest se numara printre primele tipografii din Romania, iar timpul ne-a aratat ca este esential sa lucrezi mai bine, nu neaparat mai mult, ca singura competitie reala este cea in care tu, cel de azi, te intreci cu cel de ieri.
Anul 1994 inseamna pentru noi primele materiale tiparite, iar cel mai important lucru este ca, după 20 de ani de activitate, primim cu acelasi entuziasm vestea ca rezultatul a intrecut asteptarea.
Echipa noastra numără peste 140 de profesionisti si fiecare dintre cei peste 600 de clienti reprezinta certitudinea ca de 20 de ani facem ceea ce stim mai bine.
Cand ai toate atuurile de partea ta, evolutia este un drum cu sens unic. In acest fel masinile de tipar au devenit tehnologie moderna, angajatii s-au transformat în oameni specializati, iar proiectele complexe ne-au intrat in obisnuinta.
La Tipografia Everest fiecare luna se măsoară în 400 de tone de hartie, 10 milioane de coli, 30 de zile de activitate intensa, sute de multumiri.

Produse

Calitatea produsului tiparit ne diferentiaza!
Indiferent de domeniul de activitate, materialul tiparit are rolul lui bine definit.
Cu ajutorul tehnologiei, materialul capata o personalitate puternic evidentiata atat prin metode diverse de personalizare precum si prin tehnici de finisare atent selectionate.
Suportul actual ne permite sa dam de fiecare data unda verde creativitatii, pentru a dezvolta produse la o calitate deosebita.
Categoriile de produse sunt diverse si acopera majoritatea nevoilor celor care vor sa comunice si altfel.
Fie ca vorbim despre tipar comercial, legatorie de arta sau despre mult prea utilele agende, toate produsele beneficiaza de un suport tehnic exceptional si nu in ultimul rand de un suport creativ pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

 • AGENDE & NOTESURI
 • CALENDARE
 • CARTE
 • LEGATORIE DE ARTA
 • PUBLISHING
 • ETICHETE & AMBALAJE
 • TIPAR COMERCIAL

Servicii

Servicii complete de tipar offset, tipar digital si finisare
Tipografia Everest este un furnizor complet in productia de materiale tiparite, a obiectelor de signalistica si display.
De la pre-press si pregatirea placilor, ulterior prin procesul de tipar si finisare, iar in cele din urma la distributie, reusim de fiecare data sa ne concentram atentia doar asupra serviciilor de prima clasa, cat mai eficiente si flexibile pentru clientii nostri.

 • PRE-PRESS
 • TIPAR OFFSET
 • TIPAR DIGITAL
 • TIPAR FORMAT LAT
 • FINISARE
 • EXPEDITIE

Pre-Press
Sistem flexibil de management al printului
Echipa noastra de pre-press foloseste un sistem flexibil de management al printului care ne permite sa optimizam procesul de pregatire al documentelor si sa raspundem prompt in fata nevoilor clientilor. Astfel, fisierele pentru tipar pot fi trimise si editate intr-un mod rapid si eficient.
Pentru a ne asigura ca rezultatul final este peste asteptari, punem la dispozitie un sistem avansat de proofing, calibrat ISO, precum si mock-up-uri realizate prin tehnologia digitala.
Odata ce documentele sunt aprobate de catre client, placile offset sunt lansate si prelucrate automat cu ajutorul tehnologiei CTP de care dispunem si care ne permite sa folosim atat un sistem full-automat cat si unul manual.

Tipar Offset
Investitia constanta in oameni si tehnologie ne permite sa fim incantati ca standardul ridicat de calitate este una dintre ideile noastre fixe.
Dotarile tehnice de care dispunem ne permit sa operam grupuri de 2, 4, 5 si 8 culori, sa acoperim formate de la 10×20 cm pana la formate de 72×102 cm si sa cantarim gramaje de hartie sau carton de pana la 600 g/m².
Procesul de tiparire este urmarit in permanenta pentru a eficientiza fiecare lucrare in parte.
Echipa noastra foloseste atat tiparul in coala cat si tiparul in rola, pentru a minimaliza astfel pierderile de hartie si pentru a reduce costurile clientilor nostri.

Tipar Digital
Viitorul inseamna performanta
Daca prezentul impune eficienta ca o necesitate primordiala, viitorul inseamna performanta in viteza.
Am investit in calitate alegand cele mai noi tehnologii in domeniu.
Astfel, va punem la dispozitie o gama variata de aplicatii ce pot aduce un plus de valoare lucrarilor tale.
Putem tipari atat cu cerneala alba cat si cu cerneluri Pantone, pe o gama variata de substraturi: hartii cretate si necretate, folii PVC, hartii metalizate, substraturi transparente si substraturi colorate in masa.

Tipar format lat
Formatele mari in cele mai mici detalii
Dispunem de un departament complet pentru a realiza produse de signalistica, acoperind serviciile de tipar cu format lat cat si serviciile pentru finisarea acestora.
Astfel, oferim multiple posibilitati de tipar pe materiale transparente sau colorate, pe suport roll to roll cu o latime maxima de 2,2m sau pe suport rigid cu un format maxim de 1,25×2,5m si grosime de pana la 40mm.
Tiparul in format lat este alegerea perfecta pentru realizarea de floor graphics, decorare standuri si rafturi, display-uri, window graphics, afise etc.

Finisare
Finetea executiei este lasata in seama finisajului
Pentru ca nu este suficient ca lucrurile sa fie bine puse la punct, mare parte din finetea executiei este lasata in seama finisajului.
Tipografia Everest este un furnizor complet in productia de materiale tiparite, iar forma finala a produsului este cea care defineste cel mai bine standardele noastre.
Astfel, avem o echipa responsabila pentru maiestria in faltuire, coasere cu ata sau sarma, capsare, spiralare, imprimare cu folio la cald, brosare cu termoclei sau PUR, plastifiere mata sau lucioasa, confectionare scoarte, iar lista poate continua in functie de nevoile fiecarui client.

Expeditie
Din mainile noastre in mainile voastre
Tipografia Everest beneficiaza de o flota proprie cu 4 autoutilitare, dimensionate astfel incat sa satisfaca toate nevoile clientilor.
Ne intereseaza ca produsele sa ajunga la destinatar in cele mai bune conditii, astfel ambalarea se face fie in folie termocontractibila PVC, paletata si infoliata cu folie stretch sau in cutii.
De asemenea, prin investitia constanta in tehnologie, oferim posibilitatea de in-house mailing prin sistemul de infoliere individuala si adresare ink jet.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/24425/1994
CUI: RO6970325
Adresă: Bdul. Timisoara 121-137 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide