Gratuit

TYPO DAS SOLUTIONS SRL

Descriere companie:

ocietatea a fost înfiinţată in anul 2009, are capital integral românesc şi are ca obiect principal de activitate – tipografie şi alte activităţi conexe. Spre exemplificare, prin mijloace proprii se execută: carti, ziare, reviste, broşuri, tipizate contabile, etichete, afişe etc..

Încă din primul an, activitatea a fost completată cu un atelier de producţie publicitară – executăm firme luminoase, bannere, mesh- uri, afişe de mari dimensiuni, etichete autocolante etc., această activitate ajungând în momentul de faţă să deţină o pondere de 50% din totalul activităţii firmei noastre.

Anual, societatea a achiziţionat utilaje complementare activităţii, astfel încât să putem ţine pasul cu concurenţa, totodată nemaifiind nevoie de colaborări cu alte societăţi cu acelaşi obiect de activitate, secţia de serigrafie (imprimare pe obiecte promoţionale) fiind un exemplu de activitate necesară pentru „a închide cercul” activităţilor de tipografiere.

Adresabilitatea a fost încă de la început, atât către societăţi mici, medii, cât şi mari, în prezent capacitatea de producţie fiind acoperită în proporţie de 100% pe schimb, ajungându-se în vârfuri de comenzi şi la 100% pe două schimburi.

În prezent, putem vorbi de un număr de peste 50 de clienţi constanţi, ceea ce ne-a asigurat o cifră de afaceri de cca 500.000 euro/an, iar la nivelul grupului de firme, aceasta se ridică la cca 1.000.000 euro/an.

Un mare avantaj îl constituie faptul că nu plătim chirie, activitatea desfăşurându-se în spaţiul propriu, achiziţionat anul acesta, ceea ce, alături de cei 16 angajaţi cu o medie de vârstă de 35 ani, ne asigură o perspectivă bună.

Câţiva dintre clienţii constanţi sunt: Unilever România, Unilever South Central, Petrotel-Lukoil, GE Oil&Gas – Lufkin, GFR-Grampet, Strabag, IPIP, Faxmedia, Alistar Security etc..

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/109/2011
CUI: 27958480
Adresă: Str. Diligentei 18 Ploiesti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide