Gratuit

TOPINKS SRL

Descriere companie:

Oferim o gamă largă de cerneluri UV produse de compania FujiFilm prin divizia Speciality Ink System (fost SERICOL), proiectate pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței, la reducerea costurilor de producție și la maximizarea calității imprimării produselor..

Companie.
Topinks, este o firma consacrată pe piața din Romania și are ca activitate principală comerțul cu produse chimice, în special cerneluri flexografice, serigrafice și pentru material textil, cât și produse auxiliare pentru industria tipografică de profil, cum ar fi diluanți, emulsii, site, rame, etc.

Misiune.
Oferirea unor produse de calitate, la prețuri avantajoase, pentru industia tipografică cât și servicii de dezvoltare software pe platforme moderne.

Corectitudine, flexibilitate, calitate și stabilitate, factorii principali pentru dezvoltarea unor relații de afaceri de succes.

PRODUSE

  • UVIVID FLEXO JD

UVivid Flexo JD este o gamă de cerneluri flexografice foarte lucioase pentru imprimarea etichetelor flexibile pe o varietate mare de substraturi..

AVANTAJE
Vâscozitate redusă Aderență la o gamă largă de substraturi sintetice și hârtii Culori puternice Formule de mixare PANTONE Foarte lucioase.

  • SERIGRAFIE
  • EMULSII, DILUANTI
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/910/2012
CUI: 30068598
Adresă: Str. Mircea Cel Batrin 115 Timisoara
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide