Gratuit

Trigon SRL

Descriere companie:

Semnalistica

Publicitatea este un fenomen complex, cu un rol esential in succesul oricarei afaceri. In acest context, valoarea pe care semnalistica o ofera fiecarei afaceri depaseste cu mult costul sau de productie. Intr-o societate extrem de dinamica, semnalistica se adapteaza cel mai bine necesitatii de informare rapida si calitativa a clientilor.

Servicii

Intre serviciile oferite se numara: inscriptionari autovehicule, vitrine, panouri si casete luminoase, reconditionari casete luminoase, prelucrari grafice, intindere polyplan pe diferite structuri, decupari folie de cutting plotter de inalta fidelitate.

Clienti

Multumim tuturor clientilor nostri pentru ca in cei peste 10 ani de activitate ai firmei, au avut incredere si au apelat la produsele si serviciile noastre.

 

Litere volumetrice
In cazul in care doriti sa oferiti un aspect diferit cladirii in care va desfasurati activitate sau sa semnalizati, printr-un design modern, prezenta unei sali de receptie, de conferinte sau desfasurarea unui eveniment, literele volumetrice pot fi o alegere potrivita atat pentru semnalistica de interior cat si de exterior.

Firme luminoase
Firmele luminoase sunt o alta modalitate de promovare a spatiului sau afisare a unei reclame pe timp de noapte sau in orice alt moment in care alte sisteme de afisaj nu ies in evidenta. Acestea sunt menite sa asigure o vizibilitate sporita a spatiului sau a produselor oferite.

Panouri publicitare
Panourile publicitare sunt o modalitate uzuala de promovare comerciala outdoor si indoor. Amplasarea panourilor publicitare se face frecvent in zone cu trafic intens situate in spatii comerciale, pe cladiri, drumuri principale, autostrazi sau in intersectii intens circulate astfel incat promovarea produselor sau serviciilor oferite sa fie cat mai expusa potentialilor consumatori.

Bannere
Bannerele sunt o modalitate utila si exclusiva de promovare a companiei, produselor sau serviciilor oferite, una dintre cele mai accesbile cai de promovare atunci cand vine vorba despre raportul calitate pret.

Totemuri
Totemurile reprezinta un produs de semnalistica modern, un mijloc versatil de sporire a vizibilitatii outdoor sau indoor. Totemurile pot fi montate in interior, in aer liber, destinate semnalizarii unor cladiri de birouri, a punctelor de vanzare, a unor conferinte, expozitii sau alte evenimente speciale, amplasarea lor putand fi facuta in orice zona.

Semnalistica de interior si exterior
Elementele de semnalistica de interior si exterior ofera eleganta si seriozitate sporita afacerii tale si sunt privite de unii ca fiind ultimul trend cand vine vorba de design-ul de interior al cladirilor de birouri sau spatiilor de lucru.

Copertine
Copertinele sunt modalitati ideale de umbrire, mobile sau fixe, acestea au rolul de a oferi un aspect placut locului in care sunt amplasate, oferind un design diferit si modern cladirii pe care este amplasata. Pe langa rolul functional, copertinele pot avea si rol de material publicitar.

Decorari cu autocolant
Decorarea cu autocolant este cea mai uzuala metoda de promovare, folosita in orice domeniu si pe orice suport. Aparent simpla si nepretentioasa, decorarea cu autocolant este un procedeu complex ce necesita ore pregatire si cunoasterea temeinica a regulilor de aplicare a autocolantului pe suportul selectat.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/268/2005
CUI: RO17193011
Adresă: Aurel Vlaicu 88, Iasi
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide